Testreszabható környezet alapú ébresztőóra alkalmazás Androidra

Időnként találkozunk olyan alkalmazással, amely lenyűgöző dizájnjával, átfogóságával vagy egyedi funkcionalitásával lenyűgöz bennünket. A Timely, egy riasztóalkalmazás Androidra, egyike azoknak, amelyek ezeket a tulajdonságokat magukban foglalják; pompás dizájnnal, sok funkcióval és olyan felülettel rendelkezik, amely minden alkalommal működik. A közelmúltban egy másik hasonló alkalmazás, az AlarmPad Alarm Clock is elérte a radarunkat, és úgy gondoljuk, hogy érdemes rászánni az időt. A felszínen egy egyszerű ébresztőóra-alkalmazásnak tűnik, de meglehetősen átfogó testreszabási funkciókkal büszkélkedhet.

Az AlarmPad egyszerű felhasználói felülete valószínűleg nem fog meghökkenteni, de környezetfüggő funkciói mindenképpen. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy riasztásokat állítson be bizonyos időjárás-előrejelzésekről, naptári eseményekről, vagy egyszerűen csak azért, hogy felkeljen az ágyból. Azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás szövegből beszéddel olvassa el a felhasználó által megadott üzeneteket, amikor megszólal egy riasztás.

  Hogyan készítsünk grafikont a Google Táblázatokban

Az összes olyan alapvető funkciót megkapja, amely egy riasztóalkalmazástól elvárható, például több riasztás hozzáadása, a szundi idő, csengőhang, rezgés stb. megadása.

Az AlarmPad kezdőképernyője az „Aktív” és a „Letiltott” riasztások füleire van felosztva. Természetesen nem lesz riasztás az első indításkor. Újakat hozzáadhat a felül található ‘+’ gomb megnyomásával. Az ‘Ébresztés beállítása’ képernyőn megadhatja az ébresztési időt előre beállított értékekből, például ma, holnap és reggel, délután, éjszaka stb., vagy meghatározhatja a sajátját.

A riasztási képernyőn több további szöveg és információ is megjelenhet. Ez magában foglalja az automatikusan generált üdvözléseket, a pontos időt, az időjárás-előrejelzést és a naptári eseményeket.

Amikor egy riasztás megszólal, az alkalmazás egy teljes képernyős figyelmeztetést jelenít meg egy kis gyűrűvel a közepén, amelyet bármelyik oldalra húzva kikapcsolhatja az ébresztőt, vagy szundi állapotba helyezheti, akárcsak az ébresztési képernyőn. Ezután megjeleníti a kiválasztott információkat, és elkezdi felolvasni azokat, vagyis ha a „Riasztás utáni üzenetek kimondása” beállítás engedélyezve volt a riasztásnál. Elnémíthatja a narrációt, ha megérinti az „X” gombot alul. Két további lap található az aktuális időjárás és a közelgő naptári események részletesebb megtekintéséhez.

  3 érv az élő videóközvetítő alkalmazás Periscope használatára

Az AlarmPad lehetővé teszi widgetek hozzáadását is, így az alkalmazás megnyitása nélkül is kezelheti a riasztásokat. Három különböző méretű widgetet adhat hozzá: kicsi, közepes és nagy.

További paraméterek, például a szundi hossza, a riasztás hangereje, a riasztási értesítés háttere és még sok más konfigurálhatók az alkalmazás beállításaiban. Ugyanezen a képernyőn beállíthatja az alkalmazást a naptári események figyelésére is. Ez lehetővé teszi, hogy azonnali értesítést jelenítsen meg, amikor egy esemény közeledik, és gyorsan létrehozhat egy riasztást.

Van néhány testreszabási lehetőség, amelyeket itt még nem említettünk. Mondanom sem kell, ha olyan riasztóalkalmazást keres, amely minden lényeges dolgot lefed, és alaposan testreszabható, akkor lehet, hogy nem kell tovább keresnie.

  Folyamatábrák és diagramok hozzáadása a Google Dokumentumokhoz vagy Diákhoz

Az alkalmazás ingyenes verziója alkalmazáson belüli hirdetéseket jelenít meg, és legfeljebb öt riasztást tesz lehetővé. A Pro változat mentes ezektől a korlátozásoktól.

Telepítse az AlarmPad ébresztőórát a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse az AlarmPad Pro-t a Play Áruházból (Fizetett)