Hogyan lehet közösségi bizonyítékot hozzáadni a webhelyhez a konverziók növelése érdekében?

A társadalmi bizonyítékok hozzáadása jelentősen növelheti a konverziókat.

Ez azt az érzést kelti a potenciális ügyfelekben, hogy nincsenek egyedül. Azt mondja nekik, hogy egy csomó ember bízik a márkában, és a saját javára használja. Tehát ez nem sok okot ad arra, hogy ne használják maguknak.

A „társadalmi bizonyíték” legegyszerűbb meghatározása azt jelenti, hogy megmutatjuk a potenciális ügyfeleknek, hogy sokan bíznak a márkájában, és ezt is meg kell tenniük. Játszik az elméjükkel (jó értelemben), hogy kiváltsa a termékei/szolgáltatásai iránti igény érzését.

Íme egy példa a Netflix által használt közösségi bizonyítékokra:

A kritikákat akkor látja, amikor egy film/sorozat oldalára kerül. A vélemények láttán tudod, hogy sokan megnézték, és (valószínűleg) IMÁDTAK, szóval most te is szeretnéd megnézni.

Íme egy másik példa a Buzzsumóból:

Honlapukon bemutatták a szolgáltatásukat használó legnagyobb márkákat. Ennek láttán a vásárlók könnyen meggyőződhetnek arról, milyen jó a szolgáltatásuk, ha ezek a nagy márkák ezt veszik igénybe.

Ehhez a két példához hasonlóan a társadalmi bizonyítás megvalósításának sokkal több módja van. Ön is ötletelheti őket, vagy használhatja az alábbi megoldásokat a folyamat megkönnyítésére. Ezek a megoldások segítenek a társadalmi bizonyítékok többféle módon történő integrálásában, és potenciálisan megragadják a legtöbb potenciális ügyfelet.

Ha ez érdekesen hangzik, ugorjunk azonnal. 😉

ProveSource

Kiválóan alkalmas a bizalom, a konverziók és a hitelesség növelésére, ProveSource többféle módon is integrálhatja a társadalmi bizonyítékot az Ön vállalkozásába. Megjelenítheti a vásárlási értesítéseket, a vásárlói véleményeket, az élő látogatók számát, az összes vásárló számát és még sok mást.

Hűek maradnak a szolgáltatásukhoz, ezért észreveheti, hogy honlapjuk tele van közösségi bizonyítékokkal, ami működik. A ProveSource-nak több mint 18 000 elégedett ügyfele van, és ez rengeteg különböző platformmal integrálhatóköztük a WordPress, a Shopify és a ClickFunnels.

Értesítés

100%-ban GDPR-kompatibilis, Értesítés egy több mint 30 widgetet és beépülő modult tartalmazó csomag, hogy az egekbe emelje marketingjátékát. A beállítás mindössze néhány percet vesz igénybe, és exponenciális növekedést tapasztalhat belőle. Eszközökkel rendelkezik a bizalom megszerzéséhez, a konverziók növeléséhez, a viselkedés nyomon követéséhez és még sok máshoz.

  Mely folyamatokból lehet biztonságosan kilépni az Activity Monitor alkalmazásban Mac számítógépen?

Személyre szabhatja őket, és több mint 180 nyelv közül választhat. Az izgalmas dolog az, hogy a widgetek nem lassítják le webhelyét. A teljesítményre optimalizálták.

A Notifia számos alkalmazással és platformmal integrálható, mint például a WordPress, a Slack, a Stripe és a Shopify.

TrustPulse

Egyszerű, de nagyon funkcionális, TrustPulse majdnem olyan, mint egy all-in-one marketingplatform (társadalmi bizonyítékot használva). 5 percen belül beállíthatja, és tetszés szerint testreszabhatja. Lehetővé teszi valós idejű ügyféltevékenységek, vásárlások vagy regisztrációk megjelenítését.

Nincs szükség kódolási tudásra, így bárki elkezdheti használni. A nagyszerű dolog az, hogy az OptinMonster csapata készíti el, tehát biztosan jó lesz. A TrustPulse különféle platformokba integrálható, beleértve a Bloggert és a Weeblyt.

VocalVideo

Val vel VocalVideo, videókon keresztül könnyedén hozhat létre közösségi bizonyítékot. Lehetnek ajánlások, vélemények és egyéb szakértői kampányok a lenyűgöző előre elkészített sablonok használatával.

A Respond Software nevű cég ezt a megoldást használta, és ezzel a kész ajánlóvideóval állt elő:

Ezzel a megoldással útmutatást kap a kiindulási ponttól a célig, így nem kell sokat tennie magának. Például előre elkészített sablonokat kaphat, hogy elérje azokat az embereket, akiktől videoklipre és forgatókönyvvel ellátott promptokra van szüksége a legjobb, felhasználó által generált videóhoz.

A beágyazás és a közzététel bármely platformon szintén a VocalVideo egyszerű feladatai közé tartozik, mivel mindössze néhány kattintást igényel. A videó közzététele után elemezheti a teljesítményt, és javíthatja azokat a területeket, ahol erre szükség van.

Ingyenesen regisztrálhat és elkezdheti.

FOMO

Nagyon intelligens és felhasználóbarát, FOMO gépi tanulást alkalmaz, hogy megtalálja webhelye számára a legmegfelelőbb konverziós beállításokat. Egyéni értesítéseket jeleníthet meg az eladásokról, regisztrációkról, szállításokról és egyéb olyan igazolásokról, amelyek a látogatók megtérülését eredményezik.

Gyorsan beállíthatja, és több mint 80 alkalmazással integrálhatja, beleértve a Zapier-t, a MailChimp-et és az Instagram-ot. Sok őrjöngő kritika van róla, és néhányan azt kívánják, hogy senki más ne fedezze fel ezt az eszközt, mert ez a siker kis titka. NAGYON JÓ!

  Hogyan indítsunk el egy Zoom-találkozót házigazdaként

Ráadásul GDPR-kompatibilis.

Társadalmi bizonyítási jelek

Több mint 200 előre elkészített sablon közül választhat, hogy különböző értesítéseket jelenítsen meg látogatói számára Társadalmi bizonyítási jelek. Ezek a sablonok segíthetnek előfizetők generálásában, az eladások növelésében, az elköteleződés növelésében, és akár sürgősségi okok létrehozásában is.

Mobilbarát, és nagymértékben személyre szabható. Ezt integrálhatja olyan platformokkal, mint a WordPress, a Shopify és a MailChimp.

Kezdje el ingyen, és állítsa be akár 60 másodperc alatt.

Nextsale

Nextsale lehetővé teszi értékesítési értesítések, kilépési előugró ablakok, felső sáv kedvezmények és promóciós dobozok hozzáadását. Teljes mértékben kihasználja a társadalmi bizonyítékokat, és a lehető legjobb konverziós arányt préseli ki Önnek. Tölcséreket is létrehozhat, és csökkentheti az beszerzési költségeket.

Könnyen és gyorsan beállítható. Ez néhány percet vesz igénybe, függetlenül attól, hogy melyik integrációs platformot választja. Integrálható:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Egyedi weboldalak

Csak a webhelyéhez hozzáadandó nyomkövető képpontra van szüksége, és már használhatja is.

Impulzus

Használata Impulzus, megjeleníthet értesítéseket a látogató által végrehajtott műveletekről. A legnagyobb márkák, például a Speedo, a Harry’s és a KlientBoost megbíznak benne. (Nézd meg, hogy ez a társadalmi bizonyíték!)

Sok tesztelés után ezt a megoldást kínálták, így biztos lehet benne, hogy azonnal nagyszerű konverziós arányt fog látni. Összességében gyors, könnyen beállítható, és lehetővé teszi a részletes elemzések megtekintését.

A/B teszteléssel is kihozhatja a legtöbbet, és módosíthatja az egyes kampányok beállításait. Nyugodj meg, A Pulse integrálható kedvenc platformjaival és alkalmazásaival.

Befolyás

Korlátlan testreszabási lehetőséggel és több mint 50 integrációs platformmal, Befolyás csak egyetlen kódsorra van szükség a konverziók és az eladások felfutásához. Megjelenítheti:

 • Legutóbbi egyéni felhasználói tevékenység
 • Legutóbbi tömeges felhasználói tevékenység
 • Élő látogatószám
 • Vásárlói vélemények

Könnyen beállítható, és több mint 100 különböző nyelvet támogat. Elkezdheti használni az ingyenes próbaverziójukat.

WPfomify

Teljesen érzékeny a világszínvonalú támogatással, WPfomify egy zseniális WordPress bővítmény a közösségi bizonyításhoz. Integrálhatja más népszerű bővítményekkel és e-mail marketingszolgáltatásokkal, mint például a WooCommerce, a MailChimp és az EasyDigitalDownloads.

  Javítsa ki, hogy a kamera nem működik csapatokon

Számos tervezési lehetőséggel rendelkezik, és UTM-mezők segítségével nyomon követheti konverzióit a Google Analytics segítségével. Ráadásul reszponzív, és teljes irányítást biztosít afelől, hogy ki láthatja a közösségi védelemmel ellátott értesítéseit, mindezt a Granuláris célzásnak köszönhetően.

Fontos szem előtt tartani, hogy ez a beépülő modul csak saját üzemeltetésű WordPress-webhelyen működik.

SocialProve

A SocialProve segítségével csökkentheti a beszerzési költségeket azáltal, hogy felhasználóbarát, szociális bizonyítékokat tartalmazó előugró ablakokat jelenít meg. Az a jó ebben a megoldásban, hogy az értesítések nem fedik le a képernyő jelentős részét. Kis helyet foglal, de a legtöbbet hozza ki belőle.

A felugró ablakok különböző típusai a következők:

 • Élő tevékenységek száma
 • Élő látogatószám
 • Látogatók száma az elmúlt 24 órában
 • Tevékenységek száma az elmúlt 24 órában

Ezt a megoldást hét napig ingyenesen kipróbálhatja a próbaverziójuk használatával.

Beeketing

Az AI technológiával működő, Beeketing az e-kereskedelmi konverziók növelésére készült. Ez egy minden az egyben marketing platform az online áruházak számára, amely lehetővé teszi, hogy:

 • Kövesse nyomon az ügyfelek viselkedését
 • Fedezze fel a vásárlók érdeklődését az üzlete iránt
 • Használjon különféle alkalmazásokat a közösségi bizonyításhoz, a sürgősséghez és az ügyfélszolgálathoz

Számos funkciója van benne, amelyek biztosítják, hogy üzlete zökkenőmentesen működjön, és minden sarkon a legjobb konverziós arányokat érje el, még a pénztári oldalakon is. Integrálhatja a Beeketinget a WooCommerce, a BigCommerce és a Weebly.

Nudgify

Valós idejű vásárlásait és látogatói tevékenységeit jelenítheti meg a Nudgify segítségével. Fogd és vidd munkahellyel és előre elkészített sablonok hatalmas gyűjteményével rendelkezik, amelyek közül választhat. Személyre szabhatja őket, kattintható elemeket adhat hozzá, és integrálhatja más eszközökkel a funkcionalitás további javítása érdekében.

Legyen szó e-kereskedelmi üzletről, SaaS-termékről vagy bármilyen webhelyről, a Nudgify segítségével a legtöbbet hozhatja ki minden látogatójából.

Következtetés

A társadalmi bizonyíték elengedhetetlen ahhoz, hogy emlékeztesse új látogatóit és potenciális ügyfeleit vállalkozása hitelességére. A fenti megoldások segítségével ezt a lehető legkönnyebben megteheti.