13 eszköz a társult program futtatásához

A digitális marketing vitathatatlanul a legfontosabb és legnagyobb kihívást jelentő aspektusa, hogy hírt adjon a termékéről. Annak ellenére, hogy számos nagyszerű technika létezik terméke online népszerűsítésére, ijesztőnek tűnhet a ritmus beindítása.

Talán az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott marketing technika az affiliate marketing. Nemcsak állandó bevételre tehet szert a társult partnerprogramból, de rengeteg hírt is kelthet az Ön által kínált termékekről.

És itt van miért:

 • A hasznos termékekre mindig van kereslet. Akár a blogírás területén, akár egy induló vállalkozás irányítása alatt áll, az emberek használni fogják a termékeidet, ha az segít nekik. Csak logikus, hogy ugyanazok az emberek passzív mellékjövedelmet szeretnének keresni egy társult programból.
 • Sokan, akik részt vesznek a társult programokban, gyakran írnak blogbejegyzéseket az Ön termékéről, hogy több társult értékesítést generáljanak. Ez a termék ingyenes marketingjét jelenti, beleértve a kiváló minőségű visszamutató linkek létrehozását.

A társult programok különösen jól működnek a digitális induló vállalkozásoknál. Ennek az az oka, hogy a vásárlónak nem kell fizikai terméket rendelnie annak használatához. Hasonlóképpen, mások számára is egyszerűbbé teszi az Ön termékének reklámozását, mivel az könnyen elérhető digitális formában.

A társult programok alapjai

Ha nem biztos abban, hogy egy társult programot futtat, itt egy tömörített alapozó megnyugtatására szolgál. Egy társult program lehetővé teszi, hogy harmadik fél együttműködőket (bloggereket, kiadókat stb.) hívjon meg, hogy jutalék fejében segítsenek reklámozni termékeit.

Bár a legtöbb társult programnak megvannak a maga különbségei, néhány alapvető koncepciót a legtöbben alkalmaznak:

 • Értékesítés által vezérelt jutalékok. Az affiliate marketing lehetővé teszi, hogy rugalmasan tudjon fizetni másoknak a terméke népszerűsítéséért tett erőfeszítéseikért. Nem kell jutalékot fizetnie, ha nincs eladás. Mint ilyen, rendkívül költséghatékony egy társult program fenntartása. Ezen felül arra ösztönzi a harmadik feleket, hogy fektessenek be jutalékszerzési erőfeszítéseikbe.
 • Folyamatos megbízások. Dönthet úgy, hogy minden új ügyfél után szigorú egyszeri díjat fizet, vagy hagyhatja, hogy leányvállalatai folyamatosan jutalékot keressenek. Pl. Fizessen ki jutalékot, amikor az ügyfél egy bizonyos összeget költ az Ön termékeire. Olyan márkák, mint DigitalOcean híresek arról, hogy ezt a módszert használják.

Minden más teljesen rajtad múlik. Az Ön által kínált egyéb szolgáltatások az Ön által használt társprogram-platformtól is függenek. Amiről történetesen ez az útmutató is szól.

A partnerprogram elindításának elősegítése érdekében összeállítottunk egy listát a piacon elérhető legjobb partnerprogram-eszközökről. Ezek az eszközök segítenek abban, hogy a társult programját a kezdő szintről a vállalati szintre skálázza, ha szükséges. Ezen túlmenően rengeteg változatot adunk hozzá, beleértve a WordPress és az üzleti webhelyek felhasználói számára készült speciális társprogram-eszközöket.

Ne vesztegessük az időt, és térjünk rá a jó részekre.

Jutalmazó

Ön SaaS céget vezet?

Jutalmazó a legegyszerűbb eszközöket kínálja a vállalatoknak, amelyek segítségével a Stripe fizetési átjáró segítségével saját partnerprogramot hozhatnak létre.

A platform mindent automatizál, a jutalékkezeléstől a kifizetésekig és visszatérítésekig. És a tetejébe a Rewardful rendelkezik az egyik legegyszerűbb beállítási folyamattal a társult program platformjai közül.

 • Készítsen Stripe-fiókot
 • Hozzon létre egy fiókot
 • Csatlakoztassa Stripe-fiókját a Rewardful szolgáltatással
 • Másoljon és illesszen be egy egyszerű JavaScript-részletet
 • Hozza létre kampányait az irányítópulton

A fenti lépések végrehajtása után a webhelyéhez hozzáadott kódrészlet lehetővé teszi a termék társult vállalkozásának kezelését. A Rewardful külön irányítópultot biztosít minden olyan leányvállalat számára, amely feliratkozik a programjára.

  Hányféle billentyű található a számítógép billentyűzetén

Ez az irányítópult linkkezelést, szalaghirdetéseket, kifizetéseket és még sok mást tartalmaz. Mivel natívan integrálódik a Stripe-pal, az összes fizetést automatikusan nyomon követi és kezeli.

Az ára havi 19 dollártól kezdődik a legalapvetőbb csomag esetében, az Enterprise-ra történő átállás pedig körülbelül havi 299 dollár.

Tapfiliate

Tapfiliate egyben egy kódrészlet-alapú társprogram-platform is. Ennek ellenére a hangsúly az összes szakmák jack megközelítésére irányul. Más szavakkal, a Tapfiliate kifejezetten a tartalom és webhelyrendszerek széles skáláját célozza meg. Partnerprogramjuk integrálható a Shopify-hoz, a WordPress-hez, WeeblyWix és más jól ismert platformokon.

Íme a legfontosabb jellemzők:

 • Automatikus integráció a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerekkel.
 • Testreszabható irányítópult előre beépített munkafolyamatokkal, triggerekkel és társult vállalatkezelési funkciókkal.
 • A leányvállalatok márkajelzéssel láthatják el irányítópultjukat.
 • Egyéni szabályok a jutalékokhoz, beleértve a külső díjakat, például a bónuszokat és jutalmakat.
 • Az összes főbb fizetési átjáróval működik.

A tervek havi 69 dollártól kezdődnek, 0%-os tranzakciós díjjal.

Post Affiliate Pro

A Post Affiliate Pro egy egyedi partnerkövető eszköz az értékesítések, a kifizetések és a társult felhasználók kezelésére. Tartalmaz egy mindent az egyben irányítópultot a személyes társult program karbantartásához. Ezenkívül nem kell előzetes műszaki tapasztalattal rendelkeznie a platform használatához. A telepítési lépések szinte mindegyike teljesen kód nélküli és alaposan elmagyarázott.

A platform magában foglalja az értékesítés nyomon követését, az egyedi terméktámogatást, a kuponokat és a jutalékkezelést. Ezenkívül a Post Affiliate Pro segít megelőzni a boldogtalan ügyfeleket a potenciálisan hibás tranzakciók figyelésével; csalás elleni védelem.

Minden egyes leányvállalat, amely az Ön termékeinek reklámozására iratkozik fel, egyedi irányítópulttal rendelkezik. Ez az irányítópult tartalmazza a szükséges eszközöket a társult linkek létrehozásához, a kifizetések kezeléséhez és az új potenciális ügyfelek nyomon követéséhez.

Kiflo

Kiflo arra specializálódott, hogy segítsen az Önéhez hasonló márkáknak a partnerkapcsolat-kezelési stratégia végrehajtásában. Lényegében a növekvő vállalkozásokat célozza meg, amelyek a következő lépést szeretnék megtenni termékük népszerűsítésében.

Ha úgy érzi, hogy eladásai lineáris görbét követnek, használhatja a Kiflo kiterjedt PRM eszközeit a hosszú távú kitettség növelésére. A társult irányítópulttól és az egyéni linkkezeléstől kezdve minden az Ön rendelkezésére áll.

Ezenkívül a Kiflo egységes irányítópultját használhatja partnereivel való kapcsolattartásra és hosszú távú kapcsolatok kialakítására. A partnerei valószínűleg maguk a termék felhasználói.

WP Affiliate Manager

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer erőműve. Kezdetben hírhedt volt a legjobb blogolási funkciójáról – a WordPress ma már a médiaoldalak, a SaaS induló vállalkozások, az üzleti platformok és az e-kereskedelmi üzletek hajtóerejének számít. Ha vállalkozását vagy induló vállalkozásait a WordPress segítségével vezeti, a WP Affiliate Manager áldásos ajándék lesz.

Ez a bővítmény Úgy tervezték, hogy integrálódjon a meglévő termékfelügyeleti szoftverébe, és lehetővé tegye leányvállalatok meghívását, hogy a program részévé váljanak. A meglévő támogatott platformok közé tartozik a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a WP eStore, az S2Member és még sokan mások.

És mivel WordPress-alapú, megkapja azt a hagyományos, könnyen követhető munkafolyamat-környezetet. Ez az eszköz a meglévő WordPress-információkat használja fel felhasználói irányítópultok létrehozására, és kényelmes társult vállalatkezelési funkciókat biztosít.

CJ leányvállalat

A 2000-es évek elején Bizottsági csomópont hírhedt hírnevéről volt ismert az affiliate marketing területén. Akkoriban szinte minden digitális marketingszakember kifejezetten a Commission Junction szolgáltatást használta, mivel ez rendelkezett a legnagyobb népszerűsíthető termékkészlettel. Manapság a CJ Affiliate mindkét segítségre összpontosít Hirdetők valamint a Kiadók.

Az önálló társszoftverekkel ellentétben a CJ izgalmas előnyöket kínál a társult program elindításához. Először is, a Hirdető funkció lehetővé teszi, hogy az összes termékét egyetlen irányítópulton listázza. Innentől kezdve megadhatja a legapróbb részleteket a piacra dobni kívánt termékről vagy szolgáltatásról.

  Az e-mailek kisegítő lehetőségek ellenőrzése az Outlookban

Másodszor, a CJ a Publishers platformja is. Ez kényelmes módot jelent az Ön számára, hogy azonnal vonzzon új társult partnereket. A CJ’s Publisher Board felsorolja az összes elérhető promóciós terméket. A közönség pedig elég sokszínű ahhoz, hogy mindig akad valaki, aki egy adott kategóriába tartozó terméket keres.

ShareASale

ShareASale szintén a 2000-es évek elejére nyúlik vissza. A platform sok különböző változást élt át a marketing területén, de továbbra is szilárd választás marad mindazok számára, akik a terméküket affiliate rendszeren keresztül szeretnék népszerűsíteni.

A ShareASale fő előnye, hogy nagyon jól ismert platform. Még a híres márkák is szeretik Félelmetes Motívum a ShareASale-t használják társult vállalati igényeik kezelésére.

Ennek részben az a köze, hogy a ShareASale megkönnyíti a kiadók dolgát. Bárki népszerűsíthet egy terméket, és nagyon hatékonyan kereshet társult jutalékot. Fizetési előzményeik szilárd, így könnyű választás a társult promóterek számára.

Hatás

Az affiliate marketing nem csak a lényegről szól. Ez a partnerségekről is szól – azokról az emberekről, akik lehetővé teszik, hogy több hosszú távú bevételre tegyen szert. Impact Engage egy platform, amelynek célja, hogy segítsen fenntartani a nyitott kapcsolatot minden partnerével.

A részletes jelentésekhez való hozzáféréssel láthatja, hogy mely partnerek teljesítenek kiemelkedően jól. És ha eléggé elégedett, különleges ajánlatokat és jobb jutalékokat kínálhat nekik kemény munkájukért.

Általában jó érzésből vagy jó szívből tenné ezt. Ehelyett az Impact segít az adatokon alapuló döntések meghozatalában. Még az is lehet ne hagyja ki azokat a partnereket, akik jobban teljesítenek, mint amire számítottál.

Voluum

Voluum egy minden az egyben hirdetéskövető vállalkozása számára. Ezzel az eszközzel többet tehet, mint a társult programok kezelését.

Mint például:

 • Nyomon követheti hirdetési kampányait olyan webhelyeken, mint a Facebook, Instagram, Twitter és mások.
 • Tegye próbára adatait a minták és egyéb betekintések elemzésével.
 • Kérjen hasznos tanácsokat a következő kampánya általános teljesítményének javításához.
 • Kövesse nyomon a társult vásárlásait és azok eredetét. Tudja meg, kinek van a legnagyobb hatása az eladásaira, és használja ki azt.

Ha már rendelkezik közép- és nagyvállalati vállalkozással, a Voluum az egyik eszköz, amely statisztikai előnyt jelent versenytársaival szemben.

TORTA

TORTA egy teljesítményalapú marketingeszköz a potenciális ügyfelek kezelésére, a többcsatornás stratégia optimalizálására és a partnerkapcsolatok ápolására. Legjobb egy meglévő, házon belüli társult rendszerhez használni. És hasznos lesz mennyiségi adatok gyűjtése a társult vállalkozás teljesítményének optimalizálása érdekében.

Bár kezdetben bonyolultnak tűnhet, a CAKE megtanulása egyszerű, mivel a legtöbb funkciója intuitív. Az irányítópulton található eszközökön kívül jelentéseket készíthet, konkrét partnereket nyomon követhet, vagy promóciókat küldhet.

Hivatkozás

Hivatkozás egy all-inclusive affiliate marketing platform, amely segít létrehozni egy affiliate rendszert a termékéhez. De segít új partnerek vonzásában is. Minden Refersion-ügyfél hozzáfér egy speciális piactérhez, ahol több mint 5000 kiadó keres új termékeket népszerűsíteni.

Ezen felül rengeteg informatív útmutatót és videót talál a témában hogyan értékesítheti termékét affiliate marketingen keresztül.

Ez a társult platform eszköz rendkívül jól fog működni az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosaival. Pl. Önnek van egy Shopify üzletet, és bővíteni szeretné vállalkozását. A Refersion zökkenőmentes integrációkkal rendelkezik mind a Shopify, mind a WooCommerce és más népszerű e-kereskedelmi platformok számára.

  17 számviteli online kurzus platform mindenki számára

AffiliateWP

A WordPress kétségtelenül az egyik legkönnyebben használható webhelykezelő platform. És sokak számára nem jöhet szóba más megoldásra való átállás. Ha szereti a WordPress-t, és leányvállalatait a fő irányítópulton belül szeretné kezelni, van néhány jó hírünk.

AffiliateWP egy WordPress-első affiliate marketing menedzsment bővítmény, amely segít több bevételt elérni. Mivel már a WordPress használatával teszi közzé termékeit, az AffiliateWP használata rendkívül egyszerű lesz.

Kezdje az alapvető telepítéssel, és konkrét szabályokat ad meg a társult program számára. Ezt követően hozzáadhat egy Partnerprogram-oldalt webhelyéhez. Ez az oldal eszközül szolgál majd új partnerei számára a regisztrációhoz és a kapcsolt linkjeikhez.

Hasonlóképpen, partnerei nyomon követhetik az előrehaladást, és egy bizonyos küszöb túllépését követően fizetési visszavonást kérhetnek. Partnerprogramjának adminisztrátoraként választhat egyéni szalaghirdetések vagy egyéb hirdetési lehetőségek biztosítása mellett. Partnerei ezután közvetlenül hozzáférhetnek ezekhez az erőforrásokhoz.

Ha már tudja, milyen egyszerű a WordPress, akkor az AffiliateWP beépülő modul sem kivétel ez alól. Könnyen érthető, nagyon rugalmas, és annyi testreszabást tesz lehetővé, amennyit csak akar.

EasyAffiliate

Az EasyAffiliate egy minden az egyben beépülő modul a WordPresshez, amellyel perceken belül létrehozhat egy saját üzemeltetésű társult programot az e-kereskedelmi üzletek vagy WordPress webhelyek számára.

Növelje eladásait egy társvállalati irányítópulttal, valós idejű jelentésekkel, csalásfelderítéssel, e-kereskedelmi integrációkkal, e-mail marketinggel, egykattintásos kifizetésekkel és tranzakciós díjak nélkül. A beállítás rendkívül egyszerű – nincs trükközés az adatbázissal vagy speciális szkriptekkel.

A WordPress Customizer segít az előre kialakított irányítópultnak a márkához igazításában. Ezenkívül az irányítópult könnyű hozzáférést biztosít az Ön leányvállalataihoz a fiókadatok szerkesztéséhez, az állapot figyeléséhez, a fizetési előzmények megtekintéséhez, valamint szalaghirdetéseik és linkjeik letöltéséhez.

A WordPress adminisztrátorában minden megtalálható a társult program kényelmesebb és biztonságosabb futtatásához. Ez egy biztonságos bővítmény, amelyben megbízhat minden jutalék pontos nyomon követésében, és megvédi a különféle támadásoktól. Az Easy Affiliate egyéni nyomkövetési linkek létrehozásában is segít. A Pretty Links támogatásával a linkek nagyszerűek és rövidek.

Az Easy Affiliate integrálható az e-mail marketing szolgáltatókkal, mint például az ActiveCampaign, a ConvertKit és a MailChimp, hogy javítsa e-mail marketingjét. Teljes funkcionalitású platformot biztosít a bannerek és linkek kezeléséhez, így biztos lehet benne, hogy affiliate marketing stratégiája a helyén van.

A biztonságos fizetés érdekében támogatja a PayPal-t. Ezenkívül az AffiliateRoyale Easy Affiliate-re való frissítése is egyszerű egyetlen kattintással, és gyorsan hozzáférhet az összes információhoz.

Az ára 99,50 USD/év-től kezdődik egyetlen oldalon.

Záró szavak

A társult program elindítása nem nehéz. Ha szilárd terméket szeretne eladni, akkor valószínű, hogy van valaki, aki segíteni szeretne a termék reklámozásában. És ennek előnyei felbecsülhetetlenek.

Termékétől/vállalkozásának méretétől függően mérlegelnie kell a lehetőségeket a legjobb társult marketing platform kiválasztásához.

Ennek az affiliate marketing eszközeinek útmutatónak kellően sokrétűnek kell lennie ahhoz, hogy kielégítse a kisvállalkozások és vállalkozások igényeit.