Hogyan indítsunk el egy Zoom-találkozót házigazdaként

A Zoom találkozók ütemezhetők vagy ad hoc módon indíthatók. Az ütemezett értekezlet nem indul el automatikusan, azaz a tárgyaló nem nyílik meg egyszerűen azért, mert elérkezett a kezdésének ideje. Minden ütemezett értekezlet esetén a találkozót a házigazdának kézzel kell elindítania.

indítson egy Zoom-találkozót házigazdaként

Kezdj el egy Zoom-találkozót házigazdaként

A tervezett értekezlet bármikor „elkezdhető”. A résztvevők csak annak kezdete után csatlakozhatnak az értekezlethez. Ha az értekezlet korán kezdődik, a résztvevők akkor csatlakozhatnak hozzá, amikor a házigazda beengedi őket. Nem kell megvárniuk a megadott időpontot, mielőtt belépést kérhetnének a tárgyalóterembe.

Az ütemezett megbeszélés bármikor elindítható a beállított időpont előtt, bezárható korán, és újrakezdhető. Ha szerdára ütemezte be az ülést, akkor kedden kezdheti, befejezheti, majd szerdán újrakezdheti.

Indítson el egy Zoom-megbeszélést házigazdaként – Asztali

Ha a Windows 10 vagy macOS asztali alkalmazásból házigazdaként szeretne Zoom értekezletet indítani, kövesse az alábbi lépéseket.

Nyissa meg a Nagyítást.
A jobb felső sarokban lépjen a Találkozók elemre.
Válassza ki az indítani kívánt értekezletet a bal oldali oszlopból.
Kattintson a Start gombra.

Indítson el egy Zoom-találkozót házigazdaként – Web

Ha a webes felületről szeretne Zoom értekezletet indítani, kövesse az alábbi lépéseket.

Keresse fel a Zoom oldalt a böngészőjében.
Válassza a Találkozók lehetőséget a bal oldali oszlopban.
Válassza ki a Közelgő lapokat.
Vigye az egeret az indítani kívánt értekezlet fölé.
Kattintson a megjelenő Start gombra.

Indítson Zoom-megbeszélést házigazdaként – iOS/Android

Ha az iOS vagy Android alkalmazásból Zoom értekezletet szeretne indítani, kövesse az alábbi lépéseket.

Nyissa meg a Zoom alkalmazást.
Lépjen a Találkozók lapra.
Koppintson az indítani kívánt találkozóra.
Koppintson a Start gombra.

A találkozók korai kezdése

A zoom lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korábban kezdjék meg a megbeszélést. Ez különösen hasznos, mivel a felhasználók nem választhatnak egyéni percet az órán az értekezlet ütemezéséhez, azonban ha egy értekezlet korán kezdődik, a résztvevők nem értesülnek automatikusan. Ha azt tervezi, hogy korán kezdi a találkozót, győződjön meg róla, hogy mindenki tudja.

Következtetés

A beütemezett értekezlet, amelyet még nem indított el, az ütemezett értekezletek listájában marad. Továbbra is elindíthatja, és tudathatja a résztvevőkkel, hogy a hozzájuk tartozó hivatkozás érvényes, és használni kell. Ha soha nem tervezi az értekezlet megtartását, akkor manuálisan kell törölnie. A folyamat hasonló ahhoz, hogy a találkozót csak a Start gomb helyett indítsa el, a Törlés gombra kell kattintania.