A Ne zavarjanak javítás önmagában bekapcsol Androidon

Ahogy az okostelefonok népszerűvé váltak, az Android lett a legnépszerűbb operációs rendszer, és továbbra is uralkodik a piacon. Rugalmas, és számos lehetőséget és testreszabást kínál a felhasználóknak. Az Android egyik legjobb funkciója a Ne zavarjanak (DND), de mit jelent a DND egy telefonon? Ez egy olyan lehetőség, amely engedélyezve némítja a telefont, és leállítja az összes értesítést, beleértve a hívásokat és az üzeneteket is. Hasznos, ha megbeszélésen vesz részt, vagy a munkájával van elfoglalva, és szeretné elkerülni a zavaró tényezőket. Az Android telefon „Ne zavarjanak” beállításai egyszerűen módosíthatók, és számos módon kapcsolhatja ki a Ne zavarjanak Android funkciót. Néha azonban a DND mód automatikusan bekapcsolhat, ami frusztráló lehet. Ha Ön is ugyanazzal a problémával küzd, akkor jó helyen jár. Tökéletes útmutatót nyújtunk Önnek, amely segít kijavítani a „Ne zavarjanak” funkciót az Android rendszeren.

A Ne zavarjanak elhárítása önmagában bekapcsol az Androidon

Számos oka lehet annak, hogy az Android telefon „Ne zavarjanak” beállítása automatikusan bekapcsol, és ezek közül néhányat az alábbiakban felsorolunk.

  • Kisebb rendszerhibák
  • Elavult Android operációs rendszer
  • Helytelen beállítások

Miután megtanulta, mit jelent a DND egy telefonon, és mi váltja ki az ismételt bekapcsolását, nézzünk meg néhány módszert, amellyel kikapcsolhatja az Android Ne zavarjanak funkciót. Kövesse az alábbi módszereket a Ne zavarjanak funkció folyamatos bekapcsolásával kapcsolatos probléma megoldásához Androidon.

Megjegyzés: Az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal. Ezek gyártónként eltérőek, ezért ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítási lépések

Mielőtt elkezdené a Ne zavarjanak hiba elhárításának módszereit, javasoljuk, hogy végezzen el néhány alapvető hibaelhárítást és az alábbiakban említett ellenőrzéseket.

1. Indítsa újra a telefont: Sok kisebb probléma, például az alkalmazások összeomlása, az üres képernyő és mások, megoldható Android-eszközének újraindításával. Leállíthatja a DND funkció automatikus bekapcsolását. Kövesse az Android telefon újraindításáról vagy újraindításáról szóló útmutatónkat, hogy ugyanezt tegye.

  Word-dokumentum nagyítása és kicsinyítése

2. Ellenőrizze a Hangerő gombot: Egyes Android telefonok DND módba kapcsolnak, ha a hangerő csökkentő gombot többször vagy hosszan megnyomják. Ügyeljen arra, hogy ne tartsa lenyomva túl sokáig a hangerőcsökkentő gombot a hangerő beállításakor.

3. Ellenőrizze a DND parancsikont: Bizonyos esetekben a DND funkció bekapcsolható az Android értesítési paneljéről. Győződjön meg arról, hogy ki van kapcsolva az Értesítési panel lehúzásával és letiltásával. Az értesítési panelről is eltávolíthatja, nehogy véletlenül bekapcsoljon.

2. módszer: Kapcsolja ki az Ütemezett DND-t

A legtöbb Android telefon DND funkcióval rendelkezik, amely ütemezhető, hogy egy adott időpontban bekapcsoljon. Ez az ütemezett opció néha automatikusan bekapcsolódik, aminek következtében a DND funkció egy bizonyos időpontban önmagában is bekapcsol. Ennek az opciónak a letiltása megoldhatja, hogy a Ne zavarjanak funkció folyamatosan bekapcsol. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Indítsa el a készülék beállításait.

  A Skeuos GTK téma telepítése Linuxon

2. Keresse meg és érintse meg a Hang és rezgés beállítást.

3. A Hang és rezgés menüben lépjen a Ne zavarjanak szakaszba, és kapcsolja ki a Bekapcsolási idő ütemezése opciót.

3. módszer: Frissítse az Android operációs rendszert

Ha az Android régi verzióját használja, akkor lehet, hogy a DND funkció hibás működése mögött áll. Az Android rendszeresen frissítéseket ad ki új funkciók bevezetése és a kisebb problémák megoldása érdekében. Javasoljuk, hogy az Android OS rendszert frissítse az eszköz megfelelő működése érdekében. Az Android frissítése megoldhatja, hogy a Ne zavarjanak funkció folyamatosan bekapcsol, és ezt megteheti, ha követi az Android kézi frissítése a legújabb verzióra útmutatónkat.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és sikerült kijavítania, hogy a Ne zavarjanak funkció magától bekapcsol Androidon. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.