A legnépszerűbb Metaverse kriptoérmék

Miközben a metaverzum betör az életünkbe, itt az ideje, hogy megvitassunk néhány legjobb metaverzum kriptoérméket.

A metaverzum egy digitális világ, amely várhatóan párhuzamosan működik ezzel a kézzelfogható birodalommal. De nem tud elképzelni egyetlen univerzumot sem valuta nélkül, igaz?

Mit gondol, hogyan fog fennmaradni a metaverzumok amúgy is hosszú listája?

Nem számít, hány metaverzum vállalat veszi ezt komolyan, metaverzum kriptoérméi nélkül nem létezhet metaverzum.

Metaverse kriptoérmék: mit, miért és hogyan?

A Metaverse érmék felhatalmazzák Önt arra, hogy pontosan azt tegye, amit egy hagyományos fiat valuta lehetővé tesz ebben a való világban.

Ezeket a korlátozott számú kriptoérméket blokklánc technológia támogatja.

Míg korábban az emberek azért vásárolták meg, hogy játékon belüli cikkeket szerezzenek a blokklánc játékokhoz, ez most sokkal komolyabbá válik.

Például vásárolhat egy darab (virtuális) ingatlant a Decentralandon a MANA-val, egy metaverzum kriptoérmével. És fokozatosan kölcsönadhatja valakinek, hogy virtuális boltot nyisson, amikor a platform zsúfolt lesz a felhasználókkal.

Mit???

Vedd el innen A McDonald’s kísérlete egy metaverzum étterem megnyitására élelmiszert szállítani valós címekre ill A Hyundai metaverzum gyárat alapít.

Val vel A Samsungnak van metaverzum kimenete is, egy trend kezdetének tűnik. Hamarosan a metaverse egy olyan hely lesz, ahol lógni lehet – és nagyon népszerű.

A márkák ezen keresztül hirdetnek, csatlakoznak és értékesítenek.

De ne keverje össze a metaverzumát egy nagy üzlettel.

Az emberek elkezdtek élő eseményeket, kiállításokat, találkozókat és még randevúzni is a metaverzumban.

Ergo, néhány top metaverzum kriptoérme megérdemli a figyelmünket. Ezek lehetnek a jövőbeni számítógépes pénznemek ezekben a virtuális világokban.

Beszéljük meg őket, kezdve az elsővel…

Enjin érme (ENJ)

Enjin Coin egy Ethereum alapú token. Ezt felhasználhatja többféle eszköz vásárlására az Enjin ökoszisztémához kapcsolódó metaverzumok.

  Élő feliratozás engedélyezése a Chromebookon

Míg a legtöbb legjobb metaverzum kriptoérme csak a metaverzum szülőprojektjéhez kapcsolódik, az Enjin Coin nagy értéknek bizonyulhat, mivel számos hálózathoz kapcsolódik.

Az Enjint bármelyik Ethereum kriptotárcán tárolhatja, például a Metamaskon.

Enjin érméket vásárolhat vagy cserélhet több kriptoplatformon, például Binance, Crypto.com, Coinbase, Gemini stb.

Decentraland (MANA)

Az ENJ-vel ellentétben a MANA egy másik Ethereum token, amely kizárólag egyetlen metaverzumhoz kötődik: Decentraland. Használhatja földrészletek, áruk és szolgáltatások vásárlására más felhasználóktól a Decentraland területén.

De ez a tény ne ítélje félre a MANA-t, mivel a Decentraland az egyik legjobb metaverzum projekt. Jelenleg a MANA a legfelső metaverzum érme, több mint piaci kapitalizációval 5 milliárd dollárt.

A MANA-t megvásárolhatod a Coinbase-en, a Kraken Gemini-n stb.

Illuvium (ILV)

Illuvium egy decentralizált RPG és gyűjtőjáték, az ILV pedig a hozzá kapcsolódó Ethereum token.

A koncepció ugyanaz, mint bármelyik Metaverse, de ez egyenesen csak egy játék.

A játékmenet középpontjában a 3D-s szerepjáték áll, hogy Illuviálokat (játékon belüli vadállatokat) gyűjtsenek, hogy megküzdjenek a többi felhasználóval, és felfedezzék a lepusztult bolygót.

Nevezetesen, nincs szükség ILV-re az Illuvium játékhoz, mivel a játékon belüli vásárlásról az Ether (ETH) gondoskodik.

Az ILV tulajdonjogának azonban az a célja, hogy beleszóljon az irányadó döntésekbe. Ezenkívül megteheti, hogy több ILV-t szerezzen a játékon belüli bevételek révén.

Ahogy a GYIK egyértelműen kijelenti, a téttel rendelkező emberek birtokolják a játékon belüli bevételek 100%-át. Tehát nyereséges lehet a jövőben, ha a játék kiváló számokra emelkedik.

ILV-t vásárolhat a Binance, Crypto.com, KuCoin stb. oldalakon.

A homokozó (SAND)

HOMOK egy ERC-20 kripto token, amelyet a metaverzumban használnak: The Sandbox. Ez ismét azoknak a játékosoknak szól, akik digitális élményt szeretnének vásárolni, eladni és beépíteni ebben a metaverzumban.

Így megvásárolhat egy földrészletet, vagyoni eszközökkel pénzzé teheti, vagy egy későbbi szakaszban egyszerűen eladhatja nem helyettesíthető tokenként. A Sandbox játékkészítővel kódolási ismeretek nélkül is létrehozhat játékokat. Ezek a játékok növelik a játékmeneten belüli bevételszerzési lehetőségeket.

Az Enjin platformhoz hasonlóan a SAND birtokosai is részt vehetnek a Sandbox irányításában. Hasonlóképpen kockára tehetik a SAND tokenjeit, hogy tovább maximalizálják Sandbox bevételeiket.

  A Gmail oldalsáv megtisztítása

Vásárolhat SAND-ot a Binance, UPbit, BITTREX stb. oldalon.

Axie Infinity (AXS)

A kezdéshez legalább három AXS-t kell vásárolnia Axie Infinity. Az Axie Infinity Shards (AXS) az ERC-20 tokenek, amelyek támogatják az Axie metaverzumát.

A tengelyek azok a játékon belüli háziállatok, amelyek segítenek megnyerni a csatákat, hogy több legyen belőlük. Az ökoszisztéma a felhasználók közötti eszközátadáson alapul, és a bevételek 95%-a visszakerül a játékosokhoz.

Az Axies-en kívül további játékon belüli tárgyakat is vásárolhatsz, például Land telkeket. Jelen pillanatban az Axie piactér leggazdaságosabb telkének ára 7628 USD volt.

Bármennyire is őrülten hangzik, egyesek azok otthagyják napi munkájukat, hogy játsszák az Axie Infinityt.

A jutalmak megszerzéséhez megteheti az AXS-ét is. Ez az Axie univerzum irányítási jelzője, amelynek piaci kapitalizációja 3,4 milliárd dollár.

Ez a legjobb metaverzum érme megvásárolható a Binance és Uniswap oldalon.

WAX (WAXP)

VIASZ a Worldwide Asset eXchange™ rövidítése. Ez az egyik leggyakrabban használt blokklánc, több mint 15 millió napi tranzakció.

A WAX a vIRL koncepciójával próbálja forradalmasítani az NFT-ket. Nézd meg:

A WAXP az egyik legjobb metaverzum érme, amely a WAX blokkláncban honos. A fő lényeg az, hogy WAXP-t tét fel, hogy tét jutalmakat gyűjtsön. Ezenkívül irányítási jogkört biztosít a jövőbeli javaslatok során.

Ezen kívül a WAXP játékokkal is használható a WAX-on, amiből nincs hiány. A játékon belüli eszközök NFT-ként kereskednek, amelyeket nyereséggel értékesíthetsz. Végül, az NFT-k kereskedelmét a szén-dioxid-semleges WAX blokkláncon a nulla tranzakciós díj ösztönzi.

Az írás pillanatában a WAXP elérhető volt a BITTREX-en, a Binance-on stb.

Theta Network (THETA)

Theta az első a maga nemében peer-to-peer videoközvetítő hálózat. Megoldja a lassú videótovábbítást a világ különböző részein. Emellett a cél az, hogy gazdaságos tartalomszolgáltatási megoldást nyújtsunk a streaming cégek számára.

A THETA token ösztönzőleg hat a videohálózatban való aktív részvételre. Ezekkel a tokenekkel adományozhat, prémium tartalmat érhet el, és virtuális elemeket, például NFT-t oszthat meg.

Az extra hálózati erőforrások adományozásán kívül a THETA-t is megteheti a további bevételszerzés érdekében. Ezenkívül ez egy olyan irányítási token is, amely hasonló a WAXP-hez, SAND-hoz, AXS-hez stb.

  A legjobb ingyenes Dropbox alternatívák (több mint 3 eszközhöz)

Figyelemre méltó, hogy a THETA csak a harmadik a legjobb metaverzum kriptoérmék listáján, jelenleg 3,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Végül megvásárolhatja a THETA-t a Binance-nél, a CoinDCX-nél stb.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap egy decentralizált csere, amelynek natív tokenje a SUSHI. Ethereumon fut, és ösztönzi a felhasználókat, akik segítik a platform futtatását.

A SUSHI-tulajdonosok felteszik a tokeneiket, hogy a kereskedők lebonyolíthassák a tranzakciókat. Végső soron a tőzsdehasználók által fizetett tranzakciós díjjal jutalmazzák őket.

Érdekes módon a SushiSwapot a Smart Contracts üzemelteti, nem pedig bármely központi hatóság. Ez azt is jelenti, hogy a SUSHI egyben irányítási token is.

Vásárolhat SUSHI-t az Uphold, Binance, Coinbase stb.

Chromia (CHR)

A CHR a natív ERC-20 token Chromia ökoszisztéma, amely magát relációs blokklánc platformnak nevezi. A cél a létrehozásának egyszerűsítése decentralizált alkalmazások (dApps) a blokklánc technológia és a hagyományos relációs adatbázisrendszerek kombinálásával.

A Chromia DApps szolgáltatásai a tárhely díját CHR-ben fizetik. Ezenkívül a dApp-ok maguk szedik be az alkalmazás felhasználói által fizetett díjakként. Ezenkívül ez a Chromia blokklánc irányítási jelzője, amelyet a résztvevők jutalomért tétre tehetnek fel.

A Chromia token (CHR) megvásárolható a Binance, CoinDCX stb. oldalakon.

PlayDapp (PLA)

A PLA egy újabb ERC-20 token, a játékon belüli pénznem PlayDapp játékok ökoszisztémája.

Ez a játékgyűjtemény interoperábilis eszközökkel rendelkezik. Játssz az eszközzel, frissítheted, és a piacra helyezheted, hogy profitot szerezz. Minden eladás tranzakciós díjat von maga után, amelyet a cég és a játékfejlesztők között osztanak fel.

Megtalálható a nagyobb tőzsdei platformokon, mint például a Coinbase, a Binance.

Következtetés

Ez volt a legjobb metaverzum érméink összesítése, amelyeket az integrált metaverzum projektekkel vásárolhatunk.

De ne fektessen be többet, mint amennyit megengedhet magának. Rengeteg új projekt van, és senki sem tudja a végső sorsukat.

Végezetül, legyen tájékozott, és keressen lassan a legjobb metaverzum érméket.

Megjegyzendő, hogy nézzen meg néhány legjobb metaverzum vállalatot virtuális megvalósításaikkal.