A Karma Train egy iPhone Reddit kliens egyedi kártyaalapú felhasználói felülettel

Az évek során az Alien Blue elkötelezett fejlesztőjének folyamatos fejlesztései és bővítései lehetővé tették, hogy az iOS legerősebb Reddit kliensévé váljon. Míg azonban a haladó felhasználók szeretik az extra funkciókat, a Reddit alapvető tartalomfogyasztásra használók az Alien Blue-t túl dagadtnak találják. Ebben rejlik egy nagyszerű lehetőség a fejlesztők számára: egy ésszerűen erős, de mégis könnyű Reddit kliens létrehozása.

Karma vonat a legújabb iOS-hez készült alternatív Reddit-kliensek közül. Egyedülálló felhasználói felületet kínál, jól kihasználva azt az új tervezési trendet, hogy „kártyákat” használnak a tartalom elválasztására. Minden kártya egy link/önszöveg beküldés, amelyre a főnézetből gyorsan fel- vagy leszavazhat, a címre koppintva a hivatkozásra ugorhat, vagy a „megjegyzések” gombra kattintva elolvashatja az összes megjegyzést.

  Mik azok az USB Gen 1, Gen 2 és Gen 2×2?

Ezenkívül a Karma Train hasznos gesztusokat kínál bizonyos műveletekhez. Ha jobbról balra csúsztat egy megjegyzésen, akkor a megjegyzések gyors lehetőségei jelennek meg, a megjegyzés dupla koppintása minimalizálja a megjegyzést és az alárendelt megjegyzéseket, a saját szövegre koppintva pedig kibontja vagy kicsinyíti a tartalmát. Véletlenül fedeztem fel ezeket a húzásokat, miközben teszteltem az alkalmazást az iPhone 4S-en; remélhetőleg a fejlesztő megfelelő oktatóanyagot fog tartalmazni az első indításról a jövőbeli verziókban.

Ezen kívül támogatja a Reddit összes alapvető funkcióját: linkek/saját szövegek beküldése, új hozzászólások beküldése, megjegyzésekre való válaszadás, pozitív/leszavazás, a beküldött anyagok rendezése „Legjobb”, „Meleg” stb. szerint, subreddit előfizetések kezelése, keresés, legutóbbi tevékenységek megtekintése és egyebek.

  Hogyan nézheti meg, hogy melyik program használja az összes CPU-t Mac számítógépen

Az évek során számos Reddit klienst kipróbáltam iOS-re, de mindig visszatérek az Alien Blue-hoz. Miközben a Karma Train kártyaalapú felhasználói felületét kutatom, olyan sok fontos funkció hiánya, mint az Éjszakai mód, a Jelkódvédelem, a témaválasztási lehetőségek és a nem iOS alapértelmezett szolgáltatásokkal való megosztás megnehezíti az átállást.

Nagy lehetőségek rejlenek a Karma Trainben és más alternatív Reddit-kliensekben iOS-re. Az Alien Blue azonban messze-messze előrébb tart, annak ellenére, hogy panaszkodnak a funkciók felfúvódásáról. Továbbra is érdemes megnézni, hiszen az alkalmazás teljes formában ingyenesen, hirdetések nélkül elérhető.

Telepítse a Karma Traint az App Store-ból

Feltétlenül ossza meg velünk, mit gondol a Karma Train for iOS-ről. Tudsz olyan alternatív Reddit kliensről, amelyet érdemes megnézni?

  A Wii U feltörése Homebrew játékok és alkalmazások futtatásához