Android Wallpaper Switcher saját közösségi közösséggel

Amikor úgy gondolja, hogy rengeteg ingyenes háttérkép-alkalmazás érhető el a Play Áruházban, egy másikkal is többet kínálhat. A fejlesztője által „shuffling wallpaper engine”-nek nevezett bitmado a műfaj ingyenes kiegészítője, amely folyamatosan új háttereket kínál, így nem kell minden alkalommal ugyanazt a régi unalmas kezdőképernyőt néznie, amikor feloldja az eszközt. Ez egy élő háttérkép, amely automatikusan körbejárja a különböző háttereket, és kiválasztja azokat a Reddit-szerű közösség tartalmából és visszajelzéseiből, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját képeket töltsenek fel, és pozitív vagy negatív szavazatot adjanak a többi bitmado-tag által feltöltött képekre. Olyan, mint a Muzei, de a közösségi elemek helyettesítik a bővítményeket.

A legjobb dolog a bitmado-ban, hogy követheti a Mados nevű háttérképkategóriákat, ami lehetővé teszi, hogy korlátozza az általa elküldött háttérképek típusát. Ezen túlmenően, képek feltöltésével hírnévpontokat szerezhet, ami viszont lehetővé teszi, hogy az Ön által kedvelt háttérképeket a csúcsra emelje.

Az alkalmazás első indításakor vagy Vendég módban kezdheti el használni az alkalmazást (ebben az esetben nem szavazhat a képekre, és a háttérképek is korlátozottak lesznek), vagy bejelentkezhet Facebook- vagy Google+-fiókján keresztül. Miután a főképernyőre ugrott, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy a bitmadót állítsa be élő háttérképként. Ehhez érintse meg az „élő háttérkép beállítása most” lehetőséget, és válassza ki a bitmado elemet a következő menüből.

Ha az Ön rendelkezésére álló tapétaválasztékról van szó, sok van. A Front Page hozzáférést biztosít a bitmado tagok körében jelenleg népszerű képekhez Hot, New, Weekly, Monthly és All Time kategóriákba rendezve.

A kép megérintésével teljes képernyőn megtekintheti, pozitív vagy negatív szavazattal vagy leütéssel. Dönthet úgy is, hogy ragasztja a kiválasztott elemet, ami azt állítja be egyetlen háttérképként, és automatikusan letiltja a véletlenszerű lejátszás funkciót.

A bitmado rengeteg háttérképkategóriát tartalmaz, beleértve a helyet, az absztraktot, a természetet, a tájat, a színeket stb., amelyek mindegyike böngészhető a kicsúsztatható navigációs menüből elérhető „Felfedezés” képernyőn. A felhasználók követhetik kedvenc kategóriáikat, így a Mados kezelése képernyőre kerülnek, ahonnan később egyenként eltávolíthatók.

Ugyanebben a menüben a „Kép beküldése” opcióval is hozzájárulhat a közösséghez. A Beállítások képernyőn beállíthatja a keverési gyakoriságot és a használandó rendezést (Hot, New, stb.).

Az alábbi linkről ingyenesen letöltheti a bitmadót készülékére. Próbálja ki, és ossza meg velünk, mit gondol az alkalmazásról.

Telepítse a bitmado-t a Play Áruházból