A Flint gyors közösségimédia-megosztást és bejegyzésütemezést hoz a Chrome-ba

Ha Ön közösségi média marketingszakember, az a képesség, hogy a megfelelő közönségnek a megfelelő időben eljuttatja frissítéseit, mindig a legjobb teljesítményt nyújtja. Szerencsére az olyan szolgáltatások, mint a Google Alerts és a HootSuit, rendkívül hasznosak a márka online fejlődésének és vírusos tényezőjének az interneten való nyomon követésében. Lehet, hogy hallott már a Viralheatről, egy hasonló szolgáltatásról, amely több közösségi hálózat egy fedél alatti kezelését segíti, hogy figyelemmel kísérhesse és elemezze a fogyasztók által a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatos tartalmakat, visszajelzéseket és megbeszéléseket azáltal, hogy nyomon követi az online említések számát. a Twitterhez hasonló módon. Ezenkívül lehetővé teszi hivatkozások, képek és egyéb tartalmak közzétételét és megosztását több közösségi média profilon keresztül. Ha a Viralheat bejegyzéseit a legegyszerűbb módon szeretné közzétenni, próbálja ki a Flint by Viralheat alkalmazást. Ez a Viralheat hivatalos Chrome-bővítménye, amely meglehetősen egyszerűvé teszi a bejegyzések gyors közzétételét a Facebookon, Twitteren, LinkedInen stb.

A Flint használata halálosan egyszerű; miután bejelentkezett Viralheat-fiókjába, kattintson a Flint ikonjára a Chrome URL-sávjában, és megjelenik egy felugró ablak, amely lehetővé teszi, hogy azonnal közzétegye, amit szeretne a Viralheat-profiljához kapcsolódó közösségimédia-fiókokban.

A Flint nyilvánvaló alappillére az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen összeállítsák Viralheat-üzeneteiket anélkül, hogy először a webalapú irányítópultra kellene navigálniuk, és ezt a feladatot hibátlanul teljesít. Az üzenetírási ablakban kiválaszthatja azokat a fiókokat, amelyekbe el szeretné helyezni az aktuális frissítést. Támogatja az összes nagyobb közösségi hálózatot, beleértve a Facebookot, a Twittert, a Google+-t, a LinkedIn-t és a Tumblr-t.

A közzététel előtt megtekintheti a bejegyzést, és akár egy későbbi időpontra is beütemezheti az aktuális üzenetet. Ehhez kattintson az Ütemezés gombra, majd adja meg a kívánt dátumot és időt. Az egyéb opciók elérhetősége az aktuálisan előfizetett Viralheat-előfizetésétől függhet. Például a különböző közzétételi sablonok kiválasztásának lehetősége csak a Viralheat vállalati felhasználók számára érhető el. További linkeket vagy fényképeket csatolhat a bejegyzéséhez a megfelelő gombok segítségével.

A Flint ingyenesen elérhető a Chrome webáruházban. Az összes jelenlegi Chrome-kiadáson működik; tesztünket a Windows 8 rendszeren futó Chrome 32-n végeztük.

Telepítse a Flint by Viralheat alkalmazást a Chrome Internetes áruházból