5 önéletrajz-szkenner, amellyel ATS-barát önéletrajzot készíthet

Az ATS-barát önéletrajz létrehozása segítség nélkül embert próbáló feladat, ezért a legtöbben önéletrajz-szkennerekkel dolgoznak. Azonban, mint minden más szoftver, számtalan önéletrajz-szkenner érhető el online. Egy rossz önéletrajz-szkenner valószínűleg nem teszi annyira ATS-kompatibilissé az önéletrajzát, amennyire szüksége van, ami negatívan befolyásolhatja álláslehetőségeit.

Ez azt jelenti, hogy mely önéletrajz-szkennerekkel javíthatja önéletrajzát, és kompatibilissé teheti a jelentkezők nyomkövető szoftverével? Összeállítottunk egy listát az öt megbízható önéletrajz-szkennerről, hogy ATS-barát önéletrajzot készítsünk, és tippeket adunk a használatukhoz. Merüljünk el.

A Resume Worded az egyik legnépszerűbb önéletrajz-szkenner ma, és ennek jó oka van. Ez a mesterséges intelligencia alapú önéletrajzi eszköz a legjobb választás, amely számos kiadványban szerepel, és több mint egymillió ember bízik benne szerte a világon.

Szóval, mi teszi ezt az eszközt olyan széles körben elismertté? Először is, több ingyenes önéletrajz-ellenőrzést kínál, és egy pontszámot ad vissza, amely megmutatja, mennyire ATS-barát az önéletrajza. Tippeket és korrekciós intézkedéseket is ad ennek a pontszámnak a növeléséhez, a hibáitól függően. Ezenkívül ingyenes ATS-kompatibilis sablonokat kaphat, amelyeket MS Word vagy Google Docs programban szerkeszthet, és ATS-barát önéletrajzot szerkeszthet és írhat.

Ezenkívül a Resume Worded egy önéletrajzi kulcsszószkennert is biztosít, amely olyan kulcsszavakat ad, amelyeket felvehet az önéletrajzába a munkaköri leíráshoz. Az ATS-kompatibilitás mellett azt szeretné elérni, hogy önéletrajza a legjobb jelöltként jelenjen meg az állásra. Ezzel az eszközzel átvizsgálhatja készségeit és tapasztalatait, hogy összehasonlítsa azokat a munkáltatói követelményekkel, és módosítsa azokat.

Ez az eszköz ingyenes, de további javaslatok megtekintéséhez szükség van a pro verzióra. Ezenkívül helyesen kell használnia a kívánt eredmény eléréséhez. Győződjön meg arról, hogy önéletrajza 2 MB-nál kisebb PDF- vagy DOCX-fájl, és nem tartalmaz képeket vagy beszkennelt dokumentumokat. Ez lehetővé teszi az eszköz számára, hogy megfelelő értékeléseket végezzen, és elkerülje a hibákat. Ezenkívül válassza ki az Ön számára megfelelő karrierszintet; például ne a középszintű értékelést válaszd kezdőként.

  A Halo Infinite megszakadt hibájának kijavítása

A Jobscan egy olyan webhely, amely számos eszközt tartalmaz, amelyek segítségével javíthatja munkalehetőségeit. Az önéletrajz része számos forrást tartalmaz az önéletrajz javításához, beleértve az önéletrajz-ellenőrzőt, a sablonokat és az írásos útmutatókat. Hasonlóan a Resume Wordedhez, ezt az eszközt is széles körben használják, a legjobb minősítésű vállalatok alkalmazottaitól és számos munkaterület integrációitól kapott véleményeket.

Ezzel az önéletrajzi eszközzel értékelheti meglévő önéletrajzának ATS-kompatibilitását a munkaköréhez, és személyre szabott javaslatokat kaphat. Még jobb, hogy a Power Edit funkció lehetővé teszi, hogy ezeket a javaslatokat valós időben hajtsa végre a webhelyen, és optimalizálja önéletrajzát az ATS és a munka kulcsszavaira. Opcionálisan szerkesztheti a 12 ingyenes önéletrajz-sablon bármelyikét, hogy megfeleljen a munkakörének, vagy használja a Jobscan ingyenes önéletrajz-készítőjét a tökéletes ATS önéletrajz elkészítéséhez.

Az irányelvek és források elolvasása nagyszerű, de semmi sem hasonlítható gyakorlati példához, amely segítene önéletrajzának elkészítésében. A Jobscanen 72 ingyenes mintához férhet hozzá több munkakörből, amelyeket tanulmányozhat, mielőtt létrehozná a sajátját. Ezeken a mintákon kívül részletes magyarázatokat kap, amelyek megmondják, mitől tűnnek ki az egyes minták. Így ezeket a tippeket felhasználhatja önéletrajzában.

Vegye figyelembe, hogy bár létezik ingyenes verzió, bizonyos funkciók eléréséhez fizetnie kell. Az ingyenes verzió korlátozott önéletrajzokat és kulcsszavakat kínál havonta, de havonta 49,95 USD-t vagy háromhavonta 89,95 USD-t fizethet. A fizetős verziókkal korlátlan számú önéletrajzi szkennelést, hozzáférést biztosít az ATS-barát sablonokhoz és egyéb lédús előnyökhöz.

  Melyik streaming eszközt válasszuk? [2023]

A munkaadók ATS-tesztjeinek skálázása nem elég ahhoz, hogy munkát találjon; arról is gondoskodnia kell, hogy önéletrajza előkelő helyen szerepeljen az ATS eredmények között. Ehhez az önéletrajznak tartalmaznia kell a szükséges készségeket és követelményeket, és a SkillSyncer tökéletes eszköz a segítségnyújtáshoz.

Ahogy a neve is sugallja, a SkillSyncer alaposan összeveti képességeit a munkaköri leírással, hogy Ön a megfelelő jelölt legyen. Ez az eszköz ellenőrzi az álláshirdetés követelményeit, kiszűri a kemény és puha készségeket, és összehasonlítja ezt a listát az önéletrajz tartalmával. Ezután mindegyikhez kiadja a mátrixokat, megmutatva, hol kell fejlődnie, valamint egy tömör kulcsszólistát, amelyet bele kell foglalni az önéletrajzába.

A kulcsszavak mellett a SkillSyncer olyan fontos funkciókat is keres, amelyek javítják az önéletrajz láthatóságát. Ide tartoznak a címek, a szavak száma, az elért eredmények, az igeválasztás, a kapcsolattartási adatok és a dátum formázása. A javaslatok némelyikének megtekintéséhez azonban frissítenie kell prémiumra.

Ezenkívül az ingyenes verzió két kezdeti vizsgálatot biztosít minden hétfőn, míg a fizetős verziókkal korlátlan számú vizsgálatot kap. A prémium verzióra való frissítés havi 14,95 dollárba vagy háromhavonta 34,86 dollárba kerül.

Néha érdemes lehet új önéletrajzot írni, nem pedig egy meglévőt optimalizálni. Ilyen körülmények között a Zety az önéletrajz-ellenőrző, amire szüksége van. Ez az eszköz önéletrajz-ellenőrzőként és -készítőként is működik, attól függően, hogy milyen feladatot szeretne végrehajtani.

A Zety egy fantasztikus önéletrajzi eszköz, amely az írásjelektől és a nyelvtani ellenőrzőktől a kulcsszójavaslatokig mindent tartalmaz. Az önéletrajz megírása (vagy feltöltése) után összehasonlítja azt az Önt érdeklő álláshirdetéssel, és megmutatja annak pontszámát és állását az adott munkakörben. Szerencsére nem csak azt mutatja meg, hogy mi a hiba, hanem azt is, hogyan kell kezelni az egyes problémákat.

  Új OpenAI funkciók és Google Duet AI az egyszerű tevékenységekhez

Képernyőkép: Joshua Adegoke – Nem szükséges forrásmegjelölés

Az ATS szempontjai egyformán hatékonyak, és felmérik elérhetőségeit, biztosítják, hogy az összefoglaló lenyűgöző legyen, és mérhető eredménnyel járó kifejezéseket javasolnak a munkáltatók intrikájához.

Ennek az önéletrajz-ellenőrzőnek az egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy össze tudja hasonlítani önéletrajzát az adatbázisában található hasonló önéletrajzokkal. Így első kézből láthatja, hogy valószínűleg milyen teljesítményt nyújt, ha más minősített jelöltekkel versenyez egy állásért.

A Zety havi 23,70 dollárba kerül, de ha extra meggyőzésre van szüksége, egy kéthetes próbaverzióval kezdheti 2,70 dollárt.

A Zetyhez hasonlóan a LiveCareer is egy önéletrajzkészítő, amely beépített ellenőrző és szkennelési funkciókkal rendelkezik. Először vagy importáljon egy meglévő önéletrajzot, vagy hozzon létre egy újat bármelyik szemet gyönyörködtető sablon segítségével. Ezt követően végrehajthatja a javasolt változtatásokat az irányítópult Folytatás javítása/javítása gombjával.

Ha erre a gombra kattint, megtekintheti az önéletrajzában található hibákat és a javításokat, amelyeket ATS-baráttá tehet. A lapolvasó kulcsszavakat is javasolhat, amelyek segítségével személyre szabhatja önéletrajzát, hogy illeszkedjen a beírt álláshirdetéshez. Hajtsa végre ezeket a változtatásokat mindaddig, amíg az önéletrajzi pontszáma elfogadható szintre nem emelkedik, és a LiveCareer jóváhagyja.

Ez az eszköz hasonló szolgáltatásokat kínál, mint a Zety, de megfizethetőbb áron, háromhavonta 5,95 dollárért.

A szilárd ATS-barát önéletrajz megírása az álláskeresés egyik legnehezebb része. De a modern önéletrajzi eszközökkel ezt gyorsan megteheti. Használja ki a mesterséges intelligencia önéletrajz-szkennereinek és -készítőinek erejét, és növelje esélyeit álmai állása megszerzésére.