10+ legjobb webböngésző az Android 2023-hoz – [Top List]

Néhány év telt el azóta, hogy az internet őrülete lecsapott az emberiségre. A távközlési szolgáltatók pedig keményen dolgoznak azon, hogy az internet elérje a lakosság nagy részét. Mindannyian tudjuk, hogy az Android okostelefonok sok évvel ezelőtt megjelentek a piacon.

Gondolkodás nélkül elmondom, hogy azóta ők uralják a piacot. Bár mobilokon nem használjuk a mobilhálózatot. Mindenki szereti az internetet érintő telefonokon használni. Amint azt mindannyian tudjuk, hogy egy eszközön hozzáférjünk az internethez, szükségünk van egy webböngészőre.

Legyen szó PC-ről, Macről vagy okostelefonról, egyik eszköz sem fér hozzá az internethez; nincs telepítve webböngésző. A webböngésző egy olyan alkalmazás, amely fogadja és átalakítja az információkat, hogy megértsük azokat. Tehát a mai téma a legjobb webböngészők Androidra. Rengeteg webböngésző érhető el a Google Play Áruházban. De készítettünk egy listát a gyors és biztonságos böngészési platformokról.

A legjobb webböngészők listája Androidra.

1. Google Chrome.

A Google Chrome a történelem legnépszerűbb böngészője. Mint mindannyian tudjuk, ezt a böngészőt előre telepítjük, amikor Android okostelefonokat vásárolunk. A legtöbben úgy döntenek, hogy továbbra is ezt a böngészőt használjuk ahelyett, hogy másik böngészőt telepítenénk. És őszintén szólva, nincs ok arra, hogy ezt a böngészőt kiírja másra.

A Google Chrome minden Android rendszerhez készült böngészőben ajánlott. A böngésző képes szinkronizálni a Chrome-mal az asztali verzióban. A Chrome mélyreható Android-integrációval rendelkezik. Inkognitómóddal rendelkezik, ahol a felhasználó bármiben böngészhet anélkül, hogy bármit is hagyna a történelemben. Az egyetlen negatív dolog az, hogy nagyon terjedelmes és sok erőforrást fogyaszt.

  8 legjobb alkalmazás az Android okostelefon automatizálására etoppc.com

2. Puffin.

Most fennáll annak a lehetősége, hogy még soha nem hallott erről a böngészőről. Nos, ez az a böngésző, amelyik le merte győzni a Google Chrome-ot egy sebességteszten. Sokkal gyorsabban tölti be a weboldalakat, mint a Google Chrome. Ez a böngésző sokkal kevesebb akkumulátor-üzemidőt és a telefon egyéb erőforrásait is fogyasztja.

A Puffin Browser inkognitó böngészési móddal rendelkezik. Ezenkívül ez egy könnyű webböngésző. Ezenkívül van egy olyan opció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy váltson a böngészési módok között. A felhasználók megtekinthetik a webhelyeket asztali számítógépen vagy mobilon. A webhelyek mobil formátumban való megtekintésének kiválasztása segít adatmentésben böngészés közben, és sokkal gyorsabban tölti be az oldalakat.

3. UC böngésző.

Az UC böngésző a legjobb versenyző az Android számára készült legjobb webböngészők listáján. Az UC elég jó értékelést kapott a Google Play Áruházban. Ezenkívül teljesen ingyenes a webböngésző használata. Van néhány nagyszerű funkciója és opciója. Ilyen például az éjszakai mód, amely sötét témát kapcsol be, hogy csökkentse a szemünk megterhelését sötétben.

A böngésző egy menő Facebook móddal rendelkezik, amely varázslatosan megnöveli a böngészés sebességét a Facebook elérése közben. Bekapcsolhatjuk a Facebook értesítéseket. Ha engedélyezve van, értesít minket, ha valaki üzenetet küld nekünk, posztol a falunkra, és még sokan mások. Sebesség üzemmóddal és adattömörítési móddal rendelkezik.

4. Opera.

Nincs olyan ember, aki ne hallott volna az operáról. Jó ideig senki sem használta inkább az Operát a többi böngésző által kínált funkciók és innováció hiánya miatt. De néhány hónappal ezelőtt az Opera visszatért a játékba, rengeteg fejlesztéssel. Csodálatos adatmentési képességekkel rendelkezik.

  Értesítési pontok beszerzése Android 8 rendszeren

Az Opera személyes böngészést és könyvjelzők hozzáadását is lehetővé teszi. Adatokat takarít meg az online nézett videók tömörítésével. De nem ez a leggyorsabb böngésző a listában. A dolgok lelassulnak, ha több lapot nyitnak meg.

5. Firefox.

Ez a böngésző népszerűvé vált, amint megjelent Android operációs rendszerre. A Mozilla Firefox magas elvárásokat támaszt az Android felhasználókkal szemben, mivel az asztali verzió zseniális. A Firefox a legjobb választás az összes Android böngészőben. A Firefox pedig könnyedén megfelel minden elvárásnak.

Funkciói, például a Chromecast támogatás, a gyors megosztás, az adatvédelmi funkciók és a könnyen használható könyvjelzők a valaha volt egyik legkedveltebb böngészővé teszik. A Firefox Reader móddal rendelkezik, amely tisztább módot biztosít a cikkek megjelenítésére. És ki tudja elfelejteni azokat a kiegészítőket, amelyek teljessé teszik a Mozilla Firefoxot?

6. Duck Duck Go adatvédelmi böngésző.

A Duck Duck Go Company számára a kezdetektől fogva a fő prioritás csak a felhasználók adatainak védelme volt. Először is egy adatvédelmi központú keresőmotort adtak a felhasználóknak.

Most pedig úgy döntöttek, hogy teljes értékű webböngészőt ajándékoznak a felhasználóknak, hogy anélkül böngészhessenek az interneten, hogy féljenek az adataik elvesztésétől. A böngésző képes harmadik féltől származó nyomkövetők megtalálására. A böngészőben szörfölt teljes adat titkosítva van.

7. APUS böngésző.

Az APUS az indítójáról ismert. De valamivel ezelőtt APUS indítóböngésző Android ízekhez. Az Apus Browser mérete nagyon kicsi, csak körülbelül 2,5 MB, de nem merik megfogni a képességeit. Vékony méretű, de olyan további funkciókat kínál, amelyek meglepőek lehetnek.

Az egyik ilyen funkció, ha bemásol egy beillesztést a telefonba, a böngésző felugrik, és megkérdezi, hogy szeretne-e keresni az interneten. Ez egy nagyszerű funkció, amely egy lépéssel közelebb visz a gyors keresési eredményekhez az ismerősei előtt. Ez a böngésző megér egy próbát, ha kevesebb erőforrással rendelkező telefonja van.

  A YouTube vezérlése Android TV-n iPhone vagy Android telefon használatával

8. Dolphin Browser.

A Dolphin Browser az egyik legjobb webböngésző Androidra a Google Play Áruházban. A böngésző nagy népszerűségnek örvend. Funkcionális, jól néz ki, és rengeteg funkcióval rendelkezik. Ez a böngésző kézmozdulatvezérléssel rendelkezik.

A Dolphin hozzáértő funkciókészlettel rendelkezik, beleértve a témaválasztást, a flash támogatást, a hirdetésblokkolást és az inkognitómódot. Kiegészítő támogatás is van, ha szüksége van rá. Szerezze meg a legjobb játék- és videoélményt a Flash Player for Android támogatással, csak a Dolphin Browserben, amely más böngészőkben nem érhető el.

9. Microsoft Edge Browser.

Amióta a Microsoft elkezdett Android-alkalmazásokat fejleszteni, ez komoly volt. Kiváló alkalmazásokat telepített felhasználói számára. Most pedig készített egy Chromium-alapú webböngészőt Android platformra, és igen, átkozottul jó.

Az Edge gyors, gördülékeny, minimális, és mindenekelőtt, mivel Chromium-alapú, a Chrome böngésző összes funkcióját biztosítja, ugyanakkor kevesebb RAM-ot emészt fel.

10. Ghostery Browser.

A Ghostery Privacy Browser növeli a böngészési adatvédelmet, védelmet és sebességét. Ez egy könnyű, letisztult böngésző, amely megadja az irányítást, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a felkeresett webhelyek nyomkövetőivel megosztott személyes adatokkal kapcsolatban.

A böngésző segít megvédeni Önt böngészés közben azáltal, hogy minimálisra csökkenti a harmadik felek hozzáférését az adatokhoz a nyomkövetőkön keresztül. Mindössze 2,1 MB-jával sokkal könnyebben fut, mint más böngészőmegoldások, így kíméli az eszköz akkumulátorát.

Ezek a legjobb webböngészők az Android számára, amelyeket az Android felhasználók a legszélesebb körben használnak és preferálnak.