10+ legjobb programozási alkalmazás Android 2023-hoz – [Top List]

Mára az Android okostelefon az élet részévé vált, mivel különböző területeken használható. Bármilyen módon használhatjuk az oktatástól a tanuláson és az üzleti életen át a szórakoztatásig. Az emberek az Androidot a Google Play Áruházban elérhető több millió alkalmazás miatt használják.

A Google Play Áruház különböző Android-alkalmazásokat is felsorolt ​​a programozóknak. Ezeknek az alkalmazásoknak a segítségével könnyedén elsajátíthatjuk az alapvető programozási fogalmakat. Lehet, hogy nem kell intézetekben megtanulnunk programozni, és nem kell pénzt költenünk programozási órákra.

Ezeknek a programozó alkalmazásoknak a segítségével bárhol, saját időnkhöz mérten tanulhatunk. Könnyedén megtanulhatjuk a C, C++, java, javascript, HTML, CSS és sok más programozási nyelv szintaxisát.

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb programozó alkalmazásokat az Android felhasználók számára. Ezek az alkalmazások kezdőknek és tapasztalt programozóknak egyaránt jók. Minden pályázathoz mellékelünk egy rövid leírást, amelyet nagyon gondosan összeállítottak.

A legjobb Android programozási alkalmazások listája.

 • Programozási központ.
 • Tanuld meg a Java-t.
 • Webmester HTML-je.
 • Aide Web.
 • Tanuld meg a C++-t.
 • A C programok alapjai.
 • Tanuljon programozni.
 • Tanulj PHP-t.
 • Tanuld meg a JavaScriptet.
 • Tanuld meg a Python-t.
 • 1. Programozási központ.

  Ez az alkalmazás támogatja az olyan nyelveket, mint a C, C++, Java, JavaScript, Python, C# (C Sharp) PHP stb. A Programming Hub jó megoldás többnyelvű androidos programozási alkalmazásokhoz kezdőknek.

  Pontos kimenettel rendelkező programokat biztosít. Az alkalmazás segít felkészülni a vizsgákra és az interjúkérdésekre is. Ez egy könnyű Android-alkalmazás. A programokat megoszthatjuk barátainkkal. Kulcsszavak segítségével könnyen kereshetünk programjainkban.

  Ezzel az alkalmazással sok felhasználó könnyen megtanulhat programokat készíteni különböző nyelveken. Ebben az alkalmazásban egyszerűen másolhatjuk a szöveget, ha hosszan megnyomjuk a szöveget. Körülbelül 5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Programozási központ: Letöltés.

  2. Tanuld meg a Java nyelvet.

  A Java tanulása manapság a programozási nyelvek számára a leghasznosabb. 64 leckét fed le, mint például operátorok, változók, osztályok és objektumok, absztrakt osztályok és interfészek, névtelen belső osztályok, szálak és még sok más.

  Könnyű megtanulni, és lefedi a Java összes alapfogalmát. Ez az alkalmazás lépésről lépésre bemutató oktatóanyagokat kínál. A programokat a közösségi oldalakon is megoszthatjuk barátainkkal, mint a Facebook, Twitter stb.

  Az alkalmazás segítségével kvízeket játszhatunk. Körülbelül 1 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Tanuld meg a Java-t: Letöltés.

  3. Webmester HTML-je.

  A WebMaster olyan nyelveket támogat, mint a HTML, PHP, CSS és JavaScript a webfejlesztők számára. Ez az alkalmazás segít megtanulni, hogyan kell weboldalt tervezni HTML használatával. Könnyedén szerkeszthetjük a kódot ebben az alkalmazásban.

  Támogatja a kódkiegészítést és a szintaxis kiemelését HTML, CSS, JavaScript és PHP esetén. A webmester számos címkét tartalmaz, például id, div, class stb. tartalmaz olyan Webmester eszközöket, mint a PHP-szerkesztő, HTML-szerkesztő, CSS-szerkesztő stb.

  Ez valóban elképesztő az összes Android-programozási alkalmazásban. Körülbelül 1 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Webmester HTML-kódja: Letöltés.

  4. AIDE Web.

  Ez az alkalmazás egy webszerkesztő webhelyek fejlesztéséhez. Az AIDE Web számos nyelvet támogat, mint például HTML, CSS, JavaScript stb. Ezeket a nyelveket használhatjuk weboldal készítéséhez Android telefonunkon.

  Sok felhasználó az internet használata nélkül is könnyedén összeállíthat teljes kódokat Android telefonján. Különféle funkciókkal rendelkezik, mint például könnyen kommentálható kódok, törlés, fájl átnevezése, mappa létrehozása stb.

  Weboldalakat is készíthetünk bármilyen nyelven, például HTML, CSS vagy JavaScript. Könnyedén futtathatunk weboldalt Android telefonunkon. Körülbelül 0,5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  AIDE web: Letöltés.

  5. Tanuld meg a C++ nyelvet.

  Ez az alkalmazás csak C++ nyelveket tartalmaz. A Learn C++ egy könnyű programozó alkalmazás. Több mint 80 leckét foglal magában, 80 szintre osztva, amelyek magukban foglalják az alapfogalmakat, adattípusokat, tömböket, mutatókat, vezérlőutasításokat, hurkokat, függvényeket, osztályokat és objektumokat, öröklődést és polimorfizmust és még sok mást.

  Ebben az alkalmazásban készíthetünk programot. Emellett a telefonunkon bármikor és bárhol gyakorolhatunk. Könnyen megtanulhatunk programot készíteni, lefordítani és programokat végrehajtani. Ez egy offline alkalmazás. Körülbelül 5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Tanuld meg a C++-t: Letöltés.

  Ellenőrizze még: – A legjobb online programozási webhely

  6. A C programok alapjai.

  Ez az alkalmazás a „C” nyelvről szól. Ez egy nagyon könnyű programozó alkalmazás. Jó felhasználói felületet biztosít. Ez az alkalmazás hasznos lesz iskolák és főiskolák számára. 100+ programot fog biztosítani.

  Az alkalmazás segítségével könnyedén elsajátíthatjuk a C programozási nyelvet interjúkhoz és vizsgákhoz. Ez az alkalmazás beépített programokat biztosít, így nem tudunk forráskódot írni ebben az alkalmazásban. Könnyedén élesíthetjük az alapvető programozási fogalmainkat.

  A C programok alapjai: Letöltés.

  7. Tanuljon programozni.

  Ez az alkalmazás nagyszerű a fejlesztői felhasználók számára. A Learn Programming az összes nyelvet lefedi, mint például a C, C++, Java, HTML 5, CSS, PHP, JavaScript, Ruby, Python, Perl stb. Ez az alkalmazás Sandbox is rendelkezik; Ebben az alkalmazásban kódot is írhatunk, amely automatikusan megjelenik a webböngészőben.

  Előnyös minden olyan kurzus számára, mint a B-tech, BCA, BA és B.Sc. MCA, M.Sc. és informatikus hallgató. Feltörhetjük a technikai interjút ebből az alkalmazásból. Ezzel az alkalmazással bármilyen programozási nyelvet is javíthatunk.

  Tanulj programozni: Letöltés.

  8. Tanulj PHP-t.

  Ez az alkalmazás nagyon felhasználóbarát. Ezzel az alkalmazással könnyedén megtanulhatunk PHP nyelvet. Ez az alkalmazás biztosítja a PHP nyelv alapfogalmait, például PHP-változók, függvények, PHP stb. deklarálását.

  Ez egy fantasztikus alkalmazás a PHP felhasználók számára. Hasznos a számítástechnikai mérnökhallgatók és más adatfolyamok számára. Ez az alkalmazás a Google Play Áruházban is elérhető. Segítünk dinamikus weboldal létrehozásában ezzel az alkalmazással. Körülbelül 0,5 millió felhasználó tölti le ezt az alkalmazást.

  Tanulj PHP-t: Letöltés.

  9. Tanuld meg a JavaScriptet.

  Ez az alkalmazás fantasztikus kezdőknek. Ez egy sima és könnyű alkalmazás. Lefedte a JavaScript programozás összes alapfogalmát, például a JS áttekintéseket, a JS szintaxist és még sok mást. Ez az alkalmazás teljesen ingyenes, és elérhető a Google Play Áruházban.

  A felhasználók könnyen megtanulhatják a JavaScript programozást és a szintaxist. Ezzel az alkalmazással interaktív weboldalt is készíthetünk. Ezen az alkalmazáson keresztül megtanulhatjuk a webhelyek tartalmának megváltoztatását is. Körülbelül 0,5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Tanuld meg a JavaScriptet: Letöltés.

  10. Tanuld meg a Python nyelvet.

  A Python programozásra manapság óriási kereslet van. Ezen az alkalmazáson keresztül könnyedén megtanulhatjuk a Python programozást. Ez az alkalmazás lefedte az összes alapvető témát, például adattípusokat, vezérlőstruktúrákat, függvényeket, objektum-orientált programozást, kivételeket és még sok mást a Python programozásban.

  Ezen az alkalmazáson belül is írhatunk kódot. Körülbelül 0,5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Tanuld meg a Python-t: Letöltés.

  Összefoglalva, ezek a legjobb programozó alkalmazások az Android számára, amelyek segítségével a felhasználók fejleszthetik kódolási készségeiket, és sok új dolgot tanulhatnak meg a programozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben.