21 Követendő SEO-befolyásoló a Twitteren, hogy naprakész maradhasson

A SEO-befolyásolók követése nagyszerű módja annak, hogy megismerje az új algoritmusokat és módszereket, amelyekkel folyamatosan magasabb helyezést érhet el a Google-on.

A SEO, a keresőoptimalizálás rövidítése, a világ egyik legdinamikusabb iparága. Előfordulhat, hogy a korábban sokáig hatékony SEO-taktika már nem hoz nagyszerű eredményeket. Moz évente 500-600 változást talált a Google algoritmusában.

Nyilvánvaló, hogy ha a trendek előtt szeretne maradni, és megéri a SEO erőfeszítéseit, akkor lépést kell tartania a fejlődő SEO trendekkel.

Ebben a listában bemutatjuk azokat a legnépszerűbb SEO-befolyásolókat, akiket követnie kell a Twitteren (jelenleg X), hogy naprakész maradjon.

Mi az a SEO befolyásoló?

A SEO influencer kifejezést olyan személyekre használják, akik naprakészek maradnak a SEO iparág változásaival, és értékes tartalmakat osztanak meg ezzel kapcsolatban. A SEO influencer szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a SEO iparágban.

A SEO influencer tippeket, kulcstrendeket és gyakorlati stratégiákat oszt meg, hogy segítsen másoknak a trendek könnyű alkalmazkodásában. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a SEO iparágban, amely felvértezi őket a szükséges ismeretekkel a trendek elemzéséhez és mások oktatásához.

Miért érdemes követned egy SEO-befolyásolót?

A SEO influencer követése mind az újoncok, mind a tapasztalt SEO szakemberek számára előnyös. Ha hiteles forrással rendelkezik a legfrissebb és leghatékonyabb SEO-információkhoz, akkor számtalan órát takarít meg a kutatással és annak megállapításával, hogy mi működik és mi nem. Olyan bennfentes trükkökhöz és stratégiákhoz is hozzájuthat, amelyeket egyébként nem találna meg.

Ha követi a SEO-befolyásolót, akkor az értékes SEO-tartalmakat karnyújtásnyira érheti el anélkül, hogy több bloggal és hírlevéllel lépést kellene tartania.

Itt felsoroljuk azokat a SEO-befolyásolókat, amelyeket követni kell a Twitteren, hogy a játék előrébb maradhassanak

Barry Schwartz

Barry Schwartz a SEO iparág híres személyisége. Ő az alapítója RustyBrickegy New York-i székhelyű webszolgáltató cég, és a Search Engine Roundtable (egy SEO-központú webhely) több mint 15 éve.

Kiterjedt, több mint 200 ezres követői bázisa kiválóságát és hitelességét jelzi. Keresési geek, és rendszeresen posztol a legújabb SEO stratégiákról, innovációkról és bejelentésekről az iparágban. Tehát, ha szeretné megkapni a SEO algoritmusok legújabb frissítéseit, követnie kell őt.

Google Search Liaison

Google Search Liaison a Google keresőcsapat hivatalos Twitter-fiókja. Danny Sullivan kezeli ezt a fiókot. Nagyszerű közösséggel büszkélkedhet, amely aktívan együttműködik velük.

Remek betekintést kaphat a keresőmotorok működésébe, a legfrissebb frissítésekre, tippekre és trükkökre a magasabb helyezés érdekében, és még sok minden más ebben a fiókban. Danny hasznos tartalmat tesz közzé a platformon, hogy tájékoztassa a keresőoptimalizálási közösséget. A Google SearchLiaison követésével útmutatást kaphat, és értesülhet a legfrissebb hírekről.

Aleyda Solis

Aleyda Solis a SEO iparág ismert nemzetközi szereplője. SEO tanácsadó, előadó, szerző, az Orainti (SEO tanácsadó ügynökség) alapítója és a Remoters.net társalapítója. helyezést is szerzett List Wire2022 10 legbefolyásosabb SEO-szakértője az Egyesült Államokból.

  10 azonnal játszható Battle Royale játék

Aleyda Twitter-fiókja tele van SEO tippekkel és útmutatókkal. Bejegyzései rövid tippeket, stratégiákat, részletes útmutatókat és útiterveket tartalmaznak az újoncoknak. Tehát nem számít, ha a semmiből szeretné megtanulni a SEO-t, csiszolni szeretné készségeit, vagy nagyobb forgalmat szeretne elérni webhelyén, nem fogja megbánni, ha követi őt.

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard alapított Zyppy, egy SEO állandóság, amely segít a vállalatoknak javítani organikus jelenlétüket az interneten. A SEO iparágban végzett kiváló munkájáról ismert, és a Mozban dolgozik SEO tanácsadóként. Twitter-fiókjának (Cyrus SEO) tökéletes követői bázisa van.

Cyrus Shepard számtalan startupnak és Fortune 500-as cégnek segített abban, hogy kiváló minőségű forgalmat érjenek el webhelyeikre. Felbecsülhetetlen értékű tippeket, forrásokat és útmutatókat oszt meg az online optimalizálással és a rangsorolási jelekkel kapcsolatban – ez a fiók, amelyet követni kell a SEO útmutatáshoz.

Brodie Clark

Brodie Clark egy független SEO tanácsadó. Twitter-fiókja a SEO és a generatív mesterséges intelligencia kihasználásáról szól az online jelenléthez. Egy másik Twitter-fiókja is vanSERP figyelmeztetés”, ahol megosztja a SERP funkcióit és az új bevezetéseket.

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a SEO iparágban, és Ausztráliában a SEO vezető neveként ismerik el. Ha szakértői tanácsokat szeretne kapni a SEO-val kapcsolatban, és a legtöbbet szeretné kihozni a generatív AI-ból, akkor a Brodie Clark az egyik csatorna, amelyet nem hagyhat ki.

Glenn Gabe

Glenn Gabe SEO tanácsadó a cégnél G-Squared interaktív (GSQi), és 27 éves gazdag tapasztalattal rendelkezik. Twitter-bejegyzéseiben megtalálja, ha tanácsra van szüksége a digitális marketinggel, SEO-val, műszaki SEO-val vagy algoritmusfrissítésekkel kapcsolatban.

Glenn sokat beszél az organikus keresési eredmények újraélesztéséről. Glenn kolumnistaként működött közre mindkettőben Keresőmotor Watch és Search Engine Journal. Emellett egy mélyreható SEO-kezdőtábort is vezet, amely a SEO-val kapcsolatos témákat fedi le. Twitter-fiókját kötelező követni a SEO-tartalomhoz.

AJ Ghergich

AJ Ghergich egy SEO-szakértő, aki SEM-ről, SEO-ról, tartalommarketingről és társalgási AI-ról tárgyal. A több mint 100 ezres követőinek hosszú listája mutatja az iparág iránti őszinte elkötelezettségét. Több mint 15 éves múlttal vezető szerepet tölt be a SEO és a digitális marketing iparágban. AJ vezette a tanácsadó cégét is.

Tartalmat és betekintést nyújt a SEO-ról, a közösségi médiáról és a tartalommarketing-hírekről. AJ egyben linképítési szakértő is. Ő az egyik legkedveltebb személy azoknak, akik szeretnének többet megtudni a keresőoptimalizálásról.

Brain Dean

Brain Dean alapítója Backlinko és társalapítója Kirobbanó témák. A SEO szakértelem egyik vezető globális személyisége. Szakértelmét és közreműködését kiemelt kiadványok emelték ki, köztük az Inc., a Vox, a Forbes és a The Next Web.

Twitter-fiókja a SEO, a tartalommarketing és az AI legfrissebb híreiről és trendjeiről szól. Tippeket és stratégiákat is megoszt a SERP-ben való magasabb helyezés érdekében. Ne maradjon le a meglátásairól – nyomja meg a Követés gombot, és bővítse SEO ismereteit.

Kristina Azarenko

Kristina Azarenko a műszaki SEO szakértője. Legyen szó technikai SEO-projektről vagy az Ön következő állásinterjújáról, neki kell néznie. Több SEO-tanfolyamon is részt vett, és van egy marketing-tanácsadó cége, MarketingSzirup. Több mint egy évtizedes SEO-ban szerzett tapasztalatával számos Fortune 500-as cégnek segített a keresőoptimalizálás terén.

Kristina Twitter-fiókja tele van hasznos tartalommal a műszaki keresőoptimalizálással kapcsolatban. A Twitter hírfolyama aranybánya mindazok számára, akik a technikai SEO terén szeretnének kitűnni.

  PostgreSQL adatbázis-kiszolgáló beállítása Webmin segítségével az Ubuntu szerveren

Orit Mutznik

Orit Mutznik a Forbes SEO igazgatója. Bejegyzéseket ír a tartalommarketing játékának felerősítéséről a SEO segítségével. Több mint egy évtized gyakorlati tapasztalatával Orit Mutznik számos olyan neves márkának segített SEO kezdeményezésekben, mint a 888bingo, az eToro és a SilkFred.com.

Kiváló íróként, előadóként és házon belüli SEO-szakértőként szakértelmével helyet szerzett a Search Engine Journal-ban.A legjobb 202 követendő SEO-szakértő‘. Ha tanulni szeretne a SEO terén szerzett széleskörű tapasztalatából, ugorjon a Twitter hírfolyamára.

Ahmad

Ahmad vállalkozó és SEO specialista, aki jelentős szakértelemmel rendelkezik a weboldalak fejlesztésében a semmiből. Az egyik leghihetetlenebb nyereményéről beszélve havi 0 dollárról 10 000 dollárra növelte a réshelyszínt. Twitter-fiókja elég új; szakértelmével azonban sikerült jól termesztenie rövid 2 év alatt.

Nagyszerű betekintést és frissítéseket ad a keresőoptimalizálásról. Ha szeretné bővíteni tudását a SEO-val és a növekvő webhelyekkel kapcsolatban, szívesen követné Twitter-fiókját.

Shaun Anderson

Több mint két évtizeddel az övében, Shaun Anderson tekintélyt szerzett a SEO területén. Twitter-életrajza mindent elmond. Csak a SEO-ról írok. Ő a Hobo Web SEO vezetője és a Hobo Web ellenőrzőlista szerzője. Ez az átfogó útmutató több éves tudását gyakorlati lépésekké alakítja a vállalkozások és a szakemberek számára.

A konverzióoptimalizálással, a SEO-val és a linképítéssel kapcsolatos betekintésekért ne keressen útmutatást nála.

Marie Haynes

Dr. Marie Haynes híres SEO szakértő és tulajdonosa Marie Haynes Tanácsadó. Mélyen ismeri a Google működését és algoritmusait. Sok vállalatnak segített a Google-rangsorokkal kapcsolatos problémák megoldásában. Az olyan neves iparági folyóiratok, mint a Moz, a Search Engine Watch és a Search Engine Journal, gyakran közölnek Dr. Haynes betekintést.

Twitter-hírcsatornája sok izgalmas és hasznos tartalommal van tele a SEO-val kapcsolatban. Hozzászólásai mélyreható megértésének és tapasztalatainak keverékei. Ő a legjobb szakértő mindenki számára, aki el akarja sajátítani a SEO-t.

Tim Soulo

Tim Soulo a KPSZ és piaci tanácsadó Ahrefs, a SEO eszközök jól ismert vezetője. Az Ahrefsnél nyújtott közreműködésével számos vállalkozást segített online jelenlétük fokozásában.

Tim Soulo Twitter-fiókja kiváló forrás azoknak, akik szeretnék bővíteni tudásbázisukat a SEO, a tartalommarketing és a legújabb iparági fejlesztések terén. Betartja a közzétételi ütemtervét, és kapcsolatba lép a közönséggel.

Gael Breton

Gael Breton társalapítva Hatóság Hacker, egy olyan vállalat, amely arra összpontosít, hogy segítsen az embereknek és a vállalkozásoknak hiteles webhelyek létrehozásában. Ő egy SEO geek, aki szeret online marketinggel foglalkozni. A SEO mellett Gael szakértelemmel rendelkezik a tartalommarketing és az affiliate marketing területén.

Gael Twitter kezelése az online marketingre, a SEO-ra és a legújabb frissítésekre vonatkozik. Több mint 12000 diákot tanított. Twitter-kezelője nem szűkölködik az értékes információkban azok számára, akik hajlandóak megismerni szakértelmét.

Matt Diggity

Matt Diggity alapítója Digitymarketing, egy digitális marketing ügynökség. Matt kiemelkedő SEO specialista. Társalapítója a Leadspring cégnek, amely az embereket affiliate marketingben segíti, és az Authority Builders, egy linképítő platformnak.

Több éves tapasztalattal és sikeres projektekkel a SEO terén Matt értékes betekintést nyújt a Twitterébe. Követnie kell Twitter-fiókját, hogy javítsa online jelenlétét, vagy tájékozódjon róla.

Lily Ray

Lily Ray egy SEO rajongó, hatalmas tudással és szakértelemmel ebben az iparágban. SEO igazgató a Path Interactive, egy New York-i székhelyű digitális marketing ügynökségnél. Több mint tíz évet töltött el a SEO területén, és technikai SEO és tartalomtervezési képességeiért ismerik el.

  Az AceMagic AM08 Pro valódi játékélményt nyújt?

Hatalmas tapasztalatával és a SEO összetettségeinek mély megértésével Lily betekintést nyújt a gyakorlati munkából és a valós forgatókönyvekből. Twitter-bejegyzéseiben az iparág mítoszaival foglalkozik, a legjobb gyakorlatokra oktat, és kiváló útmutatást ad a SEO-val kapcsolatban.

Tony Hill

Tony Hill 2005 óta egy SEO majom, aki niche webhelyeket készít. Mélyen ismeri a SEO alapvető frissítéseit. Van néhány óriási, egészséggel kapcsolatos weboldala, jelentős forgalommal. Tony felkerült erre a listára annak köszönhetően, hogy havi 8 millió oldalmegtekintést generál, miután elérte a Google frissítését és elvesztette a forgalom felét.

Tony nagyon jól ismeri a SEO-t, és Twitter-csatornája rányomja bélyegét erre a megjegyzésre. Az algoritmusváltástól a fehérkalapos gyakorlatokig Tony a keresőoptimalizáláson tartja az ujjait.

Patrick Stox

Patrick Stox az Ahrefs terméktanácsadója és műszaki SEO tanácsadója. Az AZ vezető SEO eszközkészletének előrébb kell állnia a Google-on. Technikai SEO Slack-et is vezet, hogy magasabb organikus helyezéseket érjen el. A SEO iparágban végzett kiemelkedő munkájának köszönhetően olyan címeket is kapott, mint a „Mr. Műszaki SEO” és „A műszaki keresőoptimalizáló műszaki keresőoptimalizálása”.

Folyamatosan twittel a technikai SEO-val és a digitális marketinggel kapcsolatos tippekről a Twitteren. Követnie kell őt a SEO világának legújabb tanácsaiért és frissítéseiért.

Rand Fishkin

Rand Fishkin társalapítója a Sparktoro, egy közönségintelligencia platform és a Moz, a SEO eszközök szoftvercége. Ő a legkelendőbb könyv, az „Elveszett és alapító” szerzője is. Rand mindig is nagymértékben hozzájárult a marketingeseményekhez.

Több mint 450 ezer követője bizonyítja szakértelmét és átfogó tudását a SEO iparágban. Kihasználhatja mélyreható tudását és meglátásait a SEO-val kapcsolatban, ha a görbe előtt szeretne maradni.

Adam Crookes

Adam Crookes tapasztalt szakember a SEO iparágban, és a SEO iparágban való mély ismereteiről ismert. Hatalmas szakértelme a SEO tartományban 0-ról 189 000 havi látogatásra tette organikusan a webhelyet.

Twitter-fiókjában mindig találkozhat azzal, hogy tanácsokat ad a nagyobb organikus forgalom növelésére, a magasabb helyezés érdekében nagy értékű tartalmak létrehozására, valamint a SEO túlszárnyalására a legjobb etikai gyakorlatok alkalmazásával.

Javaslatok a SEO-témákról/követendő listákról a Twitteren

Bővíteni szeretné szakértelmét és elmélyíteni a SEO-val kapcsolatos ismereteit? Íme néhány friss választás, amelyet követnie kell a Twitteren, hogy kitűnjön a tömegből, és többet hozzon ki erőfeszítéseiből:

#1. SEO marketing témák

Ha hozzá szeretne férni a SEO szakértők szervezett listájához a Twitteren, nézze meg ezt Twitter SEO marketing lista. A listán szereplő legtapasztaltabb és legprofibb SEO szakértők nagyszerű betekintést nyújtanak.

#2. Valódi SEO-befolyásolók – Cyrus Shepard

Cyrus Shephard, az egyik legjobb SEO szakértő, jelentős követői vannak a Twitteren. Ő hozta létre ezt a nevű Twitter listát Valódi SEO-befolyásolók, amely a legjobb SEO-befolyásolókból áll. Ez a lista nagyszerű forrás a Twitter-fiókja zajának kiszűréséhez, és a SEO görbe előtt maradáshoz.

#3. SEO lista, AJ Ghergich

AJ Ghergich jól ismert személyiség a SEO iparágban. Ő az egyik legkövetettebb SEO szakértő a Twitteren. SEO lista, AJ Ghergich egy kiváló SEO lista a SEO-val kapcsolatos legfrissebb és legértékesebb információk eléréséhez.

Következtetés

A SEO egy folyamatosan fejlődő tartomány, amelynek jelentősége napról napra növekszik. Ha továbbra is nyerni szeretne SEO játékunkon, létfontosságú, hogy a haladó SEO trendek élére álljon.

Ezek a SEO-befolyásolók a SEO iparág legfényesebb elméi közé tartoznak. Most, hogy a blog végéhez értünk, reméljük, megtalálta a legjobb csatornákat, amelyeket követni szeretne a tanuláshoz és a SEO készségeinek formálásához. Ha követi őket, hozzáadhatja készségeit, meglátásait és frissítéseit közvetlenül a keresőoptimalizálás élvonalából.

Felfedezhet néhány SEO blogot és YouTube-csatornát is, hogy meghódítsa a Google keresést.