10+ legjobb WiFi többjátékos játék Android 2023-ra – [Top List]

A mai napon az Android okostelefonok rendelkeznek a legnagyobb piaci részesedéssel. Többen szívesen vásárolják meg őket, mivel magas műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, és alacsonyabb áron rendelkeznek mobiltelefonnal.

Az Android okostelefonok széles választéka elérhető a piacon az alacsonyabb áraktól a magasabb árakig. Az Android játék folyamatosan javult a Wi-Fi többjátékos játékkal a Play Áruházban. Mindannyian szeretünk játszani Android okostelefonjainkon, nem igaz?

Vannak, akik szeretnek versenyjátékokkal játszani, míg mások kirakós játékokkal, vannak, akik arcade játékokkal, míg mások háborús és harci játékokkal szeretnek játszani. Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre és tetszése.

Eltelt egy ideje, mióta a WiFi többjátékos játékok Androidra divatosak. Ezek a játékok lehetőséget adnak a felhasználóknak, hogy online játsszanak barátaikkal, ami izgalmasabbá teszi a játékot.

A legjobb WiFi többjátékos játékok listája Androidra.

 • Mini Milícia.
 • Aszfalt 8.
 • Blitz brigád.
 • Igazi verseny 3.
 • Klánok összecsapása.
 • Modern Combat 5: Blackout.
 • NBA Jam az EA Sportstól.
 • Mortal Combat X.
 • GT Racing 2.
 • 8 labdás billiárd.
 • 1. Mini Milícia.

  Tapasztalja meg az intenzív többjátékos harcot akár 6 játékossal online, vagy 12 játékossal a helyi WiFi használatával. Feszítse tudását az offline edzés, együttműködés és túlélés módokban. Lőj különféle fegyvertípusokkal, beleértve a mesterlövészet, a sörétes puskát és a lángszórót, a rakétavetőt, a gránátokat, a lézert, a fegyvert és még sok mást!

  A felhasználók tetszés szerint nagyíthatnak/kicsinyíthetnek. A játék rakétacsizmát, modern és futurisztikus, nagy teherbírású fegyverek és közelharci támadások széles választékát tartalmazza – a mini milícia a legfelkapottabb az összes Android-alapú WiFi többjátékos játékban. Ebben a WiFi többjátékos játékban testreszabhatja avatarodját és szerkesztheti a nevét is.

    Így játszhat a rejtett játékkal Android Lollipop rendszeren

  Mini Milícia: Letöltés.

  2. Aszfalt 8.

  A Gameloft játéka több mint 140 hivatalos autógyártónak ad otthont, pl. Lamborghini, Ferrari, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet stb. Készüljön fel arra, hogy megdöbbenjen a fenomenális grafika.

  Verseny több mint 40 pályán. Versenyezz valós időben barátaiddal többjátékos módban. Ez egy tökéletes versenyjáték, mivel több mint 400 karriereseményt, 1500 autómesteri kihívást és 5 egyedi játékmódot tartalmaz.

  Frissítse utazásait a garázsban, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük. Ezt a játékot nagyon magasra értékelték, és ingyenesen elérhető a Play Áruházban.

  Aszfalt 8: Letöltés.

  3. Blitz brigád.

  Ebben a játékban egyszerre legfeljebb 12 játékos küzdhet. A felhasználók a hat osztály bármelyike ​​lehet: Katona, Tüzér, Medic, Sniper, Stealth, Demolisher. Használj 3 különböző járművet, hogy taktikai előnyt szerezz a csatában; Helikopter, tank és dzsip. Harcolj több mint 100 fegyverrel, mindegyik egy adott osztályhoz készült.

  Annak érdekében, hogy vicces és élvezetes legyen a játék, a játék minden osztályához egyedi gúnyolódások és gyilkos kifejezések tartoznak. Hangcsevegés a játékterv létrehozásához a csapat tagjaival.

  Teljesíts 120 egyedi akciódús küldetést. Tedd a csapatod az ellenség ellen játszani.

  Blitz brigád: Letöltés.

  4. Igazi versenyzés 3.

  Az EA Real Racing 3 által kifejlesztett, hivatalosan engedélyezett pályák 39 pályával, 17 valós helyszínen, 43 autós rajtrácskal és több mint 140 rendkívül részletes autóval rendelkeznek a legjobb gyártóktól. Van benne többjátékos mód, időmérő és éjszakai versenyzési lehetőség is.

  Versenyezzen több mint 4000 eseményen, beleértve a kupafutamokat és a kieséseket. Válasszon a fejlesztések széles skálájából, hogy maximalizálja autója teljesítményét. Szabja személyre autóját a frissítések hatalmas gyűjteményével.

  A Real Racing 3 részletes autósérüléseket, teljesen működőképes visszapillantó tükröt és dinamikus tükröződéseket tartalmaz a valóban HD versenyzés érdekében.

  Real Racing 3: Letöltés.

  5. Clash Of Clans.

  Ez egy stratégiai játék, amelyben építheted a faludat. Csatlakozz más játékosokhoz világszerte, hogy verhetetlen klánná válj, és harcolj más klánok ellen. Hozz létre saját hadseregedet csapatok, varázslatok, hősök és klánerősítések számtalan kombinációjából, hogy harcolj az ellenséges klánok ellen.

    Az év 68 legjobb Android-alkalmazása 2014-ben

  Védd meg faludat sok ágyúval, toronnyal, mozsárral, bombával, csapdával és fallal. Miután legyőzted a játékosokat, a trófeáik a tiéd lesznek. Ez a leginkább addiktív az összes WiFi többjátékos játékban Androidra. Készülj fel, hogy függővé válj tőle.

  Klánok összecsapása: Letöltés.

  Nézze meg még: – A legjobb többjátékos játékok Androidra

  6. Modern Combat 5: Blackout.

  Ebben a Gameloft által fejlesztett Combat játékban hozz létre egy csapatot, add hozzá barátaidat, és teszteld képességeidet a dinamikus többjátékos hadviselésben a világ minden tájáról érkező online riválisok ellen!

  6 testreszabható osztály közül választhatsz, amelyekkel feljebb léphetsz egy- és többjátékos játékban. Válasszon az Assault, Heavy, Recon, Sniper, Support vagy Bounty Hunter közül. Beszélhet más játékosokkal a Global és a Squad Chatben.

  Készülj fel arra, hogy ámulatba ejts hibátlan grafikával, zenével és hangteljesítményekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek a Wi-Fi többjátékos játékhoz.

  Modern Combat 5: Letöltés.

  7. NBA JAM az EA SPORTS-tól.

  Az EA által fejlesztett, ez az egyik legjobb sport többjátékos játék. 4 mód áll rendelkezésre: Play Now, Classic Campaign, Local Multiplayer és Online multiplayer. A Játssz most módban válassz egy csapatot, és ugorj közvetlenül a labdajátékba.

  Klasszikus kampány módban győzd le az összes többi csapatot, hogy megnyerd a bajnokságot, és feltárd a legendákat. Helyi többjátékos módban lépj Big head 2 big head ellen egy barátoddal a helyi WiFi-n keresztül.

  Ebben az online többszereplős játékban hívd ki Google+-barátaidat, hogy fej-fej mellett játszanak online. Hallani fogja az összes klasszikus hívószót. Ez a játék nem hasonlít a valaha játszott kosárlabdajátékokhoz.

  NBA JAM EA Sports: Letöltés.

    Állítsa be az időzítőket bármilyen időtartamra bármely jövőbeli dátumra a DownCount segítségével [Android]

  8. Mortal Combat X.

  Mindannyian hallottunk már erről a játékról. Nemrég jelent meg Android operációs rendszerre. Ebben a játékban hozd létre saját Mortal Kombat vadászcsapatodat, és vezesd őket csatába, hogy tapasztalatokat, új különleges támadásokat és erőteljes tárgyakat szerezhess.

  Mindannyian emlékszünk ennek a játéknak a halálos kimenetelére. Ugyanolyan maradt; sőt, lenyűgöző grafikával javították. Versenyezz más játékosokkal egy online többszereplős játékban, ahol a játékosok más játékoscsapatokkal foglalkoznak.

  Fedezze fel a Mortal Kombat legújabb kiegészítőit, mint például a D’Vorah, Cassie Cage, Kotal Khan és Kung Jin.

  Mortal Combat X: Letöltés.

  9. GT Racing 2.

  A Gameloft játéka több mint 30 gyártó valódi autóinak kiváló gyűjteményét tartalmazza: Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford és még sok más. A felhasználó 1400 esemény teljesítésével tesztelheti vezetési képességeit, beleértve a klasszikus versenyeket, párbajtőröket, kiütéseket és előzéseket.

  Az új fizikai modell a kézi játékokban valaha kínált legvalósághűbb autódinamikát kínálja. A pályákon különböző napszakok és időjárási viszonyok vannak.

  Ebben a Wi-Fi többjátékos játékban versenyezzen barátaival vagy valódi játékosokkal a világ minden tájáról. Utazásait a garázsban frissítheti.

  GT Racing 2: Letöltés.

  10. 8 Ball Pool.

  Egy másik csodálatos lista a WiFi többjátékos játékokról Androidra. Ha nem rajongsz az erőszakért és a versenyzésért, akkor van valami igazán nyugodt és menő a számodra. A 8 Ball Pool az egyik legnépszerűbb játék Androidon, Facebookon és számos más platformon.

  Mielőtt részt venne a versenyeken és trófeákat nyerne, finomítsa tudását a gyakorló arénában. Ezzel a játékkal a felhasználók online módban játszhatnak más játékosokkal. Nyerd meg a mérkőzéseket, hogy érméket szerezz, és vásárolj termékeket az üzletben.

  A felhasználók testreszabhatják jelzéseiket és táblázataikat. Ezt a játékot barátaiddal játszhatod a Facebookon. Ez egy nagyon addiktív többjátékos játék. Tökéletes időtöltés.

  8 labdás billiárd: Letöltés.

  Ezért ezek a legjobb WiFi többjátékos játékok az Android számára. Kérjük, ossza meg őket barátaival, és élvezze ezeket a játékokat közösen játszva. Mondja el nekünk tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.