Szerezzen jobb ChatGPT-élményt ezzel a 7 ChatGPT-mobilalkalmazással

A ChatGPT minden olyan kérdést feltesz, ami megfordul a fejében. Bízzon bennem, én tettem fel neki a legostobább kérdéseket; ha valódi személyről lenne szó, az egyenesen blokkolt volna a józan esze miatt.

Ezt azonban nem teheti meg mindig az asztali verzióban; megoldásra van szüksége a tenyerében. Szerencsére az OpenAI már elindította a ChatGPT iOS alkalmazást, és az Android verzió már úton van.

Sajnos az alkalmazás nagyon csupasz, korlátozott funkciókkal, hasonlóan az asztali verzióhoz. Ha jobb élményt szeretne, szüksége lesz néhány harmadik féltől származó alkalmazás segítségére. Egy csomó alternatív alkalmazás létezik, amelyek a ChatGPT 3.5 és 4.0 API-t használják, hogy ugyanazt a ChatGPT teljesítményt biztosítsák, de saját továbbfejlesztett felületükön.

Ha jobb ChatGPT-élményt szeretne a telefonján, folytassa az olvasást, miközben bemutatom a legjobb ChatGPT mobilalkalmazásokat.

Miért érdemes alternatív ChatGPT mobilalkalmazást használni?

Legalábbis jelenleg a ChatGPT mobilalkalmazás csak az asztali alkalmazás mobil verziója. Az egyetlen nagy kiegészítés az, hogy hangbemenettel kérdéseket tehet fel.

Másrészt sok jól bevált, harmadik féltől származó alkalmazás rengeteg extra funkcióval rendelkezik, például egyéni promptokkal, képfelismerési támogatással, AI-képek generálásával, hangkimenettel és jobb felülettel.

Összességében megtartják a ChatGPT ugyanazt a hasznosságát, miközben további funkciókkal jobb élményt nyújtanak.

Megjegyzés: A legtöbb ilyen alkalmazásnak nagyon korlátozott ingyenes verziója van, amely csak tesztelésre alkalmas. Az alkalmazás teljes körű használatához ismétlődő előfizetésre kell előfizetnie.

AI Chat Nyissa meg az Assistant Chatbotot

AI Chat Open Assistant A Chatbot 3 lappal rendelkezik, amelyek mindegyike saját kiegészítő funkciókkal rendelkezik a ChatGPT élmény javítása érdekében. A fő lapon a szokásos módon kérdéseket tehet fel. Lehetővé teszi azonban a képek feltöltését is, hogy kérdéseket tegyen fel. Megkérheti a ChatGPT-t, hogy mondja el, mi vagy ki van a képen belül, vagy egyszerűen csak további információkat kaphat valamiről.

Van egy fül, amely lehetővé teszi, hogy hangbemenettel teljes mértékben kommunikáljon a chatbottal. Kimondhatja kérdéseit, és visszamondja a választ.

  A levélkézbesítési alrendszer javítása: Az üzenetet nem kézbesítettük

A harmadik lap az, ahol minden hatalom rejlik. Itt használhatja a ChatGPT erejét nagymértékben testreszabható tartalom írására. Van egy általános írási kategória, valamint egy üzleti és interjú kategória.

Arról beszélünk, hogy nagyon személyre szabható. Az írási kategória lehetővé teszi az írás hangjának, céljának, hosszának és technikájának kiválasztását. Ez tovább testreszabható új írásként, válaszként vagy írásbeli fejlesztésként.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • Képek támogatása.
 • Hangbemenet.
 • Nagymértékben testreszabható promptok.
 • Testreszabható felület aranyos kisállat ikonokkal és témákkal.
 • Váltás a ChatGPT 3.5 és a GPT-4 között.

Letöltés Androidra

AI ChatBot karakter AI barát

AI ChatBot Character Az AI Friend animált robotszemélyiségekkel egy kicsit több karaktert ad a chatbotnak. Különböző személyiségek közül választhat, hogy kérdéseire más hangnemben kapjon választ.

Hangbemenettel kimondhatja kérdését, és a válaszokat fel is olvashatja. Ennél is fontosabb, hogy a profi verzióban egy csomó „szakértő” van, ahol dedikált fókuszálással kérdéseket tehet fel a botoknak.

Például van egy szakértő a költészetben, a fitneszben, a filozófiában, a nyelvben, a karrier-tanácsadásban és még néhányban.

A különböző célokra szánt dedikált robotokon kívül az alkalmazás is meglehetősen testreszabható. Módosíthatja a szövegbuborékokat, a csevegési felületet, kezelheti a hangeffektusokat stb.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • Beépített hangok.
 • Válaszokat kaphat egy adott terület botszakértőitől.
 • Animált botok a jobb élményért.
 • Hangbemenet.

Letöltés Androidon | iOS

VoiceGPT: AI Voice Assistant

Ez alapvetően egy nagyon hatékony felület a ChatGPT számára, ahol használhatja saját ChatGPT-fiókját, de a VoiceGPT felületen. Be kell jelentkeznie OpenAI-fiókjába, és az további funkciókkal tölti be a ChatGPT felületet.

Az általa hozzáadott további funkciók közé tartozik a szövegfelolvasó, az összes gomb törlése, a Folytatás gomb, a Google keresése, valamint a nagyítás vagy kicsinyítés.

Van egy szép prompt rész is, sok prompttal. A legtöbbjük jól átgondolt; csak ki kell töltenie egy szövegmezőt a kapcsolódó eredmények eléréséhez. Bár nem teszi lehetővé a prompt másolását vagy szerkesztését, ezért ez egy kis baj.

Mivel az Ön ChatGPT-fiókját használja, használhatja az ingyenes és a ChatGPT Plus verziókat is anélkül, hogy bármit is fizetnie kellene az alkalmazás fejlesztőjének. A legjobb az egészben, hogy az alkalmazás összes funkciója ingyenesen használható mindaddig, amíg megbirkózik néhány finom hirdetéssel. A fizetett előfizetés csak a hirdetéseket távolítja el.

  10 4K kivetítő a kristálytiszta nagy képernyős élményért

Jelölje ki a Jellemzőket

 • Használja személyes ChatGPT-fiókját.
 • Extra funkciókat ad a fő ChatGPT felülethez.
 • Támogatja a felszólításokat.
 • Hang bemenet és kimenet.
 • OCR támogatás.
 • DALL·E 2 támogatás az AI képek generálásához.
 • Cserélje le a Google Asszisztenst a ChatGPT elindításához.
 • Teljesen működőképes ingyenes verzió hirdetésekkel.

Letöltés Androidra

Nova AI

Nekem személy szerint nagyon tetszett ennek az alkalmazásnak az elegáns kezelőfelülete, ahol rengeteg hely van az egyszerű íráshoz és a válaszok megszerzéséhez. Beépített OCR-rel rendelkezik, hogy szöveget kinyerhessen a képekből, és automatikusan bekerüljön a chatbe, ami nagyon hasznos, mivel nincs szükség másodlagos alkalmazásra.

Van egy szép figyelmeztető rész is, sok utazással, ötletekkel, életmóddal és tanulással kapcsolatos utasításokkal. A felszólítások azonban nagyon alapvetőek; a legjobb, amit kihozhatsz belőlük, egy ötlet a saját keresésedhez.

Ezenkívül Google Assistant és Wear OS integrációval is rendelkezik, így használhatja az okosóráján, vagy a Google Assistant hangbemenetével közvetlenül kérdéseket tehet fel a Nova AI-nek. Érdekes, hogy fizetős előfizetését barátok hivatkozásával is meg lehet szerezni.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • Beépített OCR támogatás.
 • Beépített felszólítások.
 • Google Assistant és Wear OS integráció.
 • Szövegfelolvasó támogatás.

Letöltés Androidon | iOS

Genie – AI Chatbot

A Genie többféle keresési módot is kínál a szövegen kívül. Feltölthet fényképeket, PDF-eket és URL-eket, hogy megismerje őket. Általában a leírások jól meg vannak írva, és igyekeznek mindent lefedni, ami látható.

Nagyon tetszett a képbeolvasási funkciója, mivel igyekezett a lehető legleíróbb lenni. Megpróbálta kitalálni, hogy melyik alkalmazásból készült a kép, és megpróbált mindent leírni, még akkor is, ha kissé látható volt.

Biztos vagyok benne, hogy Ön is hasznosnak találja az utasításokat tartalmazó részt. Számos hasznos figyelmeztetés áll rendelkezésre, kategóriákra osztva. Sajnos nincs sok testreszabási lehetőség; csak kulcsszavakat és válaszhangot tud mondani. Ha valami egyszerűbbet szeretne, akkor az utasítások kiterjedt listája sokkal jobbá teszi, mint mások.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • A kérdések feltevésének többféle módja.
 • Felszólítások tömkelege.
 • Napi 10 ingyenes üzenet az ingyenes verzióban.
 • Egy külön rész a történelemnek.
 • Rengeteg példa, hogy képet kapjunk arról, mit kérdezzünk.
  Uber foglalás a Google Térképen

Letöltés Androidon | iOS

ChatAi GDT- Ai Chat

Bár csak szöveg- és hangbevitelre korlátozódik, az AI-művészet létrehozásának képességével pótolja ezt. Fő felülete főleg sok egyszerű promptból áll, amelyek inkább ötletszerűek, semmint testreszabható promptok. A kérdés teljes szövegkörnyezetét magának kell megadnia.

Az AI művészeti szekció több kategóriával rendelkezik a különböző típusú művészetek létrehozásához. Csak azt kell biztosítania, amit akar, és a mesterséges intelligencia elvégzi a többit. Az általam generált képek elég érdekesek voltak, és kapcsolódtak a lekérdezésemhez.

A mesterséges intelligencia azonban hozzáteszi a saját vonásait, ami lehet ütés vagy kihagyás. Szerencsére a szövegben pontosan elmagyarázza, hogy mit próbált lerajzolni, így a következő próbálkozásnál kihagyhatja azt, ami nem tetszett.

Van egy rész is, ahol a nevezetes figurák stílusában/hangnemében kaphat választ. Például az Albert Einstein stílusú válaszok általában lépések utasításokkal és megfelelő következtetésekkel.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • Beépített felszólítások.
 • AI művészet létrehozása.
 • Válaszokat kaphat a hírességek hangnemében.
 • Hangbemenet támogatása.

Letöltés Androidra

Kérdezd meg az AI-t

A listán szereplő leginkább barebone alkalmazás, amely alapvetően csak a ChatGPT elérését teszi lehetővé a saját felületén. Amiért érdemes volt felkerülni erre a listára, az az átfogó és jól átgondolt utasítások vagy „javaslatok” ennek az alkalmazásnak az esetében.

Az Ask AI összesen 11 prompt-kategóriával rendelkezik, amelyek mindegyike több mint egy tucat típusú promptot tartalmaz. Minden prompt részletes, és a kérdéshez kapcsolódó összes szempontot lefedi. Például, miközben egy esszét ír, megmondja a ChatGPT-nek a szavak számát, az írás hangját, a stílust, a témát és egyéb kapcsolódó információkat.

A legjobb az egészben, hogy a prompt teljes mértékben szerkeszthető, ellentétben a többi alkalmazással, amelyek csak egy szövegmezőt adnak, amelyet kitölthet a lekérdezéssel. Szerkesztheti a promptot a szükséges információk hozzáadásához vagy eltávolításához.

Jelölje ki a Jellemzőket

 • A felszólítások kiterjedt listája.
 • A promptok a lekérdezés minden aspektusát lefedik.
 • Az üzeneteket küldés előtt szerkesztheti.

Letöltés Androidon | iOS

Utolsó szavak ✍️

Lehet, hogy a VoiceGPT-nek nincs menő felülete, de határozottan ez a legjobb megoldás, ha a funkciókról van szó, és ha nem fizetőfal mögé kell zárni. Bár ha elő kell vennem a pénztárcámat, akkor a Genie-t választom a gondosan átgondolt tulajdonságai miatt.

Ha szereted a ChatGPT-t, biztos vagyok benne, hogy ki szeretnéd próbálni a Google Bardot is. Számos oka van annak, hogy ez jobb, mint a ChatGPT.