A 12 legjobb indiai bérszámfejtő szoftver a zökkenőmentes kifizetésekhez 2023-ban

A mai rohanó üzleti környezetben a bérszámfejtési műveletek kezelése Indiában nehézkessé vált.

Szerencsére a bérszámfejtő szoftver megjelenése forradalmasította a dolgok akkori működését.

Ma már csak az egész folyamatot kell felügyelnie, miközben a szoftver elvégzi a nehézemelést Ön helyett. 🏋️

Ebben a cikkben India legjobb bérszámfejtési szoftvermegoldásai közül válogatunk, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára a bérszámfejtési műveletek egyszerűsítését és optimalizálását.

Mi az a bérszámfejtő szoftver?

A bérszámfejtő szoftver egy kifinomult eszköz, amely segíti a szervezeteket a bonyolult bérszámfejtési folyamatok egyszerűsítésében és automatizálásában, mint például:

 • Bérszámítások
 • Részvételi ellenőrzés
 • Adószámítások
 • Számlakészítés és kiosztás

És még sok más.

Ezen túlmenően, az eszközök intuitív felhasználói felületének és robusztus képességeinek köszönhetően a vállalkozások hibamentes és időben történő fizetést is biztosíthatnak az idő és az erőforrások megtakarítása mellett.

Egy friss tanulmány szerint a HR- és bérszámfejtőszoftver-szektor 2018-tól 2023-ig folyamatosan, évi 5,5%-kal nőtt.

Forrás

A bérszámfejtő szoftver lerövidíti a feldolgozási időt, miközben kevésbé hajlamos a hibákra, és nem tesz eleget a jogi és adózási szabályoknak.

A bérszámfejtő szoftver használatának előnyei

Időmegtakarítás

A bérszámfejtő szoftver olyan időigényes feladatokat kezel, mint a bérszámítás, az adólevonások és a fizetési csonkok generálása. Ezen adminisztratív folyamatok automatizálása felszabadítja a HR- és bérszámfejtési csapatokat, hogy a szervezeti növekedéshez szükséges időérzékeny kezdeményezésekre és tevékenységekre koncentrálhassanak.

Pontosság és megfelelőség

Ezek az eszközök kiküszöbölik a hibák és a megfelelőségi problémák kockázatát, amelyek általában előfordulnak a kézi bérszámfejtések során.

A bérszámfejtő szoftver segítségével a vállalkozások automatizálhatják a cégszabályok és az állami adószabályok alapján végzett számításaikat, biztosítva a pontos bérkifizetést, adólevonást és a jogszabályi előírások betartását.

Egyszerűsített jelentéskészítés

A bérszámfejtő szoftver átfogó jelentéseket készít, amelyek betekintést nyújtanak a bérszámfejtési költségekbe, az adókötelezettségekbe és az alkalmazottak bevételeibe.

Ezek a jelentések leegyszerűsítik a pénzügyi beszámolást, és megkönnyítik a pontos adatelemzést a stratégiai döntéshozatalhoz. Emellett a szoftver segít adózásra kész jelentések készítésében, így az adózási idő gyerekjáték.

Ellenőrzési nyomvonal és történeti feljegyzések

A bérszámfejtési szoftverrel a vállalkozások átfogó ellenőrzési nyomvonalat tarthatnak fenn a bérszámfejtési tevékenységekről. Nyomon követi és dokumentálja:

 • Munkavállalói nyilvántartás változásai
 • Fizetéskorrekciók
 • Adólevonások
 • Ellenőrzési és vizsgálati jelentések

És még sok más, az átláthatóság és a megfelelőség biztosítása.

Ha azonban Indiában bérszámfejtő szoftvert választ, meg kell vizsgálnia néhány kulcsfontosságú funkciót.

Jellemzők, amelyeket keresni kell a bérszámfejtő szoftver kiválasztásakor Indiában

#1. Automatizálás

Győződjön meg arról, hogy a szoftver automatizálja a legtöbb adminisztrációs feladatot, például a fizetések, az adólevonások, a bónuszok, az egyszeri levonások, a szabadságok és a jelenlét kiszámítását. Keressen automatizálási funkciókat a bérszámfejtés egyszerűsítésére és a kézi erőfeszítések csökkentésére.

#2. Az indiai adótörvények betartása

Ellenőrizze, hogy a szoftver megfelel-e az indiai adószabályoknak, például a TDS-nek (forráslevonás), a PF-nek (Provident Fund), a szakmai adónak (PT), a munkavállalói állami biztosításnak (ESI) és a jövedelemadónak.

A legtöbb bérszámfejtő szoftver automatikusan frissíti és tükrözi az indiai munkaügyi törvények és adószabályok változásait.

Ezenkívül a legtöbb indiai bérszámfejtő szoftver támogatja az adóbevallási követelményeket, miközben elkészíti a szükséges jelentéseket.

#3. Munkavállalói önkiszolgáló portál

A legjobb globális bérszámfejtési megoldások közé tartoznak az ESS (Employee Self-Service) funkciók. Ennek segítségével az alkalmazottak önkiszolgáló portálokra vagy mobilalkalmazásokra támaszkodhatnak, hogy egy fedél alatt problémamentesen hozzáférjenek a bérszámfejtési információkhoz, megtekintsék a bérlevonásokat és letöltsék az adódokumentumokat.

Emellett lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy egy sor bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatot önállóan végezzenek el, így időt és energiát takarítanak meg a HR-hez vagy adminisztrációs irodához való oda-vissza szaladgálással minden apró ügyben.

  Hogyan lehet kijavítani a Google Fotók biztonsági mentését nem megfelelően

#4. Integrációk

Először is ellenőrizze, hogy a szoftver elég jó-e ahhoz, hogy kezelje az adatátvitelt Excel-lapokon vagy bármilyen más szoftverből.

Ezután beépített integrációkkal kell rendelkeznie más HR-eszközökkel, mint például a Quickbooks, a munkaidő- és jelenlétkezelő rendszerekkel stb.

Például, ha integrálnia kell órájával vagy biometrikus gépével, a feladatot egyszerűen, sok idő nélkül kell elvégeznie.

Tudja, a szükséges eszközök és szolgáltatások zökkenőmentes integrációja egészséges élménnyé teszi a folyamatot.

#5. Jelentéskészítés és elemzés

A bérszámfejtési szoftvernek robusztus jelentéskészítési képességekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy átfogó bérszámfejtési jelentéseket, pénzügyi összefoglalókat és adózásra alkalmas dokumentumokat készítsen.

Ezen túlmenően, az eszköznek fejlett elemzést kell tartalmaznia, hogy betekintést nyújtson a bérszámfejtési trendekbe, és segítse a stratégiai döntéshozatalt.

#6. Méretezhetőség és testreszabhatóság

Győződjön meg arról, hogy szervezete növekedési tervei összhangban vannak a szoftver méretarányos lehetőségeivel. A méretezhetőség gyakran magas díjakkal jár. Tehát olyan szoftvert válasszon, amely nem terheli meg a zsebét.

Ezenkívül keressen testreszabási lehetőségeket, hogy a szoftvert az Ön bérszámfejtési követelményeihez igazítsa.

Íme egy lista a legjobb indiai bérszámfejtési szoftverekről. A vállalkozások kiválaszthatják az igényeiknek és költségvetésüknek leginkább megfelelő szoftvert bérszámfejtési folyamataik egyszerűsítéséhez és HR-működésük javításához.

Zoho bérszámfejtés

A Zoho Payroll, India népszerű bérszámfejtő szoftvere egyablakos megoldás a bérszámfejtéshez.

Legyen szó az alkalmazottak irányításáról, a jelenlét nyomon követéséről, a fizetések feldolgozásáról vagy a megfelelésről – a Zoho Payroll mindenre kiterjed.

Főbb jellemzők

 • Futtassa a bérszámfejtést néhány kattintással, és automatikusan generáljon online fizetési kimutatásokat, beleértve az adókat, juttatásokat és a levonások bontását
 • A fizetéseket közvetlenül az alkalmazottak bankszámlájára utalja át, biztosítva az időben történő kifizetést és banki tanácsadást
 • Beépített integrációk a Zoho People-szel és a Zoho Books-szal a HR-es és számviteli igényekhez
 • Kezelje a PF, PT, ESI, LWF és IT törvényi megfelelőségét, és egyszerűsítse az adóbevallást az egyszerű kitöltéshez
 • Tegye lehetővé a zökkenőmentes együttműködést, és csökkentse az alkalmazottak kérelmeit az alkalmazottak önkiszolgáló portáljain keresztül
 • Engedélyezze a szerepkör alapú kezelést a kritikus információkhoz való hozzáférés szabályozásához

Legyen szó kis- vagy középvállalkozásról Indiában, a Zoho Payroll ideális választás a bérszámfejtési gondok leegyszerűsítésére. A szoftver használata ingyenes, és akár 10 alkalmazottat is lehetővé tesz.

RazorpayX bérszámfejtés

A RazorpayX Payroll (korábbi nevén Opfin) egy felhőalapú szoftver, amely a vállalkozások bérszámfejtésének egyszerűsítésére tervezett funkciókat kínál. A szoftverben több mint 5000 gyorsan növekvő vállalat bízik meg, köztük az Inc42, a Dukaan, a Stoa és mások.

Főbb jellemzők

 • Egyszerűsítse a szabadságkezelést az alkalmazottak egyszerű jelentkezési folyamatával és a Slacken keresztüli központi jóváhagyással az adminisztrátorok számára
 • Egy kattintással a bérszámfejtés és a fizetések közvetlen befizetése az alkalmazottak bankszámláira
 • A belépéstől a kilépésig hatékonyan kezelheti az alkalmazottakat olyan eszközökkel, mint a levélgenerálás és a CTC-kalkulátor
 • Intuitív irányítópultot kínál a felhasználók számára a fizetési bizonylatok, a 16-os űrlapok kezeléséhez, a befektetések bejelentéséhez és a kifizetések kéréséhez
 • Maradjon megfelel az indiai munkaügyi törvényeknek és adószabályoknak az olyan törvényi megfelelések automatizálásával, mint a TDS, PF, PT, ESIC és tömések

A RazorpayX Payroll a legalkalmasabb kezdő vállalkozások számára, mivel rendkívül költséghatékony és könnyen használható. Ingyenes örökre szóló tervet kínál feltételek nélkül. Eközben kérhet személyre szabott terveket is, amelyek megfelelnek üzleti igényeinek.

Keka

A Keka egy sor intelligens HR-eszközt kínál a munkaerő-menedzsment folyamatának egyszerűsítésére. Egyik alapterméke, a Keka Payroll megszünteti a bérjegyzékek létrehozásával, kezelésével és folyósításával kapcsolatos gondokat.

Főbb jellemzők

 • Futtassa le a bérszámfejtési időszak előnézetét, hasonlítsa össze a változásokat, és tekintse át az összes szempontot a véglegesítés és kiadás előtt
 • Különféle formátumú fizetési szelvények kiadása mobilalkalmazáson, e-mailen vagy SMS-en keresztül; fizetési szelvények tömeges nyomtatása egy kattintással
 • Beépített bérszámfejtés automatikus számításokkal a PF, ESI, TDS stb
 • Fokozza a költségkezelési rendszert olyan eszközökkel, mint a nyugtaszkennelés, a futásteljesítmény nyomon követése és a csapatköltségekre vonatkozó egyéni szabályzatok létrehozása
 • Integrálja a Keka bérszámfejtést QuickBooks és Tally számviteli szoftverekkel a hatékony és pontos adatátvitelhez, valamint a bérszámfejtési és pénzügyi kezelési folyamatok egyszerűsítéséhez

A Kekában több mint 6500 megbízik, köztük néhány olyan vezető márka, mint a OnePlus, Hyundai, Oppo, eBay és még sok más. Ezenkívül a szoftver kockázatmentes próbaverziójával indulhat.

  Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus zárolást iPhone-on

greytHR

A greytHR egy átfogó bérszámfejtési szoftvermegoldás, amely gyorsabb feldolgozást és pontos kifizetéseket kínál. Kiküszöböli a nehézkes Excel-táblázatokat és a bérszámfejtési hibákat, biztosítva a 100%-os jogszabályi megfelelést és a fizetések időben történő kifizetését.

Főbb jellemzők

 • Hatékonyan kezelheti a munkavállalói kölcsönöket, beleértve a törlesztések és a kamatszámítások nyomon követését
 • ESS (Employee Self-service) portálokat kínál, amelyek világszínvonalú munkavállalói élményt, nagyobb átláthatóságot és kevesebb lekérdezést biztosítanak
 • Csoportos beszedési lehetőség a fizetések és kifizetések közvetlen átutalására az alkalmazottak bankszámlájára
 • A távozó alkalmazottak teljes és végső elszámolási folyamatainak ésszerűsítése; nyomon követheti a fizetések felülvizsgálatából vagy kiigazításából eredő hátralékokat
 • Beépített bérszámfejtés a pontos és időszerű döntések érdekében
 • Szerezzen be kész MIS- és megfelelőségi jelentéseket, vagy készítsen testreszabott jelentéseket a törvényi megfelelésről, a bérszámfejtésről vagy ad hoc lekérdezésekről

A greytHR Payrollban több mint 20 000 vállalkozás és több mint 20 millió alkalmazott bízik meg. A platform egy dedikált mobilalkalmazást is kínál az alkalmazottak számára, hogy hozzáférjenek a szükséges dokumentumokhoz, támogatási jegyeket emeljenek, és szabadságot kérjenek.

Fizetőkönyvek

A Paybooks egy minden az egyben HR- és bérszámfejtő szoftver, amelyet a vállalkozások számára terveztek, hogy útközben kezeljék a bérszámfejtést és a megfelelőséget. A platform egy önkiszolgáló mobilalkalmazással és robusztus automatizálási képességekkel rendelkezik, hogy a fizetési idő gyerekjáték.

Főbb jellemzők

 • Gyorsan számolja ki a fizetéseket, és utalja át közvetlenül az alkalmazottak bankszámlájára.
 • Automatikusan számítja ki az adót, és készítsen adóképes jelentéseket a Provident Fund, Professional Tax, ESI, jövedelemadó stb.
 • Konfigurálja a speciális szabadságszabályokat, és élvezze a szabadság és a bérszámfejtési adatok zökkenőmentes szinkronizálását
 • Engedélyezze az automatikus szinkronizálást biometrikus eszközökkel a jelenlét, a túlórák és a távozások valós időben történő rögzítéséhez a zökkenőmentes bérszámfejtéshez
 • Zökkenőmentesen integrálható a Zoho, a QuickBooks, az Oracle, a Securax és más szolgáltatásokkal a továbbfejlesztett funkcionalitás érdekében.

Emellett a Paybooks beépített adótervezővel is rendelkezik, amely segíti és oktatja az alkalmazottakat az adólevonások és a törvény szerinti munkavégzés terén. A fizetési könyveknek nincs ingyenes verziója. Választhatja azonban a 30 napos kockázatmentes próbaverziót.

Empxtrack

Az Empxtrack könnyen használható bérszámfejtő szoftvere leegyszerűsíti a bérszámfejtést és az adóbevallást minden méretű vállalkozás számára. A szoftver előre konfigurált opciókkal érkezik, de számos testreszabási és egyéni konfigurációs opcióval rendelkezik a folyamatok üzleti munkafolyamatoknak megfelelő beállításához és módosításához.

Főbb jellemzők

 • Biztosítsa az adószabályok betartását az adók automatikus kiszámításával és levonásával, adózásra alkalmas jelentések készítésével és adóbevallások benyújtásával.
 • Egyszerűsítse a szabadságok nyomon követését, jóváhagyását és számításait, beleértve a különböző szabadságtípusokat és elhatárolásokat
 • Kövesse nyomon a bérszámfejtési határokon kívül zajló tevékenységeket, például jutalékokat, jutalmakat, ösztönzőket és egyebeket; célspecifikus jelentéseket készítsen minden bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységről a nyilvántartások vezetésére
 • Könnyen integrálható több HR és számviteli alkalmazással a beépített API-integráció segítségével

Az Empxtrack többszintű munkafolyamatot kínál, amely biztosítja a bérszámfejtési számítások teljes ellenőrzését a végső kifizetés előtt.

Az olyan cégek által kedvelt Empxtrack bérszámfejtő szoftvere, amelyet a WarnerBros, a HCL és több mint 15 500 vállalat szeret, automatizálhatja a bérszámfejtési folyamatot, biztosítja a törvényi előírásoknak való megfelelést, valamint időt és energiát takaríthat meg.

FactoHR

A FactoHR egy olyan bérszámfejtő szoftver, amely biztosítja az időszerű és pontos bérszámfejtést. Felhasználóbarát felületével és központosított adatkezelésével a teljes bérszámfejtési folyamatot leegyszerűsíti.

Főbb jellemzők

 • Konfigurálja a bérszámfejtési folyamatot korlátlan kereseti vagy levonási összetevőkkel bármilyen típusú fizetési struktúrához
 • Több mint 15 fizetési szelvény formátum, amelyek különböző elrendezésekkel és szakaszokkal rendelkeznek, amelyeket szervezete igényei szerint választhat
 • Beépített biztonsági funkciók a bérszámfejtési adatok titkosságának és védelmének biztosítására
 • Előre beépített integrációk harmadik féltől származó eszközökhöz, például jelenlétkezelő rendszerekhez, számviteli alkalmazásokhoz

Emellett a FactoHR lehetővé teszi az alkalmazottak teljesítményének játékosabbá tételét azáltal, hogy céljaikat bizonyos ösztönzőkkel összekapcsolja. Választhat olyan kiegészítőket is, mint például az arcfelismerés, a geo-fence, az önbeállás és egyebek az öncélú kultúra népszerűsítéséhez.

Hullám

A Wave bérszámfejtő szoftver kisvállalkozások, szabadúszók és koncertmunkások számára készült. A szoftver megkönnyíti az adózási időt, miközben integrálja a Wave Accounting, Invoicing és Payments eszközöket, hogy egységes adminisztrációs környezetet hozzon létre.

  3 módszer a Google Chrome zenelejátszóként való használatára helyi fájlokhoz

Főbb jellemzők

 • Könnyedén kiszámíthatja és feldolgozhatja az alkalmazottak és vállalkozók bérszámfejtését; néhány kattintással közvetlenül a bankszámlájukra fizet
 • A szükséges adók automatikus kiszámítása, levonása és benyújtása az adószabályoknak való megfelelés érdekében
 • Tekintse meg bérszámfejtési költségeinek lebontását alkalmazott, költségtípus és egyebek szerint
 • Engedélyezze alkalmazottainak hozzáférést fizetési csonkokhoz és adódokumentumokhoz az önkiszolgáló portálon keresztül.
 • Gondoskodik az adóbevallásokról, beleértve az év végi W-2 és 1099 űrlapokat is, így időt és erőfeszítést takarít meg.

A Wave Payroll segítségével vállalkozása növekedésére összpontosíthat, miközben biztosítja a zökkenőmentes és hatékony bérszámfejtést. 30 napos kockázatmentes próbaverziót kínál, amelyet bármikor igénybe vehet.

PocketHRMS

A PocketHRMS egy fejlett intelligens bérszámfejtési megoldás, amely a megfelelőségi kezelés automatizálásával leegyszerűsíti a bérszámfejtést.

Főbb jellemzők

 • Fizetések automatikus kiszámítása, űrlapok generálása és bérjegyzékek feldolgozása; használja az ügyfél fizetési lap tervezőjét a márkás fizetési szelvények készítéséhez
 • Automatikusan kezelheti a törvényi követelményeket, mint például a PF, ESI, PT, TDS és egyebek, csökkentve a hibákat és minimalizálva a büntetéseket.
 • Lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy megtekintsék a fizetési lapokat és adózási információkat, és szabadságokat kérjenek mobil és asztali ESS-portálokon keresztül
 • Biztosítsa az érzékeny bérszámfejtési adatok titkosságát és biztonságát robusztus biztonsági intézkedésekkel, felhasználói hozzáférés-szabályozással és adattitkosítással.
 • Több mint 100 jelentéssablon és Super Data Wizard forgópontokkal az egyéni jelentések létrehozásához

A PocketHRMS segítségével az F&F feldolgozása stresszmentes folyamat. A zökkenőmentes kilépést automatizált hálapénz-számításokkal, hagyja el a beváltást és a vagyon-visszaállítást.

SumoPayroll

A SumoPayroll egy modern korszerű bérszámfejtési megoldás, amelyet kis- és középvállalatok számára terveztek. Ez egy könnyen használható felület, és az intuitív bérszámfejtés segít abban, hogy a teljes mértékben megfelelő bérszámfejtési folyamat működjön.

Főbb jellemzők

 • Beépített jelenléti és időgazdálkodási megoldás az alkalmazottak elköteleződésének nyomon követéséhez távoli vagy irodai munkával
 • Könnyűvé tette az alkalmazottak költségigénylését, fizetési szelvények letöltését és szabadság igénylését önkiszolgáló mobilalkalmazáson keresztül
 • Hozzáférhet a különféle jelentésekhez a béradó-kötelezettségekről, a szétszórt fizetésekről, a munkavállalói információkról és sok másról
 • Javítsa a munkaerő ütemezését a testreszabható műszakszabályokkal, biztosítva az optimalizált munkaidőt és kiküszöbölve az ütemezési konfliktusokat alkalmazottai számára

A SumoPayrollban több száz vállalkozás bízik Indiában. A legjobb az egészben az, hogy ingyenes, ha 10-nél kevesebb alkalmazottja van.

HROne

A HROne India vezető HR és bérszámfejtési szoftvere, amely 100%-ban hibamentes és megfelelő bérszámfejtést biztosít.

Főbb jellemzők

 • Automatikus fizetési struktúra létrehozása az új asztalosok számára; a CTC automatikus másolása a bérszámfejtési adatbázisba a munkavállaló ajánlati levéléből a hibamentes kifizetések érdekében
 • Törvényes levonások automatikus terhelése és kihívások generálása PF-hez, ESI-hez, szakmai adóhoz és még sok máshoz adózásra kész formátumban
 • Intelligens hibaalgoval rendelkezik, amely összehasonlítja a fizetési összetevők közötti különbségeket, és kiemeli azokat a hibalistában
 • Munkavállalói önkiszolgáló portálok személyi kölcsön támogatással, egyszerű EMI-vel és dokumentumok gyors áttekintésével
 • Valós idejű betekintést kaphat a havi kifizetések változásairól, a CTC-trendekről és az üzleti kötelezettségekről egy fedél alatt
 • Több mint 15 integráció olyan pénzügyi platformokhoz, mint az SAP Business One, Microsoft Navision, Tally, Custom ERP és sok más

A HROn segítségével megtapasztalhatja az intelligens, integrált és egyszerűsített HR bérszámfejtési folyamatokat, kiküszöbölve a hibák kockázatát és minimalizálva az erőfeszítések elvesztését.

Saral PayPack

A Saral PayPack egy átfogó bérszámfejtő szoftver a legmodernebb biztonsági funkciókkal és nagymértékben testreszabható lehetőségekkel, amelyek bármilyen méretű, szegmensű és iparági vállalkozás igényeihez igazodnak.

Legfontosabb jellemzője

 • Könnyen rögzítheti és kezelheti az alkalmazotti adatbázist több mint 400 különálló információval és önkiszolgáló mobilalkalmazással
 • Teljes körű bérkezelés a fizetési struktúra meghatározásától kezdve a pontos bérszámításig és a bérszelvény generálásáig
 • Testreszabhatja a fizetési struktúrákat a különféle juttatások, levonások és bónuszkomponensek figyelembevételével, az egyedi üzleti követelményeknek megfelelően.
 • Engedélyezze a Saral Intelligent Assistant (SIA), egy mesterséges intelligencia alapú chatbotot, hogy kérjen leveleket, tekintse meg a fizetési szelvényeket, végezzen TDS-számításokat stb.

Legyen szó pontos és időszerű bérfeldolgozásról vagy az alkalmazottak részvételének nyomon követéséről, a Saral PayPack az egy-az-minden HR- és bérszámfejtő szoftver a vállalkozások számára a bérszámfejtés egyszerű kezeléséhez.

Végső gondolatok

A megfelelő bérszámfejtő szoftver kiválasztása döntő fontosságú a zökkenőmentes folyósításhoz Indiában.

Ezekkel a legnépszerűbb indiai bérszámfejtési szoftverekkel a számítások automatizálása, az adófizetési kötelezettség biztosítása, az alkalmazottak önkiszolgáló szolgáltatása és a robusztus jelentéskészítés egyszerűvé és egyszerűvé vált.

Használja ki ezeknek a csúcsminőségű bérszámfejtő szoftvermegoldásoknak a kényelmét és hatékonyságát a zökkenőmentes bérszámfejtési élmény érdekében.

Felfedezheti a nemzetközi távoli alkalmazottai számára a legjobb globális bérszámfejtési megoldásokat is.