Szerezze be a Screenleap egyszerű képernyőmegosztási funkcióit a Gmailben

A 2012-ben bemutatott Screenleap webalkalmazás szórakoztató, egyszerű és sokkal könnyebben használható, mint a legtöbb más képernyőmegosztási megoldás, amelyet korábban láttunk. Az intuitív szolgáltatás egyáltalán nem igényel telepítést, regisztrációt vagy szoftverletöltést ahhoz, hogy asztalát másoknak sugározza. Ha Ön a szolgáltatás rajongója, vagy egyszerűen csak egy egyszerű módot keres a képernyő megosztására valakivel, a szolgáltatás most egy Screenleap for Gmail™ nevű Chrome-bővítményt kínál, amely ugyanazt a képernyőmegosztási funkciót adja hozzá közvetlenül a Gmail-fiókjához. munkamenetek egyszerű kezdeményezése és mások meghívása e-mailben. Részletek az ugrás után.

Azok számára, akik nem ismerik, a Screenleap egy ingyenes online szolgáltatás, amely lehetővé teszi képernyőjének megosztását másokkal – akár egyénileg, akár nyilvánosan – egy kis link vagy egy kilenc számjegyű kód elküldésével a címzett(ek)nek, amelyet egyszerűen beírhatnak az oldalon, és azonnal nézze meg tevékenységét.

A Screenleap for Gmail használata egyszerű és szórakoztató folyamat. A kezdéshez telepítse a bővítményt Chrome webböngészőjébe a bejegyzés végén található letöltési link segítségével. Amikor a telepítés után a Gmail-fiókjába navigál, egy új „Screenleap” opciót fog látni a felső menüsorban. Ha erre a gombra kattint, megjelenik egy kis ablak, ahol a „Képernyő megosztása” lehetőségre kattintva megkezdheti a képernyőn végzett tevékenység közvetítését.

A Screenleap munkamenet a Gmail Üzenetírása ablakából is elindítható, így gyorsan kezdeményezhet képernyőmegosztási munkamenetet, és egyszerre hívhatja meg a címzetteket. Ehhez kattintson az ablakhoz hozzáadott zöld képernyőmegosztás gombra, amint az az alábbi képernyőképen látható.

Függetlenül attól, hogy hogyan kezdeményezi a munkamenetet, megjelenik egy Java Runtime engedélyezési ablak; egyszerűen kattintson a „Futtatás” gombra a Screenleap szerverekhez való csatlakozáshoz. 20 másodpercig vagy tovább is telhet, mire az aktív kapcsolat létrejön.

Ezután kap egy linket a munkamenet másokkal való megosztásához, amelyet elküldhet annyi embernek, amennyit csak akar. A munkamenet megosztásának másik módja a 9 számjegyű kód elküldése, amely a vágólapra másolható, és e-mailben, azonnali üzenetekben vagy közösségi médián keresztül elküldhető a kívánt címzetteknek. A Screenleap legjobb része, ami kiemeli a többi ajánlat közül, az az, hogy sem a küldőnek, sem a fogadónak nem kell regisztrálnia a szolgáltatásra ahhoz, hogy elindítsa a screenleap munkamenetet.

A munkamenet létrehozása után egy átméretezhető zöld téglalap ablak válik láthatóvá. Megoszthatja a teljes képernyőt, vagy csak a téglalapon belül látható területet, ha kiválasztja a legördülő menüből bármelyik elérhető lehetőséget. A „Megosztás szüneteltetése” vagy „Megosztás leállítása” lehetőségre kattintva ideiglenesen vagy véglegesen leállíthatja a munkamenetet. Megjelenik egy számláló is, amely a képernyőt jelenleg megtekintő emberek számát mutatja.

Tehát, ha legközelebb gyorsan meg kell osztania a képernyőn végzett tevékenységét valakivel, próbálja ki a Screenleap szolgáltatást.

Telepítse a Screenleap for Gmail alkalmazást a Chrome Internetes áruházból