Automatizálja az egyéni profilok közötti váltást Androidon a TF-profillal

Emlékszel azokra a régi telefonokra, amelyeken több beépített profil is volt? Minden bizonnyal praktikus volt, hogy azonnal váltson a különböző profilok között különböző körülmények között, például normál, csendes, találkozó stb. A Stock Android sajnos a kezdetek óta nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, és az egyetlen módja annak, hogy ezt a funkciót a készülékére telepítse, ha telepíti a harmadikat. – partialkalmazások, vagy olyan egyedi ROM-ok használata, mint a CyanogenMod, amelyek beépítették. De mi lenne, ha különféle profilokat hoznál létre, és szükség esetén automatikusan aktiválódnak? Az XDA-Developers tagja, a j2187 orvosolta ezt a hiányosságot a TF Profile – Profile Scheduler formájában, amely lehetővé teszi profilok létrehozását és váltásuk automatizálását a Taskerhez hasonló módon. Részletek az ugrás után.

  A Mozilla Firefox indítása mindig privát böngészési módban

A TF Profile elindításakor egy profilválasztó képernyőre kerül, ahonnan manuálisan válthat az Autós mód, Otthoni, Zene, Kültéri és Alvó üzemmód között. Alul található gombok a Profil, Állapot és Beállítás szakaszhoz való navigáláshoz.

Alapvetően minden profil lehetővé teszi bizonyos beállítások letiltását, amikor már nincs rájuk szükség. Például, amikor a szabadban tartózkodik, előfordulhat, hogy nincs szüksége Wi-Fi-re, így az alkalmazás automatikusan kikapcsolja, amikor Ön a Szabadban profilra vált. A Wi-Fi mellett a telefon egyéb funkcióit is átkapcsolhatja az egyes profilokhoz, beleértve a Bluetooth-t, a GPS-t, a repülőgép üzemmódot, az adatokat stb. Megadhatja a képernyő időtúllépési állapotát, valamint bizonyos alkalmazásokat indíthat el, amikor egy adott profil aktiválódik.

  Hogyan kapcsolhatunk egy PowerPoint-prezentációt a másikhoz

A profil szerkesztése egyáltalán nem nehéz; egyszerűen érintse meg hosszan a módosítani kívánt elemet, majd érintse meg a Szerkesztés elemet a megjelenő menüben. A profil aktuális képét is módosíthatja. A TF Profile azt is lehetővé teszi, hogy minden profilhoz más háttérképet állítson be, amely a Beállítások képernyőn aktiválható. Míg az ingyenes verzió megköveteli a profilok manuális váltását, a TF Profile Pro változata lehetővé teszi egyéni profilok létrehozását és egyéni szabályok beállítását a profilváltási folyamat automatizálásához.

Új szabályokat a Feltételek képernyőre navigálva állíthat be, ahol meg kell adnia a feltétel nevét, a szabályt és a műveletet. A szabály bármi lehet egy adott dátumtól, időponttól, akkumulátor töltöttségi szinttől stb., míg a művelet alapvetően az a profil, amelyet aktiválni szeretne, ha a megadott feltétel teljesül.

  8 módszer a Discord-fiók személyre szabására

Összességében ez egy zseniális alkalmazás a különböző profilok beállításához. Root hozzáférés nélkül működik, de ha rootolt vagy, akkor hozzáférsz néhány további funkcióhoz is.

Telepítse a TF-profilt a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse a TF Profile Pro kulcsot a Play Áruházból (Fizetett)

[via XDA-Developers]