A Moodies for iPhone elemzi a hangulatot és az érzelmeket az Ön hangjából

Mindannyian tudjuk, hogy a tényleges „szavak” milyen kis szerepet játszanak, amikor hangosan kommunikálunk másokkal. A testbeszédbe foglalt, nem verbális jelzések és a hangod pontos tónusa sokkal többet számít! Ezt azonban mi emberként ismerjük, mivel ez a funkció lényegében mindannyiunkban be van építve. Mi lenne, ha a számítógépek a hangunk alapján elemeznék hangulatunkat?

A Beyond Verbal, a nyers hangbevitelen alapuló érzelemelemző szoftver fejlesztésével foglalkozó cég által kifejlesztett „Moodies” egy új iOS-alkalmazás, amely azt állítja, hogy csupán a beszédmódja alapján érzékeli a hangulatát, ráadásul kevesebb mint 20 másodperc alatt! A Moodies a Beyond Verbal szabadalmaztatott, felhő alapú érzelemelemző motorján múlik minden kemény munka elvégzéséhez; maga az alkalmazás egyfajta csatornaként működik.

  Hogyan lehet élesíteni egy képet az MS Word-ben

Az alkalmazás megfelelő teszteléséhez hagytam, hogy elemezzen két különböző monológot két különböző filmből.

Az első az, amikor Tom Cruise megtörik, és részeg állapotban dühösen kiabálni kezd, miután rájön, hogy nem tudja megnyerni a bírósági pert az Egy pár jó ember című filmben. Moodies észlelte, hogy karakterében a dominancia és a felsőbbrendűség érzése volt, nem szeret másokat, és erősen ítélkező.

A második esetben meghallgattam Morgan Freeman monológját a „The Shawshank Redemption” végén, amelyben arról beszél, hogy a főszereplő hogyan szökik meg a Shawshank börtönből, és ejti csapdába annak korrupt őrét. Moodie szerint Freeman karaktere magányos, tehetetlennek érzi magát, és lelkiismeret-furdalása van.

  A kezdőlap megváltoztatása a Microsoft Edge-ben

A Moodies két különböző módot kínál. Az egyszeri „Gyorselemzés” opciót a piros „hallgatás” gomb megérintésével hívhatja elő, majd ott van a „Folyamatos elemzés”, amellyel folyamatosan felmérheti egy személy hangulatát, miközben folytatja a beszédet. A Moodies egy magától értetődő „elsődleges hangulatot” mutat, a „Másodlagos hangulat” mellett egy kevésbé kifejezett, de még mindig észlelt hangulatért. Az összes rögzített hangulatot a Vault tárolja, így láthatja előzményeit az alkalmazással. Moodies-eredményét megoszthatja a Facebookon, a Twitteren és e-mailben.

Bár nem volt 100%-ban pontos (Cruise karaktere alsóbbrendűnek érezte magát a helyzetben, nem jobbnak), helyesen érzékelte Freeman karakterének hangulatát. Freeman karaktere maga mondja, hogy a Shawshank börtön üresnek érezte magát a főszereplő nélkül, azaz magányosnak érezte magát.

  Az éjszakai mód bekapcsolása a Twitter alkalmazásban

A Beyond Verbal számára a Moodies a koncepció bizonyítéka, amely megmutatja a potenciális ügyfeleknek, milyen jól teljesítenek az érzelemelemzéssel. A többiek számára ez egy szórakoztató, de nem teljesen hasznos ingyenes alkalmazás, amellyel játszhatunk.

Feltétlenül ossza meg velünk, mit gondol a Moodies-ról, ha megjegyzést hagy az alábbi megjegyzések részben.

Telepítse a Moodies alkalmazást az App Store-ból