Névjegy hozzáadása a kedvencekhez az iPhone készüléken

Az iPhone-on lévő Telefon alkalmazásnak van egy kényelmes „Kedvencek” része, ahol megtalálhatja legfontosabb névjegyeit. Így választhatja ki, hogy mely névjegyek jelenjenek meg itt.

A Ne zavarjanak módot úgy is beállíthatja, hogy kedvenc névjegyei mindig elérjék Önt – még akkor is, ha más bejövő hívások nem csengenek az iPhone-ján. Ez vészhelyzetben létfontosságú lehet.

A kedvencek az iPhone kezdete óta léteznek, de ez valószínűleg azt jelenti, hogy elfelejtette, hogy léteznek. És ez nagyon szégyen, mert ez a funkció nagyon hasznos.

Névjegy hozzáadása a kedvencekhez

Ha hozzá szeretne adni egy névjegyet a kedvencekhez, nyissa meg a Telefon alkalmazást – azt, amelyiken a telefon zöld ikonja látható –, és érintse meg a „Kedvencek” gombot, mielőtt megérinti a „+” gombot a bal felső sarokban.

Ezután keresse meg a hozzáadni kívánt névjegyet, és koppintson a nevére.

Ekkor megjelenik az összes bejegyzéstípus, amelyet a kiválasztott névjegyhez létrehozhat. Ide tartozik az „Üzenet”, „Hívás”, „Videó” és „Levelezés”. Koppintson a létrehozni kívánt kedvenc típusára. Ha megérinti, ez az a művelet, amelyet a kedvenc aktiválásakor hajt végre. Ehhez válassza az „Üzenet” lehetőséget.

Ekkor megjelenik az összes elérhető telefonszám vagy e-mail cím. Koppintson arra, amelyet kedvencként szeretne hozzárendelni.

Ez minden, és most egy új bejegyzés található a Kedvencekben. Ha megérinti, csevegést indíthat az Üzenetek alkalmazásban, hang- vagy videohívást indíthat, vagy új e-mailt írhat a korábban kiválasztott lehetőségektől függően.

Névjegy eltávolítása a Kedvencek közül

Nyissa meg a Telefon alkalmazást, és érintse meg a „Kedvencek” elemet, mielőtt megérinti a „Szerkesztés” gombot a képernyő tetején.

Ezután érintse meg az eltávolítani kívánt névjegy bal oldalán található piros „Törlés” gombot, majd érintse meg a jobb oldalon megjelenő „Törlés” gombot.

Hogyan lehet engedélyezni a kedvencek számára a „Ne zavarjanak” funkciót

Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg a „Ne zavarjanak” lehetőséget.

Ezután érintse meg a „Hívások engedélyezése” lehetőséget.

Végül érintse meg a „Kedvencek” elemet, hogy engedélyezze, hogy a kedvencként kijelöltek hívásai megkerüljék a Ne zavarjanak funkciót, ha az aktív.