Ne szüneteltesse az Android-értesítések automatikus elnémítását zenelejátszás közben

Audiofil lévén, sok időt töltök azzal, hogy dalokat hallgatok Android telefonomon, de miután kipróbáltam egy csomó fizetős és ingyenes zenelejátszót a Play Áruházban, még nem találkoztam olyannal, amely lehetővé tette volna. elnémítom azokat az átkozott értesítési hangokat a dal kedvenc részeim alatt. Azok számára, akik még nem ismerik a platformot, Androidon, ha szöveges üzenetet vagy e-mailt kapnak zenehallgatás közben, az operációs rendszer automatikusan szünetelteti azt néhány másodpercre, és lejátssza az értesítési hangot. majd folytatja a hanglejátszást. Bár nem marad el egy figyelmeztetés, nem ideális a megszakítás nélküli zenelejátszáshoz. Ma belebotlottam a Don’t Pause nevű alkalmazásba, amely remek megoldás erre a problémára.

A Don’t Pause egy ingyenes alkalmazás, amely automatikusan rezgő módba állítja telefonját zenelejátszás közben, és visszaállítja a normál beállításokat, ha leállítja a lejátszást. Az In engedélyezhető és letiltható menet közben, és egy halott egyszerű felülettel büszkélkedhet. További részletekért folytassa az olvasást a folytatásban.

Az alkalmazás nem éppen az első a maga nemében. Még januárban foglalkoztam egy hasonló, Shush nevű alkalmazással, amely szintén néma üzemmódba tudja kapcsolni a telefont használat közben, és vissza, ha zsebre teszed. A Don’t Pause a Shush minimális alternatívája, amely a hanglejátszásra összpontosít. A fejlesztő is elismeri, hogy a Shush-ból merített ihletet a Don’t Pause létrehozása során.

Ha engedélyezve van, a Ne szüneteltetés csendesen a háttérben ül, és elnémítja az összes bejövő értesítést, amíg a zene szól. Más hasonló alkalmazásokkal ellentétben ez nem igényel konfigurációt. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a zöld start gombot a felület alján, és a többiről már gondoskodik.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Töltse le készülékére az alábbi linkről.

Telepítse a Don’t Pause alkalmazást a Play Áruházból