A Pushbullet népszerű Android fájlátviteli alkalmazás iPhone-ra érkezik

A mai korban, amikor ilyen alkalmas fájlmegosztó szolgáltatásaink vannak, az iOS még mindig arra kényszerít, hogy archaikus médián keresztül vigyek át fájlokat PC-re és számítógépről. Gyorsan el kell küldenie néhány képernyőképet iOS-ről PC-re? Használj e-mailt. Web Linkek? Használja a Pocket-et. Jegyzetek? Használja az Evernote-ot. A teendők listája? Ott van az Evernote. Ez egy nagyon szétszórt rendszer, és elég bosszantó, ha engem kérdezel. Már régóta néztem a Pushbullet Androidon, mint lehetséges megoldást erre a problémára, és szerencsére az alkalmazás már elérhető iOS-en. Mennyire működik jól az Apple szűkebb alkalmazás-ökoszisztémájában? Az ugrás után megtudjuk.

  A kijelző méretének testreszabása Android 7.0 rendszerben

Az Androiddal ellentétben iOS-en nincs Windows-oldali alkalmazás a Pushbullet számára. Jelenleg nyílt béta állapotban van; a Pushbullet csapata bétatesztelőket keres. Egyelőre be kell érnie a hivatalos Chrome-kiterjesztéssel és a hivatalos weboldallal.

A Pushbullet a következőt teszi: ez az egyedi válasz arra a kérdésre, hogy „Meg kell osztanom az XYZ-t az asztali gépemről a telefonomra, melyik szolgáltatást használjam?” Jegyzetek, fotók, teendőlisták, címek, linkek – általános dolgok, tényleg. Ha azonban valami nem fér bele a fent említett adattípusok definíciójába, lehetősége van bármilyen fájl elküldésére, amennyiben az 25 MB-nál kisebb.

Könnyen megosztható a Chrome-bővítményből. Kattintson a jobb gombbal bármely hivatkozásra, fényképre, kiemelt szövegre, és lehetőséget kap arra, hogy elküldje iPhone-jára Pushbullet segítségével. A jobb gombbal bármelyik üres helyre kattintva képernyőképet is küldhet a teljes lapról, de a tesztelés során ez nem igazán működött. Fájlok és saját jegyzetek/teendőlisták megosztásához a Pushbullet.com webhelyet kell használnia.

  Rögzítsen képernyőképet Android-telefonján anélkül, hogy számítógépéhez csatlakoztatná

Másrészt a megosztás ugyanolyan egyszerű iOS-ről asztali számítógépre. Az összes fent említett fájltípust (fotók, jegyzetek, hivatkozások) megoszthatja, kivéve – tudod – a készülékén tárolt tényleges fájlokat. Ez nem a Pushbullet hibája, tekintve, hogy az Apple nem teszi közzé a mögöttes iOS fájlrendszert a felhasználók számára. A Pushbullet minden bizonnyal olyan, mint a „Fájlok” alkalmazás – válhat a fájlrendszerré. Úgy érzem, túl sokat kérek a csapattól, de ez kell ahhoz, hogy ez legyen az igazi megoldás a gyors fájlmegosztásra.

Tesztelési célból képernyőképeket osztottam meg iOS-ről PC-re, és hivatkozásokat PC-ről iOS-re. Az utóbbi remekül működött, de az előbbi nem volt olyan sima. Egyenként kellett beküldenem a képernyőképeket; Az e-mail vagy a Dropbox még mindig hatékonyabb ezen a területen.

  Az Adatmentő engedélyezése vagy letiltása Android 7.0 rendszerben

Ennek ellenére még viszonylag alulteljesített formájában is (az Android alkalmazáshoz képest) kiváló megoldás az alapvető fájlok iOS-re és PC-re történő megosztására.

Telepítse a Pushbulletet iOS rendszeren

Telepítse a Pushbulletet a Chrome-ra

Mindenképpen ossza meg velünk, mit gondol a Pushbulletről, ha megjegyzést hagy az alábbi megjegyzések részben.