Mi az a Crunchyroll fiókmegosztás?

A Crunchyroll egy világméretű online filmek streamelési platformja, amely kifejezetten ázsiai filmeket és televíziós műsorokat sugároz, ellentétben más filmes streaming webhelyekkel vagy alkalmazásokkal, mint például a Netflix, az Amazon prime stb. Noha ez egy amerikai cég, amelynek székhelye Kaliforniában és San Franciscóban található, szolgáltatás ázsiai filmek, műsorok, animék stb. terjesztése a világ minden táján. Ez a Sony Pictures és a Sony Music Japan együttműködésének eredménye. Hasonló a többi online szórakoztató platformhoz, és bizonyos költségvetés-barát előfizetési terveket kínál, miközben fiókot hoz létre a Crunchyrollon. A Crunchyroll több ezer animeműsort, ázsiai filmet és még sok mást kínál. Olyan izgalmas funkciókat kínál, mint például a Crunchyroll-fiók megosztása, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megosszák Crunchyroll-fiókjukat barátaikkal és családtagjaikkal, és egyszerre több eszközön is nézzék a Crunchyrollt. Ezért, ha Ön nagy anime rajongó és japán filmek szerelmese, és szeretne felhasználói fiókot létrehozni a Crunchyrollon, akkor jó helyen jár! Ez a cikk minden információt megad, amelyet végig kell néznie, mielőtt megszerezné Crunchyroll-fiókját, és megtudhatja, hogy rendelkezhet-e több Crunchyroll-felhasználói profillal.

Mi az a Crunchyroll fiókmegosztás?

Ebből a cikkből megtudhatja, mi a Crunchyroll-fiók megosztása. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Hogyan szerezhetek Crunchyroll fiókot ingyen?

Ha nagy anime-rajongó vagy, és ingyen szeretne filmeket streamelni a Crunchyrollon, kövesse az alábbi módszerek valamelyikét:

1. módszer: Használja a Crunchyroll ingyenes verzióját

Ezt úgy teheti meg, hogy kiválasztja a a Crunchyroll ingyenes verziója. Az ingyenes verzió nem kínál hirdetések nélküli filmeket vagy műsorokat, és sok korlátozás is létezik. Ezért nem lesz jogosult az összes műsor megtekintésére. Ezenkívül a Crunchyroll ezen ingyenes verziója 2022 tavasza óta elavult, és egyes országokban eltávolították.

  Az Excelben nem működő nyílbillentyűk javítása – archívum

2. módszer: 14 napos ingyenes próbaverzió

Választhatja a Crunchyroll 14 napos ingyenes próbaverzióját is, hogy ingyenes Crunchyroll-fiókot kapjon. A Crunchyroll 2 nappal a próbaidőszak vége előtt értesítést küld. Ezért lemondhatja előfizetési tervét, és eltávolíthatja kártyaadatait, hogy elkerülje a tranzakciókat. Kövesse az egyszerű lépéseket a 14 napos ingyenes próbaverzióhoz.

1. Látogassa meg a Crunchyroll bejelentkezési oldal a böngészőjében, ha már létrehozta.

2. Adja meg regisztrált e-mail azonosítóját és jelszavát, majd kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra.

Megjegyzés: Kattintson az EGY LÉTREHOZÁSA gombra új fiók létrehozásához, ha még nem rendelkezik ilyennel, és adja meg e-mail címét és jelszavát a sikeres létrehozáshoz.

3. Kattintson a TRY FREE PREMIUM lehetőségre a felső sávban.

4. Ezután kattintson a 14 NAPOS INGYENES PRÓBA INDÍTÁSA gombra a kívánt csomaghoz, amely a Crunchyroll-fiók megosztását is tartalmazza.

5. Adja meg hitelkártyaadatait és irányítószámát, majd kattintson az Ingyenes próbaverzió indítása gombra a 14 napos ingyenes próbaverzió azonnali igénybevételéhez.

Mennyi a Crunchyroll havonta?

A Crunchyroll egy világméretű online animefilmek streaming platformja, amely különböző előfizetési konstrukciókat kínál, akárcsak a többi filmstreamelő alkalmazás. 3 típusú előfizetési csomagja van, amelyek közül 2 havi, 1 pedig éves. A Crunchyroll India előfizetési csomagjai eltérnek a Crunchyroll USA-étól.

A Crunchyroll India előfizetési tervek a következők:

  • A Crunchyroll 14 napos ingyenes próbaverziót is kínál, valamint az egyik havi előfizetési csomagot, amikor fiókot hoz létre a platformon.
  • A FAN-előfizetés díja 79 INR/hó.
  • A MEGA FAN (1 hónapos) előfizetés ára 99 INR/hó. Van néhány további funkciója, amelyek nem érhetők el a FAN-előfizetés esetén, például filmeket streamelhet egyszerre több eszközön.
  • A MEGA FAN (12 hónapos) előfizetés ára 999 INR/év. Ez az éves előfizetési terv, és még több további funkciót tartalmaz a mega csomaghoz képest. Izgalmas, 16%-os kedvezményt kap az évente kiszámlázott havi árból.
  Ingyenes e-mail tárhely egyéni domainen

Megoszthatom a Crunchyroll fiókot?

Igen, megoszthatja Crunchyroll-fiókját barátaival és ismert ismerőseivel. Mivel a mega rajongói előfizetés lehetővé teszi filmek streamelését 4 képernyőn vagy eszközön egyidejűleg, megoszthatja Crunchyroll-fiókját 3 másik felhasználóval.

Aktiválhatom a Crunchyroll fiókmegosztást?

Igen, aktiválhatja a Crunchyroll-fiók megosztását a Crunchyroll-fiók bejelentkezési adataival. Ha a Mega rajongói előfizetési csomagot választja, akkor megoszthatja fiókját más felhasználókkal, vagyis több felhasználót is használhat egy Crunchyroll-fiókhoz, és ezt megteheti, ha megosztja a bejelentkezési adatait azokat a felhasználókat, akikkel meg szeretné osztani Crunchyroll-fiókját.

Mi az a Crunchyroll fiókmegosztás?

Csakúgy, mint minden más online filmstreamelő alkalmazás, mint például a Netflix, a Crunchyroll is népszerűsíti a fiókmegosztást, hogy Ön egyszerre nézhessen filmeket és műsorokat barátaival és szeretteivel. A Crunchyroll-fiók megosztása egyetlen Crunchyroll-fiók és annak bejelentkezési adatainak használatát jelenti több felhasználó között. Lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközön is nézzünk filmeket.

Megnézheti a Crunchyrollt több eszközön egyszerre?

Igen, egyszerre több eszközön is nézheti a Crunchyrollt. Ha rendelkezik MEGA FAN-nal vagy éves előfizetéssel, egyszerre több eszközön is nézheti a Crunchyrollt. De ha FAN-előfizetést kötött, akkor nem tudja egyszerre több eszközön játszani a Crunchyrollt.

Lehet több felhasználó is a Crunchyrollon?

Igen, egy Crunchyroll-fiókhoz több felhasználó is tartozhat, feltéve, hogy nem a FAN-előfizetést választja. Amint azt korábban említettük, ha a nagy rajongói vagy éves előfizetési csomagot választja, megoszthatja Crunchyroll-fiókját, így több felhasználót kaphat egy fiókhoz.

Lehet több profilom is a Crunchyrollon? Lehet több Crunchyroll felhasználói profilom?

Nem, sajnos nem rendelkezhet több felhasználói profillal a Crunchyroll platformon. Ez a több profil hiánya a Crunchyrollon a figyelőlisták összezavarásához vezet.

Hány eszköz képes a Crunchyrollra?

Amint azt korábban említettük, ha a MEGA FAN vagy az éves előfizetés mellett dönt, a Crunchyroll egyidejűleg legfeljebb négy eszközön tud működni. Ez a lejátszható eszközök maximális száma, és nem lépheti túl ezt a korlátot.

  Hogyan alakította át a Gravis PC GamePad a PC-s játékokat a 90-es években?

Mi az a Crunchyroll MEGA FAN?

Más online streamelő alkalmazásokhoz hasonlóan a Crunchyroll is háromféle előfizetési csomagot kínál. A Crunchyroll MEGA FAN egy havi előfizetési csomag, amely a FAN előfizetési tervhez képest további funkciókkal rendelkezik. 99 INR/hóba kerül, és olyan funkciókat biztosít, mint a Crunchyroll-fiók megosztása, filmek letöltése offline megtekintéshez stb. A csomaghoz 14 napos ingyenes próbaidőszak tartozik.

Mennyibe kerül a Crunchyroll családi csomag?

A Crunchyroll Family csomag tartalmazza a MEGA FAN tervet, a végső FAN tervet és az éves tervet. A Crunchyroll előfizetési árak eltérőek az Egyesült Államokban és Indiában.

Az Egyesült Államokban a Családi előfizetések költségei a következők:

  • A MEGA FAN csomag havi 7,99 dollárba kerül
  • Az Ultimate Fan csomag havi 14,99 dollárba kerül

Az indiai Crunchyroll alkalmazás esetében a családi csomag tartalmazza a MEGA FAN előfizetést és az éves MEGA FAN előfizetési tervet. A költségek a következők:

  • A MEGA FAN csomag ára 99 INR/hó
  • Egy éves MEGA VENTILÁTOR 999 INR/évbe kerül

***

Reméljük, hogy ez a cikk nagyon hasznos volt az Ön számára, és megadta a szükséges információkat a Crunchyroll-fiók létrehozása előtt, valamint a Crunchyroll-fiók megosztásáról és a Crunchyroll több felhasználói profilról. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.