Mai kapcsolati megoldás és nyomok (2024. március 28.)

Kapcsolatok egy addiktív rejtvény a New York Times zsenijeitől. A játékosoknak meg kell találniuk az összefüggéseket 16 szó között, és négy négyes csoportba kell őket sorolni. Megtaláltuk a Connections 2024. március 28-i megoldását, valamint olyan nyomokat, amelyek segítenek Önnek a megoldásban.

SPOILEREK ELŐRE (NYOMOK)

Mai kapcsolatok (291. rejtvény) Kategória Nyomok

Ma is, mint minden nap, a Connections rejtvényrácsát alkotó 16 szót négy négyes csoportra kell osztania meghatározott kategóriák alapján. Ami nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Szerencsére készen állunk, hogy segítsünk megoldani a mai Kapcsolatok rejtvényt.

Ha közvetlenül a mai Connections megoldáshoz szeretne ugrani, görgessen tovább a következő spoiler figyelmeztetés mellett. Ha azonban inkább néhány kategória-támpontot szeretne látni, amelyek segítenek megoldani a problémát anélkül, hogy előbb megadnák a válaszokat:

Sárga: „Korábban elbúcsúztunk tőlük”

Zöld: „Győződjön meg arról, hogy az égen maradunk”

Kék: „Méretük ellenére nehéz észrevenni”

Lila: „Ezek közül kettő potenciálisan kifizetődik”

SPOILEREK ELŐRE (MEGOLDÁS)

Mai csatlakozási megoldás 2024. március 28-án

Ha ezek a nyomok nem voltak elég hasznosak, és azon kapja magát, hogy megpróbálja legyőzni a Connections-t anélkül, hogy kifogyna a hibákból, itt vannak a megoldások mind a négy kategóriára:

Sárga: „Kilépve” = TÁVOLÍTOTT, BALRA, OSZTOTT, MENT

Zöld: „Egy repülővel” = ACE, AVIATOR, FLIER, PILOT

Kék: „Bálnák fajtái” = BLUE, FIN, GREY, RIGHT

Lila: „Things With Slots” = ATM, KASZINÓ, ÜTEMEZÉS, SPATULA

Ami megnehezítette a mai kapcsolatokat

A mai Kapcsolatok feladvány különösen nehéz volt két fő dolog miatt:

 • Utólag visszagondolva, a nyilvánvaló vörös hering a „bal” sárgával és a „jobb” a kékkel. De ez mindkét itt használt szó második jelentése.
 • A lila különösen nehéz, mivel a „réshelyek” sokféle dologra utalhatnak. Ezekben a dolgokban vannak lyukak, de nagyon eltérően használják őket.
 • Legjobb tippjeink mindennapi kapcsolatok legyőzéséhez

 • Keverje meg a szavakat, ahányszor csak szükséges. A szavak összekeverése azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel észleli az összefüggéseket.
 • Keress különbségeket és hasonlóságokat. A NYT megpróbál elbuktatni, úgyhogy nézd meg, mi választja el a hasonló jelentésű szavakat.
 • Szánjon rá időt, és ne siessen a találgatásokkal. A kapcsolatok nem időzített kihívás, így megvan a luxus, hogy mindent megtervezz.
 • Idővel keressen közös témákat. Minél többet játszik a Connections alkalmazással, annál inkább észreveszi, hogy rendszeresen felbukkannak a visszatérő témák.
 • Hangolódjon rá a NYT szerkesztőinek gondolkodásmódjára. A rejtvénykészítők ellen versenyszel, ezért meg kell értened a játéktervüket.
 • Most, hogy befejezted a mai Kapcsolatok rejtvényt (egy kis segítséggel a MUO-s barátaidtól), érdemes megnézned a New York Times többi ingyenes játékát is.

  A Wordle a legismertebb ezek közül, és arra készteti, hogy találjon egy 5 betűből álló szót hat találgatáson belül. Minden talált betűről tájékoztatjuk, hogy a megfelelő helyen van-e, így csökkentheti a lehetséges lehetőségeket. Ha segítségre van szüksége a Wordle-lel kapcsolatban, tekintse meg tippjeinket és trükkjeinket Wordle-pontszámának javításához.

  Ott van még a Strands, a New York Times növekvő játéklistájának legújabb tagja. Csakúgy, mint a Connections, ez is rendkívül nagy kihívást jelent, de egyedi, betűket összefűző módon. Javasoljuk, hogy tekintse meg a legjobb tippjeinket a Strand legyőzéséhez, hogy felkészülhessen a napi kihívásra.

  Vagy ha valóban csak a kapcsolatokat szereti, de több tippet szeretne kapni, mint amit fent kínálunk, tekintse meg a Connections tippek és trükkök hosszabb listáját.