Mai kapcsolati megoldás és nyomok (2024. március 25.)

Kapcsolatok egy addiktív rejtvény a New York Times zsenijeitől. A játékosoknak meg kell találniuk az összefüggéseket 16 szó között, és négy négyes csoportba kell őket sorolni. Megtaláltuk a Connections 2024. március 25-i megoldását, valamint olyan nyomokat, amelyek segítségével saját maga is megoldhatja.

SPOILEREK ELŐRE (NYOMOK)

Mai kapcsolatok (288. rejtvény) Kategória Nyomok

Ma is, mint minden nap, a Connections rejtvényrácsát alkotó 16 szót négy négyes csoportra kell osztania meghatározott kategóriák alapján. Ami nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Szerencsére készen állunk, hogy segítsünk megoldani a mai Kapcsolatok rejtvényt.

Ha közvetlenül a mai Connections megoldáshoz szeretne ugrani, görgessen tovább a következő spoiler figyelmeztetés mellett. Ha azonban szeretne néhány kategória-támpontot látni, amelyek segítenek megoldani a problémát anélkül, hogy előbb megadnák a válaszokat:

  Hogyan aktiválhatja újra megcímkézett fiókját

Sárga: „Zooming you away”

Zöld: „Gyorsan!”

Kék: „Egy kosárlabdacsapatban játszó egyén”

Lila: „A „telefon” szó baljóslatú a hiánya miatt”

SPOILEREK ELŐRE (MEGOLDÁS)

Mai csatlakozási megoldás 2024. március 25-én

Ha ezek a nyomok nem voltak elég hasznosak, és azon kapja magát, hogy megpróbálja legyőzni a Connections-t anélkül, hogy kifogyna a hibákból, itt vannak a megoldások mind a négy kategóriára:

Sárga: „Milyen gyorsan megy valami” = CLIP, PACE, RATE, SPEED

Zöld: „Lépj rá!” = GYORSABBAN, MENJ, SIESS, MOZZOL

Kék: „NBA Team Player” = CLIPPER, PACER, ROCKET, SPUR

Lila: „Tele____” = INGÁZÁS, GYÓGYSZER, PROMPTOR, LÁTÁS

Ami megnehezítette a mai kapcsolatokat

A mai Kapcsolatok feladvány különösen nehéz volt két fő dolog miatt:

  Hogyan változtassuk meg a betűtípusokat a WordPressben, és javítsuk webhelye kialakítását
 • A sárga és zöld kategóriákban sok közös vonás van, ami valószínűleg sok ember elcsúszásához vezet. A lényeg az, hogy a zöld szavak mind utasítások, míg a sárga szavak csupán leíró jellegűek.
 • Nem minden lila válasz különösen nyilvánvaló, a „telefon” jobban ismert kifejezés, mint a „telemedicina”.
 • Legjobb tippjeink mindennapi kapcsolatok legyőzéséhez

 • Keverje meg a szavakat, ahányszor csak szükséges. A szavak összekeverése azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel észleli az összefüggéseket.
 • Keress különbségeket és hasonlóságokat. A NYT megpróbál elbuktatni, úgyhogy nézd meg, mi választja el a hasonló jelentésű szavakat.
 • Szánjon rá időt, és ne siessen a találgatásokkal. A kapcsolatok nem időzített kihívás, így megvan a luxus, hogy mindent megtervezz.
 • Idővel keressen közös témákat. Minél többet játszik a Connections alkalmazással, annál inkább észreveszi, hogy rendszeresen felbukkannak a visszatérő témák.
 • Hangolódjon rá a NYT szerkesztőinek gondolkodásmódjára. A rejtvénykészítők ellen versenyszel, ezért meg kell értened a játéktervüket.
 •   A Microsoft Teams fiók törlése

  Most, hogy befejezted a mai Kapcsolatok rejtvényt (egy kis segítséggel a MUO-s barátaidtól), érdemes megnézned a New York Times többi ingyenes játékát is.

  A Wordle a legismertebb mind közül, és arra készteti, hogy találjon egy 5 betűből álló szót hat találgatáson belül. Minden egyes talált betűről értesítjük, hogy a megfelelő helyen van-e, így csökkentheti a lehetséges lehetőségeket. Ha segítségre van szüksége a Wordle-lel kapcsolatban, tekintse meg tippjeinket és trükkjeinket Wordle-pontszámának javításához.

  Ott van még a Strands, a New York Times növekvő játéklistájának legújabb tagja. Csakúgy, mint a Connections, ez is rendkívül nagy kihívást jelent, de egyedülálló módon, a betűket összefűzve. Javasoljuk, hogy tekintse meg a legjobb tippjeinket a Strand legyőzéséhez, hogy felkészülhessen a napi kihívásra.

  Vagy ha valóban csak a kapcsolatokat szereti, de több tippet szeretne, mint amit fent kínálunk, tekintse meg a Connections tippek és trükkök hosszabb listáját.