Kezelje megbeszéléseit az online időpontegyeztető szoftverrel [11 Calendly Alternatives]

A Calendly alternatívák keresése meglehetősen gyakori az online üzleti szakemberek körében. Maradjon a helyén, hogy megtalálja a tökéletes találkozó-ütemező szoftvert.

Nevezzük marketingnek vagy egyszerű használatnak, a Calendly szinte minden listán szerepel, ahol az online időpont-ütemező szoftverekről beszélünk.

Személy szerint a Calendly volt az első online foglalási segédprogramom a szabadúszó vállalkozásomban. Szinte tökéletes ingyenes csomaggal, kiváló natív alkalmazásokkal és rengeteg integrációval.

Ezt beágyazhatja webhelyébe, megoszthatja az értekezletek linkjeit, átütemezheti, és mindent rendben tarthat a naptárában.

Ezenkívül a Calendly kiváló együttműködési funkciókkal rendelkezik, és támogatja az emlékeztetőket az utolsó pillanatban történő lemondások csökkentése érdekében.

Calendly Alternatívák

Míg a Calendly remekül ért hozzá, én elsősorban azért választottam, mert tanácstalan voltam a többi lehetőségről.

De ennek nem kell neked lenned.

És őszintén szólva, hülyeségnek bizonyulhat teljes mértékben egyetlen alkalmazásra hagyatkozni anélkül, hogy ismernénk a megfelelő versenytársakat.

Tehát még ha ismeri is a Calendlyt, ássunk körül néhány fantasztikus Calendly alternatívát.

Naptár

Naptár szinkronizálja az összes naptárat egy helyen, és ez az egyik ingyenes Calendly alternatíva.

Személyre szabott ütemezési felülettel korlátlan számú foglalást biztosít. Automatikus e-mail- és SMS-emlékeztetőkkel, egy kattintással történő átütemezéssel és egy fehér címkével ellátott foglalási oldallal rendelkezik.

Könnyedén beágyazhatja webhelyére, megtekintheti a Zoom eseményeit, és integrálhatja a Zapiert.

A naptár a csapatok számára is kiválóan működik, mivel intelligens elosztja az értekezleteket a tagok között. Emellett elemzésekkel elemezheti csapatai teljesítményét.

A gépi tanulásnak köszönhetően pedig a Naptár minden alkalommal jobb lesz.

Firkál

Firkál egy csak fizetett online időpont-ütemező szoftver.

Ez megkönnyíti a több időzónában történő foglalást. A Doodle a legtöbb naptárrendszerrel működik, és egyszerűsíti az elérhetőséget a kettős foglalás elkerülése érdekében.

Kérhetsz szavazatokat a preferált időpontokról, és kiválaszthatod a legjobb helyeket a csapatoknak. Ezenkívül a Doodle automatikusan emlékeztetőket küldhet, hogy csökkentse a meg nem jelenések számát.

Minden csomag testreszabási lehetőségeket, Zapier integrációt és a Slack foglalás kezelésének lehetőségét tartalmazza. A Doodle egy helyen kezeli frissítéseit és emlékeztetőit, hogy elkerülje a zavart.

  Mi a különbség a HDD és az SSD között?

Végül a Doodle-t AWS-en tárolják, és a Cloudflare védi. Így biztos lehet abban, hogy az adatbiztonság és a kiváló üzemidő hibás kezelés nélkül.

YouCanBookMe

YouCanBookMe csatlakozik az ingyenes Calendly alternatívák listájához.

Ez rugalmasságot biztosít az asztalhoz, minden héten testreszabott időrésekkel. Ezenkívül mindkét fél, Ön és ügyfele is átütemezheti vagy lemondhatja. A megbeszélések elején és végén pufferidőket adhat hozzá az előkészületekhez, utazáshoz stb.

Lehetővé teszi az összes megbeszélés rögzítését az adatok CSV formátumban történő importálásával. Az ügyfelek egyetlen foglalási oldalról választhatják ki a kívánt csapattagot.

Érdekes módon lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy több alkalommal is foglalhassanak egyetlen résidőre, ízlése szerint. Egyedi árképzéssel meghatározott időtartamokat is társíthat.

A YouCanBookMe támogatja a találkozók kérésének elfogadását/elutasítását captcha-n vagy jelszóval védett foglalási oldalon keresztül. Lehet küldeni beépített űrlapokat a foglaláshoz szükséges információk megszerzéséhez.

Ezenkívül rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek előre kiválasztott rendelkezésre állási tartományokkal vezérlik az értekezlet-helyeket.

Végül személyre szabható, támogatja az értesítések küldését, és még sok mindent megtesz az online foglalási élmény simítása érdekében.

Setmore

Setmore egy alkalmas ingyenes csomaggal indul, és itt befejezheti a Calendly-alternatívák keresését.

Még az ingyenes csomag is lehetővé teszi a személyre szabott foglalási oldalt egyedi URL-lel, korlátlan időpontokkal. Fizethet Square, Stripe és PayPal segítségével.

A Setmore lehetővé teszi a közösségi média, a CRM és a CMS/webhelyek integrációját. Soha nem fog kihagyni egy találkozót a kétirányú szinkronizálásával, amely tökéletesen működik a Google Naptárral és az Office 365-tel.

Ez a személyre szabott értesítések mellett e-mail- és SMS-emlékeztetőket is tartalmaz a résztvevők számára.

A Zoommal is integrálható. Végül a Setmore mobilbarát Android és iOS rendszerhez készült natív alkalmazásaival.

HubSpot ütemező szoftver

Ütemezési szoftver kiegészíti a Hubspot által kínált ingyenes eszközök hosszú listáját. Ennek a Calendly-alternatívának van egy fizetős verziója is, további funkciókkal.

A Scheduling Software problémamentes élményt biztosít a leendő helyek lefoglalásához. Megoszthat egy linket ügyfelével, vagy beágyazhatja a webhelyére.

Szinkronizálja a részleteket is, ha az ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) segédprogramot használja. Ezenkívül integrálhatja naptár- és videokonferencia-alkalmazásával, amely támogatja az automatikus nyomon követést.

Cal.Com

Cal.Com nyílt forráskódú Calendly alternatívának nevezi magát.

  ASPX fájlok megnyitása

Ennek van egy ingyenes örökkévaló verziója, fizetős szintekkel, amelyek extra funkciókkal rendelkeznek, például fehér címkézés, csapatoldalak, prémium integrációk stb.

A nyílt forráskódú alkalmazás előnye, hogy ellenőrizheti és módosíthatja a kódot. Mind a saját, mind a felhőtárolási lehetőséget kínálja.

A Cal.Com támogatja az önkéntes foglalásokat, ami azt jelenti, hogy Ön manuálisan erősíti meg az egyes találkozók kérését. Végül ez a Calendly alternatíva nyitott API-val rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű integrációt, ahol csak akarja.

Miosalon

Miosalon segít szalonja vagy gyógyfürdőjének kezelésében olyan új korú digitális funkciókkal, mint az online foglalás.

Lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az Ön webhelyéről, Facebookjáról vagy mobilalkalmazásából foglalhassanak. A Miosalon foglalások integrálva vannak egy naptáralkalmazással. A rendszer automatizált emlékeztetőket is küld ügyfeleinek.

A cél az, hogy elkerüljük a szalon túlzsúfoltságát, valamint a túlfoglalást. A Miosalon személyre szabható, hogy illeszkedjen a márka stílusához.

De nem csak egy foglalási rendszer, a Miosalon olyan prémium funkciókkal is rendelkezik, mint például a Point of Sale (PoS) rendszer, elemzések, vásárlói visszajelzések, több hely kezelése stb.

BOOKAFY

BOOKAFY egy online ütemező segédprogram, amely kétirányú szinkronizálással érkezik, azaz a BOOKAFY-tól a naptárig és fordítva.

A BOOKAFY rengeteg megfelelő funkcióval rendelkezik az üzleti találkozók kezeléséhez. SMS-emlékeztetőket, e-mailes értesítéseket küldhet, pufferidőket állíthat be az értekezletekhez, és megmutathatja a személyzet elérhetőségét.

Ez egyéni API-kkal rendelkezik az üzleti szoftverrel való egyszerű integráció érdekében. Alternatív megoldásként a BOOKAFY segíthet személyre szabott foglalási rendszer kialakításában cége számára. Minden adatát egy privát szerveren tárolhatja, és fehér címkével látja el a foglalási rendszert.

Ez az ütemező segédprogram támogatja a widget beágyazását közösségimédia-profilokba, webhelyekbe vagy az e-mail aláírását tartalmazó hivatkozásként. Ezenkívül minden fiókhoz tartozik egy miniwebhely, amelyen megtalálható az Ön profilja, nyitvatartása, cégadatai stb.

Végül kérhet vásárlói véleményeket az alkalmazásból, amely 180 országban 32 nyelven érhető el.

SimplyBook.me

SimplyBook rengeteg funkcióval és egy mindig ingyenes tervvel rendelkezik, hogy megfeleljen.

A funkciók kimerítő listája tartalmaz egy teljesen testreszabott foglalási webhelyet, dupla foglalás blokkolót, Facebook és Instagram foglalási gombokat, több hely kezelését stb.

A SimplyBook lehetővé teszi, hogy előleget számítson fel, hogy elkerülje az utolsó pillanatban történő meg nem jelenést. Integrálhatja a Google Meettel, a Microsoft Teamsszel stb. a vállalati értekezletek kezeléséhez.

  A legjobb eszközök a hálózati sávszélesség maximalizálására és a használat elemzésére

A SimplyBook is használható előfizetések vagy jegyekkel történő események kezelésére, beleértve a várólista támogatását. Ezenkívül rendelkezik egy SimplyBook.me API-val, amellyel integrálható a jelenlegi alkalmazásaiba vagy webhelyeibe.

Végül, a sok integrációval és fizetési rendszerrel a SimplyBook tökéletes egyablakos foglalási és fizetési megoldás lehet.

Kinevezés

Tud integrálni Kinevezés webhelyén, vagy rendelkezzen egyedi foglalási oldallal, és kezdje el ingyenesen.

Ezenkívül elhelyezheti foglalási lapot Facebook-profiljában, és szinkronizálhatja a foglalást a Google naptárral. Valós idejű értesítéseket és kiváló mobil irányítópultot is kap, amellyel menet közben is kezelheti.

Az Appointy segít egy egyedi foglalási rendszer kialakításában, amely illeszkedik márkájának stílusához. Ezenkívül van egy beépített e-mail marketing eszköz, amely a fesztiválkedvezmények népszerűsítésére szolgál.

Végül egy visszajelzési rendszer a dühös ügyfelek megszólítására, amely érintetlenül tartja online hírnevét.

Acuity ütemezés

Anyavállalatához, a Squarespace-hez hasonlóan az Acuity Scheduling is szigorúan prémium szolgáltatás. Fizetett szintjeihez azonban 7 napos ingyenes próbaverzió tartozik.

Az Acuity Scheduling a globális ügyfélkört karnyújtásnyira teszi. Ügyfelei közvetlenül a webhelyéről foglalhatnak, és Stripe, Square vagy PayPal segítségével fizethetnek.

Előfizetéseket is értékesíthet, és ajándékutalványokat küldhet ügyfeleinek.

Kiadható egy testreszabott ütemezési felület, amelyről az ügyfelek önállóan foglalhatnak. Több időzónát is támogat a nem egyértelmű ütemezési élmény érdekében.

Emellett könnyedén integrálhatja az Acuity szolgáltatást a Google Meet, a Zoom stb. szolgáltatásaival. Ezenkívül meglehetősen egyszerű megosztani naptárát a Facebookon, Instagramon, elküldeni e-mailben, vagy elérhetővé tenni a webhelyén.

Ezenkívül ez beépített számlázást és könyvelést tartalmaz a QuickBooks és a Freshbooks segítségével. Kijelentkezési bővítményeket is beilleszthet az utánértékesítéshez, és hagyhatja, hogy ügyfelei borravalót adjanak.

Végezetül madártávlatból láthatja a fejlett jelentéseket, így optimalizálhatja jövőbeli találkozóit.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti lista kielégítette a Calendly-alternatívák keresését. Üdvözöljük 👋 ezeket a hatékony eszközöket, hogy elkezdhesse profi módon kezelni az online megbeszéléseket.

Megjegyzendő, hogy ezekkel az ingyenes feladat- és projektmenedzsment szoftverekkel tovább erősítheti vállalkozását.