A 10 legjobb oldali SEO-elemző eszköz a problémák és ajánlások megtalálásához

A legjobb oldali SEO-elemző eszközt keresi? Nos, íme néhány eszköz, amelyek segíthetnek növelni az organikus forgalmat, és elmélyülni az oldalon belüli SEO-ban.

Ha soha nem érezte magát aggodalommal vagy zavarodottnak, gondolja át újra. A Google algoritmus frissítése egyszerre teheti tehetetlennek és frusztráltnak érezheti magát.

A Google minden erőfeszítését elavulttá teszi egyetlen frissítéssel, amely negatív hatással lehet a webhelyre, és megzavarhatja az organikus forgalmat. Ezzel együtt a Google soha nem elemez vagy értékel egy webhelyet. Játszik a titoktartással, és akkor találja el, ha egy webhely a tetején van.

Legyen szó keresőmotor-eredményoldalról (SERP) vagy kulcsszavakról, a Google másképp jár el. Ezért a marketingszakember munkáját tesztelik a leadek minősítése és a forgalom generálása érdekében, anélkül, hogy az algoritmus vagy bármi más befolyásolná.

Ennek eredményeként a SEO-ellenőrző segíthet a vállalkozások tulajdonosainak a webhely tartalmának és hitelességének meghatározásában és elemzésében. Az ilyen oldalon található SEO-eszközök célja:

  • Kövesse nyomon a SEO stratégiákat,
  • Javítások végrehajtása a forgalom leegyszerűsítése érdekében,
  • Javítsa ki a forgalmat befolyásoló SEO hibákat,
  • és fedezze fel azokat a területeket, amelyek segíthetnek egy lépéssel magasabbra lépni a versenytársakhoz képest.

Ezzel együtt itt vannak a legjobb oldali SEO-eszközök, amelyeket választhat.

Serpstat

Ha el szeretné kezdeni az oldalon belüli SEO elemzését, akkor a Serpstat lehet a legjobb eszköz. Segít megérteni, hogy az oldalon lévő SEO összehasonlítja a versenytársak vagy hasonló webhelyek optimalizálását. Az eszköz segít az oldal-ellenőrzésben a hibajavítások hatékonyságának elemzésében, a webhely alapos áttekintésében, az esetleges hibák azonosításában és a rangsorolási tényezők kezelésében.

A Serpstat egy egyedülálló elemző, amely oldalakat céloz meg, összehasonlítja az SDO pontszámokat, átveszi a versenytársak oldalait, és optimalizálja a céloldalt. Ezenkívül felsorolja a szükséges ajánlásokat, jelentést kap a SEO problémákról, és optimalizálja az oldalt két ellenőrzési kredittel.

  A Firestick nem csatlakozik a Wi-Fi-hez

Semrush

Ha régóta dolgozik a webhely SEO-n, akkor nagy eséllyel ismeri a Semrusht.

A Semrusht ideális oldali SEO-ellenőrzőnek tartják a nagy teljesítményű, egészségesebb és simább oldalakhoz. Ezzel az eszközzel hasznos javaslatokat kaphat, elemezheti a Google rangsorolási tényezőit, és mélyreható összehasonlító elemzést végezhet.

A Semrush nem csak az oldalon belüli SEO ellenőrzéséről szól. Ezenkívül mélyrehatóan belemerül a szemantikai ötletekbe, a stratégiai ötletekbe, a felhasználói élményekkel kapcsolatos ötletekbe, a SERP-funkciók ötleteibe, a backlink-ötletekbe, a tartalmi ötletekbe és a technikai SEO-ötletekbe. Különböző forrásokból származó adatokra van szükség ahhoz, hogy megértsük a célkulcsszavakat, az organikus versenytársakat és az oldal rangsorolásának javításához szükséges koncepciókat.

PageSpeed ​​Insights

Google Chrome fejlesztői eszköz, PageSpeed ​​Insights ideális eszköz a weboldal sebességének javítására. Segít megérteni a metrikákból származó elegendő adatot az oldalbetöltés megértéséhez. Ennek az eszköznek a segítségével megismerheti egy weboldal vagy webhely teljesítményét asztali számítógépen vagy mobileszközökön.

A PageSpeed ​​Insights javaslatokat is tesz a weboldal minőségének javítására, helyszíni és laboratóriumi adatokat biztosít az oldalról. Az eszköz valós és valós felhasználói élményt rögzít, hogy elegendő adatkészletet szerezzen a megalapozott döntés meghozatalához.

SERanking

SERanking oldali SEO-ellenőrzők lényege egy adott lekérdezés weboldalának megértése. Átfogó és részletes elemzést kínál a weboldalról, hogy optimalizálja az oldalt bizonyos keresési lekérdezésekhez. Ezenkívül elemzi a tartalmat technikai hibák és egyediség szempontjából, ezzel időt takarít meg.

A felhasználók szükség esetén az oldalon végezhetnek optimalizálást, javaslatokat és javításokat. A SERanking eszközök számos paraméteren dolgoznak, mint például URL-struktúra, meta, cím, domain jellemzők, tartalomelemzés, képelemzés, index állapot, oldalbetöltés-optimalizálás, fejlécek, linkelemzés, technikai elemzés, használhatóság elemzés, közösségi média népszerűsége, ill. kulcsszó sűrűség.

SEO PowerSuite

A SEO PowerSuite a helyszíni SEO teljes körű auditálását kínálja. Az auditálási jelentés révén a felhasználók könnyen optimalizálhatják a Google-barát tartalmakat. SEO állapotellenőrzéseket, közösségi média- és forgalmi statisztikákat, oldaltartalom-optimalizálást, indexelést és feltérképezést, valamint webhely-ellenőrzési jelentéseket biztosít.

A webhely ellenőrzője kijavíthat minden technikai problémát, és ellenőrizheti a teljes webhelyet a helyezés növelése érdekében. A SEO PowerSuite segíthet a HTML-kód figyelmeztetések és hibák keresésében, a HTTP-válaszkódok ellenőrzésében, a hibás hivatkozások kijavításában, a belső hivatkozások szabályozásában, valamint a leírások vagy címek javításában.

  Hogyan szelídítsünk meg egy rókát a Minecraftban

Ezenkívül segít optimalizálni az oldal tartalmát, hogy elkerülje a kulcsszavak tömését, és a fontos kulcsszavakra összpontosítson. Azt is mondja, hogy keresőbarát, és biztosítja, hogy a webhely rangsoroljon a keresőben. Az eszköz összehasonlítja a webhelyek tényleges látogatásait, és ismeri a keresett tartalmat, ahol az népszerű.

Sitechecker

Sitechecker egy valós idejű felhő alapú bejáró, amely a webhely mélyreható meglátásaira összpontosít. A Technikai SEO Audit eszköz átjárja a webhelyek technikai problémáit. Ezenkívül szerezzen be egy fontossági sorrendben meghatározott teendők listáját, amely segíthet a hibák kijavításában.

A Sitechecker megtalálja a problémákat és problémákat az organikus keresési forgalom lelassításához, a jelentés lekéréséhez és a problémák megoldásához. A technikai SEO auditok segíthetnek a jelentések márkaépítésében, a problémák megoldásában és az ügyfélmegtartási arány növelésében. A SEO szakember e-mailben értesítést küldhet és fogadhat a webhely forgalmát érintő bármely problémáról.

Ahrefs

Ahrefs A SEO-ellenőrző módszereket kínál a webhely SEO-jának javítására, teljesítményének ellenőrzésére és organikus forgalom növelésére. Tekintse meg az Ahrefs Webmaster Tools megoldást több száz SEO-probléma ellenőrzésére, a webhely állapotának nyomon követésére, belső linkelési lehetőségek felkutatására, organikus forgalom keresésére, kulcsszavak ellenőrzésére és visszamutató linkek beszerzésére.

Az AWT eszköz forgalmat generál a keresésből, és segít a webhely SEO teljesítményének javításában. Lassú oldalakat, hibás hivatkozásokat, hiányzó metaleírásokat, címcímkék hibáit, ismétlődő tartalmat, halott oldalakat és nagy képfájlokat jelöl. A SEO szakértők beütemezhetik a SEO ellenőrzéseket, és nyomon követhetik a napi, heti vagy havi teljesítményt. Az eszköz olyan kulcsszavakba is belemerül, amelyek segíthetik a vállalkozásokat a Google-on.

Seobility

Seobility egy all-in-one SEO eszköz, amely ideális linképítéshez, backlink-ellenőrzőhöz, Google rangkövetőhöz, webhelyrobothoz, folyamatos megfigyeléshez, webhely-auditorhoz és Whitelabel-jelentésekhez. Az eszköz jobb webhely-optimalizálást és on-page auditot kínál a külső és belső hivatkozások követéséhez és a webhely ellenőrzéséhez.

A Seobility segíthet megérteni az ismétlődő tartalom hibáit, és egyetlen oldalon elemezni a problémákat. Mélyen belemerül a jelentős problémákba és a szerverhibákba, hogy megértse a webhely előrehaladását. Rangsorellenőrzőt, kulcsszó-ellenőrzőt, SEO-ellenőrzőt és TF*IDF eszközt kínál.

  Hogyan válthat több fiók között a Discordon

SEO tesztelő online

A haladó SEO tesztelő online ideális minden az egyben platform az organikus forgalom lebonyolítására. A SEO Tester Online számos SEO eszközzel rendelkezik: pozíciókövetés, SEO audit, jelentéskészítés, versenytársak elemzése, kulcsszókutatás, tartalommarketing és lead generálás.

Az eszköz segíthet a technikai SEO nyomon követésében, az oldalon belüli SEO elemzésében és a SEO munkafolyamat egyszerűsítésében. Célja a webhely bármilyen lehetséges módon történő optimalizálása, és a SEM és SEO funkciókat tartalmazó csúcsok elérése.

Moz

Moz az oldalon található osztályozó eszköz azonnali jelentések és elemzések segítségével javíthatja az oldalon végzett keresőoptimalizálást. A felhasználók megadhatják a kulcsszót vagy URL-t, és optimalizálási pontszámot, hibákat tartalmazó ellenőrzőlistát és javítási javaslatokat kaphatnak.

A Moz segít javítani a rangsoron, prioritást élvező ellenőrző listákat kap, gyorsan felméri az oldal erősségét, és megoldja az oldalproblémákat. A problémák kiküszöbölése és a minőség javítása érdekében kulcsfontosságú mutatókat tartalmaz, amelyek árthatnak a weboldalnak.

Következtetés

Az oldalon található SEO eszközök segíthetnek optimalizálni a webhelyet, és segíthetnek működő stratégiák kidolgozásában. A cél a SEO rangsorolás javítása, a veszteséges tartalmak eltávolítása, és a megfelelő döntések meghozatala, amelyek növelik a webhely láthatóságát.

Kihívást jelent azonban összetett adatok kinyerése az adatforrásokból. Ha az eszköz segíthet megérteni az eredményeket, akkor ideális eszköz lehet, amely ösztönözheti a növekedést.