15 szokáskövető alkalmazás Androidra, iOS-re és webre 2022-ben

Egy új szokás kialakítása nehéz feladat. Folyamatos nyomon követést és emlékeztetőket igényel, hogy a felhasználók könnyen létrehozhassanak valami jót. Ezért jön a szokáskövető alkalmazás, amely sokat segíthet.

A szokáskövetők segíthetnek a kapcsolatok, az alvás, az egészség és a kreatív teljesítmény javításában. A cél az életminőség és az egészség javítása a célok elérése mellett.

Életünk apró vagy apró rutinokról szól, amelyekkel nem mindenki tud. Egyes káros szokások és halogatás hatással lehet az egészségre, a karrierre és a munkára.

Ennek eredményeként elengedhetetlen, hogy keményen dolgozzunk a jó szokások elfogadásáért és az élet irányításának átvételéért.

Számos könyv beszél a 21 napos szokásszabályról, köztük Robin Sharma „Ki fog sírni, ha meghalsz”, Charles Duhigg „A szokás hatalma”, BJ Fogg „Tiny Habits” és James Clear „Atomic Habits” című műve. (Ezeket a könyveket megvásárolhatja az Amazonon.)

Mi a 21 napos szabály?

Ahhoz, hogy bármit is szokássá tegyen, az embernek el kell köteleznie magát a cél mellett 21 napig. Ha a tervet 21 napig követik, ez szokássá válik, ami megkönnyíti a követést a következő 90 napon keresztül. A 90 napos ciklus letelte után állandó életmóddá válhat.

A követési szokások nagyszerű és hatékony módja annak, hogy ragaszkodjunk az új rutinokhoz, és ne szakítsuk meg a láncot. A szokáskövető alkalmazások segíthetnek egy sorozat kialakításában, és kiterjedt teszteléseken mennek keresztül a célok elérése érdekében.

Ezzel együtt itt van néhány a legjobb szokáskövető alkalmazások közül, amelyeket követni lehet.

Habitify

Ha arany szokásokat szeretne kialakítani, a Habitify lehet az Ön lépése. Segít felszabadítani a benned rejlő potenciált abban, ami igazán számít. Sajátítsd el a gyakorlatokat, hogy néhány egyszerű lépéssel a legjobb verziót építsd fel magadnak. Kezdje azzal, hogy válasszon egy szokást, állítsa be, alakítsa ki a napi rutint, maradjon elszámoltatható, és kövesse naponta a fejlődését.

  A prediktív hangulatjelek kikapcsolása az iOS 10 rendszerben

Letöltés – Android | iOS

Habitica

Kezdje el motiválni magát a Habitica segítségével, amely segíthet a dolgok szórakoztató módon történő elvégzésében. Segítségével gyorsan elérheti céljait az ingyenes termelékenység- és szokásformáló alkalmazásban, amely motiválja Önt. Ezzel együtt a felhasználók robusztus közösségi hálózatot építhetnek az egészséges élet megkezdéséhez. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalmakat szerezzenek, nyomon kövessék a célokat, és megküzdjenek másokkal a szörnyekkel.

Letöltés – Web | Android | iOS

Lépések

A Strides alkalmazás segítségével tökéletes rutint hozhat létre a célok nyomon követéséhez és rendszerezéséhez, hogy gyorsan elérje azokat. A könyvolvasástól az edzéstervig mindenre kiterjed. Ezzel együtt gyorsan személyre szabható a követelmények, célokat tűzhetünk ki és elemezhetjük az adatokat. Tekintsd ezt a mindent az egyben helynek, ahol szokásokat alakíthatsz ki és napi célokat tűzhetsz ki.

Letöltés – Web | iOS

Coach.me

Ha vezető szokáskövetőt keres, kezdje el a Coach.me oldallal, amely segít új szokások kialakításában. Az alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy emlékeztetőket, célokat állítsanak fel, javítsák szokásaikat, ünnepeljék a mérföldköveket, megtekintsék az előrehaladást, integrálódjanak az okoseszközökkel, és lépésről lépésre tervezzenek. Tartalmazhat gyakorlatokat, közvetítést és egyéb célokat szolgáló utasításokat.

Letöltés – Web | Android | iOS

Termelő

A produktív szokáskövető alkalmazás képes megváltoztatni az életét valami jobbra. Ez megkönnyítheti a felhasználók számára a személyes terv felépítését, lendületet és új szokások kialakítását. A cél lehet az edzés, az olvasás, a vízivás és a meditáció, amelyek kihívást jelenthetnek a felhasználók számára.

Letöltés – Web | Android | iOS

Loop Habit Tracker

Szerezzen áttekinthető statisztikákat és diagramokat a Loop Habit Tracker alkalmazás segítségével. A felhasználók kihasználhatják a nyílt forráskódú és ingyenes alkalmazásokat, hogy napi emlékeztetőket kapjanak, nagyszerű szokásokat tartsanak fenn. Az alkalmazás számos funkciót tartalmaz, mint például az adatok irányítása, a szokáspontszám, a rugalmas ütemezés, az emlékeztetők, a widgetek és az offline munka.

Letöltés – Web | Android

Habit Hub

Érje el céljait a The Habit Hub segítségével, megkönnyítve a célok követését és a verseny megnyerését. Az alkalmazások olyan funkciókat kínálnak, mint a lánc, amelyet követni kell, hogy ne szakadjon meg, a szokások kategóriák szerinti rendszerezése, grafikonok beszerzése az adatok megjelenítéséhez, emlékeztetők beállítása és widgetként való megjelölése. Ezenkívül további funkciókat is tartalmaz, például rugalmas célokat, jutalmakat és biztonságot.

  A Ne zavarjanak funkció engedélyezése lefekvés előtt iOS 12 rendszeren

Letöltés – Web | Android

neybox ma

A neybox Today szokáskövető egyedülállóan hatékony módon segíthet a napi főterv összeállításában. Segít megtervezni a napi tevékenységeket, és nyomon követni őket, hogy szokássá váljanak. Motiváló képernyőborítókat is kínál, amelyek emlékeztetik a felhasználókat a hátralévő feladatokra. Az alkalmazás egyedi irányítópulttal rendelkezik az egyedi funkciókkal teli gyakorlatokhoz.

Letöltés – Web | iOS

Kész

A Done alkalmazás megkönnyítette a felhasználók számára a szokások nyomon követését életminőségük javítása és új szokások kialakítása érdekében. Könnyű célokat kitűzni, motivációt szerezni láncokkal vagy sorozatokkal, és nyomon követni a napi, heti, havi és éves terveket. Az alkalmazás egy színes felülettel rendelkezik, amelyen keresztül láthatja az előrehaladást és megértheti a célt.

Letöltés – Web | iOS

SnapHabit

Ha valami többet keres, mint egy szokáskövető, a SnapHabit lehet a következő alkalmazás. Könnyebbé tette a felhasználók számára a szokások kialakítását, felfedezését és fejlesztését, miközben megosztják azokat barátaival. A funkciók közé tartozik a korlátlan szokások nyomon követése és csoportos szokások kialakítása a meditációs utazás, a böjt és az edzés megkezdéséhez.

Letöltés – Web | Android | iOS

Az élet útja

A Way of Life alkalmazás megérti a szokások megváltoztatásával járó frusztrációt, ami elengedhetetlenné teszi a megfelelő eszközök meglétét. A szokáskövető alkalmazás intuitív és gyönyörű, és segíthet egészségesebb, erősebb és jobb szokások kialakításában. A felhasználók színkódolhatják a rutint, hogy a pályán maradjanak, és feljegyezzék azokat a triggereket, amelyek a rossz gyakorlatok felé húzzák őket.

Letöltés – Web | Android | iOS

Csíkok

Tekintsük a Streaks alkalmazást teendők listájának, ahol a felhasználók feljegyezhetik a napi feladataikat, és jó szokásokat alakíthatnak ki. A felhasználók hatékonyan hozhatják létre vagy választhatják ki a feladatokat, és a befejezés után kipipálhatják azokat. A feladatok lehetnek kutyás sétáltatás, 5 km futás, olvasás, egészséges étkezés, dohányzás mellőzése.

  Hogyan működik az iOS 13 sötét üzemmódja iPhone-on és iPaden

Letöltés – Web | iOS

stickK

Ahogy a neve is sugallja, a stickK alkalmazások arra késztetik a felhasználókat, hogy ragaszkodjanak céljaikhoz, és új szokásokat alakítsanak ki. A tervek bármiek lehetnek, sőt csoportos célok is lehetnek, mint például a közös munka a gyakorlatok javításán és a tettekért való felelősségvállalás.

Letöltés – Web | Android | iOS

Gólrúgás

A Goalify alkalmazás a szokások megváltoztatásának és céljainak hatékony és eredményes elérésének módja. Maradjon a tervben, és legyen következetes, hogy gyorsan elérje céljait. A felhasználók bármilyen célt testreszabhatnak életminőségük és önmegtartóztatásuk javítása érdekében. A cél az akaraterő növelése, az erő megismerése, a csúcson maradás és a dolgok elvégzése.

Letöltés – Web | Android | iOS

A Grow habit builder egy pszichometriai alkalmazás, amely a felhasználók egyéni szokásaira összpontosít. A felhasználók olyan mérnöki szokásokra összpontosíthatnak, mint például a házépítés a gondolkodásmód javítása és a pszichológiai konstrukciók megváltoztatása érdekében. A mobilalkalmazás a felhasználói pszichológián dolgozik, hogy végrehajtsa a szükséges változtatásokat és alkalmazkodjon a szokásokhoz.

Letöltés – Web | iOS

Következtetés

Most már ismeri a szokáskövetéshez elérhető alkalmazásokat, amelyek segíthetnek produktívabbá válni és élete minőségének javítását. Csak a megfelelő gondolkodásmódra van szüksége a jó szokások kialakításához és a célok eléréséhez.

Szakíts a rossz szokásokkal, és kezdj el újakat kialakítani, amelyek változást hozhatnak az életedben. Kezdje egy rendszer létrehozásával, sorolja fel a célokat, és alakítson ki szokásokat egy tökéletes nyomkövetővel, amely megfelel az igényeinek.