Képernyőképek rögzítése, szerkesztése és megjegyzésekkel ellátva Androidon az Ashampoo Snap segítségével

Az emberek szeretnek képernyőképeket készíteni Android-eszközeiken, legyen szó arról, hogy megmutassák kezdőképernyőjük beállításait a DeviantART-on és a MyColorScreen-en, technikai támogatást kérjenek olyan közösségeknél, mint az XDA-Developers, vagy olyan alkalmazás-értékeléseket írnak, mint mi. De vannak esetek, amikor néhány módosítást kell végrehajtania az eredeti képen, mielőtt online megosztaná. Ha nem szeretne bonyolult szerkesztőeszközöket használni erre a célra, akkor az Ashampoo az Ön számára megfelelő eszközt kínálja az új Ashampoo Snap Android-alkalmazásában. Ezzel a tisztességesen megtervezett alkalmazással könnyedén készíthet képernyőképeket, és a legegyszerűbb módon azonnal megjegyzéseket fűzhet hozzájuk. A nagy teljesítményű beépített képszerkesztővel alakzatokat, hangulatjeleket, clipartokat, szövegeket, nyilakat stb. adhat hozzá a képhez, és megoszthatja azt az Android natív megosztási lehetőségével.

  Hogyan szkennelhet be egy névjegykártyát és mentheti el a névjegyei közé

A Snap felhasználói felülete meglehetősen egyszerű, és a képernyőképek rögzítésének és szerkesztésének folyamata is ugyanolyan egyszerű. Íme, hogyan működik.

Kezdésként egyszerűen készítse el a képernyőképet a szokásos módon (a bekapcsoló + hangerő csökkentése a legtöbb eszközön elvégzi a feladatot). A kép ezután automatikusan exportálásra kerül a Snap szerkesztő munkaterületére, ahol az olyan egyszerű mozdulatok, mint a csípés és a húzás lehetővé teszik a kép nagyítását vagy áthelyezését a kívánt módon.

Alternatív megoldásként importálhatja a képet közvetlenül a Galériából, vagy rögzítheti a készülék kamerájával. A kép előnézeti képernyőjén a Snap segítségével többféleképpen módosíthatja a képet. Az elérhető szerkesztési lehetőségek megjelenítéséhez először meg kell érintenie a bal alsó sarokban található kis nyíl gombot.

A felugró mini oldalsáv különféle szerkesztési lehetőségeket kínál, például alakzatok, például körök, négyzetek vagy vonalak hozzáadását, jelölő- és ceruzaeszközöket valami kiemeléséhez vagy rajzolásához, hangulatjeleket és szövegdobozokat. A kép egyéni méretre is vágható, és a Snap segítségével gyorsan visszaállíthatja a módosításokat a Visszavonás gombbal.

  6 tipp és trükk a Microsoft Tervező Mesterré válásához

A kimeneti fájlt JPEG vagy PNG formátumban is elmentheti. Mindkét támogatott formátum minőségi paraméterei vezérelhetők a beállítások képernyőről, amely lehetővé teszi a Snap állandó ikonjának átváltását az értesítési sávban, használati adatok elküldését a fejlesztőknek a jövőbeli frissítések javítása érdekében, és a rögzített képernyőképek automatikus importálását a Snap szerkesztésébe. felület.

A Snap ingyenes verziója hirdetéseket is tartalmaz, bár az alkalmazáson belüli Pro frissítés nem csak a hirdetésektől mentesíti, hanem további funkciókat is hozzáad, például képméretezést, a kép AshWebre való feltöltésének lehetőségét, valamint további clipartokat és alakzatokat.

Telepítse az Ashampoo Snap alkalmazást a Play Áruházból