Használja a Gesztusokat hívások kezdeményezésére, SMS küldésére, azonnali üzenetküldésre, e-mailek küldésére és egyebekre Androidon

Korábban rengeteg névjegykezelő alkalmazást ismertettünk Androidra, köztük a Go Contacts-t, a Hoiio Live-t és a Contact Analyzer-t, hogy csak néhányat említsünk. A külső kapcsolatkezelők használatának előnye a natív megoldással szemben általában az, hogy olyan kiegészítő funkciókat biztosítanak a felhasználóknak, amelyek nem találhatók meg a részvénykínálatban. A PureContact egy ilyen megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen küldjenek szöveges üzeneteket és e-maileket, vagy kezdeményezzenek hívásokat azáltal, hogy egy fedél alatt hozzáférnek számos alkalmazáshoz, köztük a Whatsapphoz, a Viberhez stb., egyszerű gyorstárcsázási mozdulatokkal, amelyek szintén tetszés szerint programozhatók. Részletek az ugrás után.

A PureContact navigációja rendkívül egyszerű a sallangmentes, egyszerű felhasználói felületnek köszönhetően, amely mentes a zavaró zavaró funkcióktól. Az indítás után a PureContact végigvezeti Önt egy rövid útmutató varázslón, hogy megismerje működését. Az alkalmazás alapvetően több programozható gesztussal rendelkezik különböző műveletek végrehajtásához. Például, ha megérinti és lenyomva tartja az ujját a kezdőképernyőn egy üres területen, új gyorstárcsázási névjegyeket szúrhat be. Hasonlóképpen, ha egy meglévő gyorstárcsázásra koppint, és hosszan lenyomva tartja, szerkesztheti a kapcsolódó kapcsolati adatokat, például átnevezheti vagy törölheti a kiválasztott elemet, módosíthatja a számát, képet vagy e-mail címét stb.

  A HTTPS szinte mindenhol megtalálható. Miért nem biztonságos most az internet?

Amikor új gyorstárcsázást hoz létre, a PureContact importálja a kiválasztott elemhez kapcsolódó összes adatot az alapértelmezett névjegyadatbázisból, beleértve a képet, nevet, számot, e-mail címet és minden egyéb adatot. Miután feltöltötte a névjegylistát, a támogatott kézmozdulatok bármelyikével elvégezheti az adott műveletet. Először azonban konfigurálnia kell ezeket a gesztusokat a Beállítások képernyőn.

Például hozzárendelhet egy bal oldali csúsztatást a gyorstárcsázáshoz új szöveges üzenet megnyitásához vagy e-mail küldéséhez. Hasonlóképpen, alulról felfelé csúsztatva hívást kezdeményezhet az adott névjegyhez, vagy jobbra csúsztatással üzenetet küldhet a Viberen, a WhatsApp-on vagy az Üzenetküldő alkalmazáson keresztül. Minden gesztus egyedileg programozható a beállítási képernyőről. A gesztusokat úgy is letilthatja, hogy kiválasztja a „Semmi” lehetőséget a műveletlistájából. Minél több gesztustípus lesz a fedélzeten, annál könnyebben tud több műveletet végrehajtani. A Beállítások képernyőn a PureContact témája is válthat a Pure és a Dark között.

  A minőségi szűrő engedélyezése/letiltása a Twitter idővonalához

Az alkalmazásnak van egy fizetős változata is, a dubebd PureContact+, amely további funkciókat kínál. Mindkét verzió letöltési linkje alább található.

Telepítse a PureContact alkalmazást a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse a PureContact+-t a Play Áruházból (Fizetett)