Hogyan szerezhet dinamikus iTunes-szerű háttérszínt az iOS 7 zenei alkalmazásban

Az iTunes 11 egy csodálatos, cím nélküli funkcióval rendelkezik, amely automatikusan megváltoztatja a szöveget és a háttérszínt, hogy megfeleljen az album grafikájában használt színeknek. A funkció rajongójaként határozottan elvártam, hogy eljusson az iOS 7 zenei alkalmazásához. Az Apple-nek ez még nem sikerült, de a lendületes iOS jailbreak közösség nem egy, hanem két megoldással állt elő. A Reddit iOS jailbreak közösségében néhány hete felmerült az ötlet, hogy dinamikusan változtassanak a gombok ékezetei és színei az iOS 7 Music alkalmazás „Now Playing” képernyőjén. Két fejlesztő egymástól függetlenül dolgozott rajta, majd a múlt hétvégén ugyanazon a napon kiadták. Mindkét módosítást – ColorFlow és Colorize – megbeszéljük az ugrás után!

Tartalomjegyzék

ColorFlow

2 dollárért ez a módosítás elemzi az éppen lejátszott dal albumborítóját, megkeresi a szembetűnő színeket, majd ezek segítségével módosítja a háttérszínt, a dal nevének szövegszínét, az album nevét és az előadót, valamint a hangerő csúszkát és egyéb ikonokat. / címkék.

Én személy szerint megvettem ezt a csípet, amint hallottam róla. Pontosan úgy működik, ahogy hirdették, de csak egy ideig. Legalábbis az én szegény „régi” iPhone 4S-emen iOS 7.0.4-en 4-5 dal után összeomlik a Zene alkalmazás. Viszont az interneten olvasott jelentések alapján remekül működik újabb készülékeken.

Színezd ki

Csak egy dollárért a Colorize hasonló módon megváltoztatja a háttér színét, néhány, de nem az összes szöveges karakterláncot és a hangerő csúszkát. Annak ellenére, hogy ugyanazon az algoritmuson alapul, az eredmények meglehetősen eltérőek a Colorize és a ColorFlow között. Néhányat az alábbiakban láthat:

Még nem tudtam magam tesztelni a Colorize-t, mivel tétovázom, hogy fizessek-e egy zenei alkalmazás módosításáért, miután láttam, hogy a ColorFlow újra és újra összeomlik. A közösségi értékelések azonban kiválóak.

BlurredMusicApp

E-mailt fogok küldeni a ColorFlow fejlesztőjének, abban a reményben, hogy megfelelően működik az iPhone 4S-en. Addig is maradok a BlurredMusicAppnál. 0 dollárért egyszerűen elhomályosítja a Zene alkalmazás hátterét az Ön által játszott dal albumborítói alapján.

Mindhárom fent említett módosítás elérhető a BigBoss repóból a Cydiában. Nyilvánvaló, hogy iOS 7 rendszeren jailbreakelnie kell eszközét, hogy használni tudja őket. Mindenképpen ossza meg velünk, mit gondol a módosításokról, és melyiket választotta, és hagyjon megjegyzést alább.