Hogyan készítsünk zöld festéket a Minecraftban

Az építés a Minecraft hatalmas része. Lehet, hogy szereti az aknaaknákat felfedezni, vagy hajóroncsokat keresni, esetleg csak megpróbál eljutni a The Endre, hogy megöljön egy sárkányt, de az építés mindig része lesz a tevékenységének. Sokan kizárólag azért játszanak a Minecrafttal, hogy dolgokat építsenek, és a Minecraft különféle típusú blokkokat kínál nekik az építkezéshez.

Festékek a Minecraftban

A Minecraft blokkjainak meghatározott célja, tulajdonságai, színe és textúrája van. A legtöbb blokk esetében a blokk színe nem módosítható, hacsak nem alkalmaz egy erőforrás- vagy textúracsomagot. Ennek ellenére van egy kis blokkkészlet, amelyet be lehet festeni. A leggyakrabban festhető blokkok a beton, a gyapjú és a terrakotta, a szelídített állatok nyakörvei, a bőrpáncélok stb.

  Hogyan állítsunk be becenevet a Discordban

Ami a színezésüket illeti, a festéket a játékban bányászott egyéb tárgyakból kell elkészíteni. A festéket, ha elkészült, fel kell vinni a festeni kívánt blokkra.

Zöld festék a Minecraftban

Zöld festék készítéséhez szüksége van;

Kaktusz
Üzemanyag (szén, fa, hínár)

Kaktusz megszerzése

A kaktuszok vagy kaktuszok természetesen előfordulnak a desszert biomákban. Ezek a növények megsebesíthetnek egy játékost és más csőcseléket is, de könnyen kibányászhatók. Kézzel széttörheti őket anélkül, hogy sérülést okozna. Egyetlen kaktusztömböt elhelyezhet egy homoktömbön, és teljes méretű kaktusz lesz belőle, ami azt jelenti, hogy annyi növényt termeszthet, amennyire szüksége van.

Készíts zöld festéket a Minecraftban

Feltéve, hogy sok kaktusztömbje van, és rengeteg üzemanyaga van, készen áll a zöld festék előállítására.

  Hogyan változtassuk meg, hogy az Excel hogyan jelenítse meg a negatív számokat

Nyiss ki egy kemencét.
Helyezzen üzemanyagot az üzemanyagcellába.
Helyezze a kaktuszt az olvasztótömbbe.
Amikor a folyamat befejeződött, gyűjtsük össze a zöld festéket.

zöld festék a Minecraftban

Vigyen fel zöld festéket az elemre

A különböző tárgyak színezési folyamata eltérő, de általában el kell helyezni az egyik elemet egy festékkel a készítő asztalra. Egyes tárgyaknál, pl. terrakotta esetében, egyszerre nyolc tömböt kell befesteni, míg mások esetében, például a gyapjúnál, egyszerre csak egy tömböt festhet. Ugyanaz a festék különböző tárgyakhoz használható, de az elkészítési recept eltérő lesz. Nyakörveknél nem kell mást tenned, mint megfogni a festéket, és a szelídített állaton használni a helyi tárgy/használati tárgy akciót.

Következtetés

A haldoklási folyamat általában állandó. Nem távolíthatja el a színt az olyan tárgyakról, mint a gyapjú vagy a terrakotta, de bármikor megváltoztathatja macska vagy kutya nyakörvének színét. Ha blokkokat szeretne lefesteni egy nagy építményben, győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan néz ki a szín, ha minden mással együtt helyezi el, mielőtt festené, és nem tudja visszavonni a festési folyamatot.

  Mi az a:blank, és hogyan lehet eltávolítani?