Hangos megjegyzések és hangüzenetek közzététele a Facebookon Chrome-ban

A Facebook egyik legjobb része az, hogy kapcsolatban maradunk barátainkkal és családtagjainkkal, függetlenül attól, hogy hol vannak, akár a számítógépünk előtt ülünk, akár az utcán sétálunk mobileszközeinkkel. Azoknak, akik útközben használják, ismerniük kell a Facebook Messenger alkalmazását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenesen csevegjenek barátaikkal az interneten keresztül. Az egyszerű szöveg mellett a Messenger hangrögzítési funkciót is tartalmaz azok számára, akik lusták üzeneteiket begépelni. A Facebook még nem hozta be ugyanezt a lehetőséget a webes verzióra (és lehet, hogy soha), így mi, asztali számítógép-felhasználók a hidegben maradunk. Itt jön a segítség a Talk and Comment, egy könnyű Chrome-bővítmény.

Az eszköz célja nagyjából magától értetődő: lehetővé teszi hangüzenetek küldését és hangos megjegyzések közzétételét a Facebookon. A kiterjesztés meglehetősen könnyen beállítható, és telepítéskor automatikusan konfigurálja magát. Folytassa az olvasást a szünet után, hogy megtudja, hogyan működik.

Ha telepítve van, a Talk and Comment alkalmazáshoz az Ön engedélye szükséges a számítógép mikrofoneszközének használatához. Mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson az „Engedélyezés” gombra, amikor a rendszer kéri.

Mostantól látnia kell egy mikrofon gombot a megjegyzés mezőben az összes Facebook-bejegyzés alatt, valamint a Facebook-csevegésben.

Hangos megjegyzés vagy üzenet közzétételéhez kattintson és tartsa lenyomva ezt a gombot, amíg pirosra nem vált, mondjon ki, amit szeretne, és ha végzett, egyszerűen engedje el a felvétel gombot a hangüzenet feltöltéséhez. Ez egy URL-t ad, amely elküldéskor lejátszható hangüzenetté változik.

A legjobb dolog az, hogy minden címzett lejátszhatja a hangüzenetet vagy megjegyzést, még akkor is, ha nincs telepítve a Chrome-bővítmény. Ráadásul az egyes hangfelvételek ideje nincs korlátozva.

A kiterjesztés egyetlen figyelmeztetése az, hogy nem kínál semmilyen testreszabási lehetőséget. Aztán igazából semmi sem kell hozzá.

A Talk and Comment a Google Chrome összes stabil verzióján működik. Az alábbi linken keresztül telepítheti.

Telepítse a Talk and Comment alkalmazást a Chrome Internetes áruházból