Élvezetes, olcsó fülhallgatók néhány problémával

Kulcs elvitelek

  • A JLab JBuds ANC 3 jó hangzást, tisztességes ANC-t és kiváló akkumulátor-élettartamot kínál az árért.
  • A kompakt tok beépített USB-C kábellel rendelkezik az egyszerű töltés érdekében.
  • A JLab alkalmazás segít enyhíteni a vezérlési problémákat, és hatékony EQ beállításokat kínál.

A pénztárcabarát fülhallgatók régebben olyan dolgok voltak, amelyekkel megelégedtek, nem pedig olyan termékek, amelyeket keresett volna. Változtak az idők, és manapság rengeteg jó ok van arra, hogy soha ne költsön 100 dollárnál többet fülhallgatóra. A JLab JBuds ANC 3 ennek az árnak a feléért adható el, és jó üzlet, mindaddig, amíg tudja, mit keres.

JLab Jbuds ANC 3

A JLab JBuds ANC 3 olcsón kínál vezeték nélküli fülhallgatókat, meglepően jó hangzást, kellemes illeszkedést és még hasznos zajszűrést is biztosít. Csak ne vásárolja meg őket, ha főként hívásfogadásra és -indításra tervezi használni őket.

Profik

  • Meglepően jó hangzás az árához képest
  • Kiváló akkumulátor-élettartam
  • Az ANC jobb a vártnál
  • A többpontos Bluetooth jó dolog

Hátrányok

  • A mikrofon minősége gyenge
  • A vezérlők nem mindig reagálnak megfelelően
  • A beépített USB-C kábel némileg korlátozhat

Ár és elérhetőség

A JLab JBuds ANC 3 csak fekete színben kapható, és 59,99 dolláros áron kapható. Annak ellenére, hogy ez egy újabb modell, előfordulhat, hogy már olcsóbban is megvásárolhatja a különböző kereskedőknél.

A versenyt tekintve a legnagyobb az EarFun Air Pro 3 fülhallgató lehet, amely mindössze 10 dollárral drágább, 69,99 dollárért. Ezek sok tekintetben meglehetősen eltérő fülhallgatók, de nagyobb felbontású audiokodekekkel, mindig valamivel hosszabb akkumulátor-üzemidővel és jobb mikrofonokkal rendelkeznek a hívásokhoz.

Műszaki adatok

Az akkumulátor élettartama 42 óra

Töltő tok mellékelve? Igen

Mikrofonok 3 MEMS -42dB+/-3dB

JLab márka

Támogatott SBC kodekek

Bluetooth Bluetooth 5.2

IP besorolás IP55

Töltési típus USB-C

Színek Fekete

Töltőport Beépített USB-C

Zajszűrés ANC

  Hogyan készítsünk asztali hátteret AI segítségével

Bluetooth profilok HSP / HFP / A2DP / AVRCP

Frekvencia átvitel 20Hz – 20kHz

Impedancia 32 ohm

Töltési idő 1,5 óra (fülhallgató), 2 óra (tok)

Szabványos dizájn, néhány szórakoztató érintéssel

Jerome Thomas / MakeUseOf

A JBuds ANC 3 kissé dichotóm, mivel a tok lenyűgözően kompakt, összehasonlítva sok ilyen bimbó versenytársával, de maguk a fülhallgatók kissé túlméretezettnek tűnnek. A jó hír az, hogy ez csak esztétikai probléma, mivel a fülhallgatók nem túl nehezek, és nem is túlméretezettnek érzik magukat, miközben viseli őket.

Egyáltalán nem volt problémám az illeszkedéssel. Általában közepes fülbevalót veszek, és ez az, ami tökéletesen passzol a JBudshoz. Egy jó dolog, hogy míg a további fülcsúcsok gyakran egy műanyag tasakban vannak elrejtve, itt azonnal megjelennek, amint kinyitja a dobozt, így azonnal kicserélheti őket, ha ismeri a kívánt méretet.

Ezeket nem vízálló fülhallgatóként hirdetik – és nem is kellene annak lennie –, de víz- és porállóak. IP55-ös besorolással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy közepesen ellenállóak a porral és szennyeződéssel szemben. Futni is viheti őket egy rövid esőben, de ügyeljen arra, hogy ne ejtse őket vízbe.

Említettem, hogy a ház kompakt volt, ráadásul könnyű is. A probléma csak az, hogy kissé gyengécske érzés is. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az IP55-ös minősítés csak a fülhallgatóra vonatkozik, a tokra nem.

Végül a tok beépített USB-C kábellel rendelkezik az USB-C port helyett. Rövid, ahogy az várható is volt, de szórakoztató beillesztés.

Egy nagyszerű alkalmazás által mentett, széteső vezérlők

Jerome Thomas / MakeUseOf

Mint sok vezeték nélküli fülhallgató esetében ebben az árkategóriában, a fedélzeti kezelőszervek a legjobb esetben megbízhatatlanok, és a legrosszabb esetben teljesen véletlenszerűek. Könnyű véletlenül is aktiválni őket, miközben a fülhallgatókat a fülébe állítja. Szerencsére, ha akarja, teljesen letilthatja a vezérlőket a JLab alkalmazás segítségével iPhone vagy Android.

Az érintéses vezérlők teljes letiltása mellett ez az alkalmazás lehetővé teszi a filmek és a zene módok közötti váltást is, amelyek függetlenek a beépített EQ-tól. Három előre beállított EQ sávot is kap: JLab Signature, Balanced vagy Bass Boost. A negyedik EQ opció lehetővé teszi a saját egyéni EQ görbe tárcsázását.

  2024 legjobb világítóberendezése

Az alkalmazással könnyedén válthat az ANC és a Be Aware módok között is, amelyeket a későbbiekben az áttekintésben megnézünk. Természetesen szükség esetén a fülhallgató firmware-jét is frissítheti az alkalmazáson keresztül.

Jó hangminőség, de tartsa kéznél az EQ-t

Jerome Thomas / MakeUseOf

A JBuds ANC 3 nem csinál semmi különöset az illesztőprogram elrendezését illetően, egyszerű pár 10 mm-es dinamikus meghajtóval. A Bluetooth hang sem valami divatos, ragaszkodunk az alap SBC kodekhez. Érdekes módon ezek tartalmazzák a többpontos Bluetooth funkciót, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakozzon két eszközhöz, és könnyen váltson közöttük.

Az egyik első szám, amit hallgattam, Mary Timony „Nincs harmadik”, meglepően jól lefordítva ezeken a fülhallgatókon. Rengeteg dübörgés hallatszott a dobban és mély zümmögés a basszusból, miközben a magasabb frekvenciák, mint például a cintányérok ütései és az akusztikus gitárdobok, ugyanilyen jól átsültek. Volt olyan térérzet, amit nem gyakran találok az alacsonyabb árú fülhallgatókban.

Ez, valamint néhány másik szám, amit hallgattam, kezdetben jó benyomást keltett bennem. Hogy az említett, „A kilakoltatásról szóló értesítésA The Bronx-tól egy agresszívebb hangzású dal, és bár semmi rossz hangzás nem volt, úgy tűnt, hogy a JBuds ANC 3 nem adta meg teljesen a dal ütését. Váltottam a JLab Signature-ről a Bass Boost EQ előre beállítottra, és ez a dalnak nagyobb jelenlétet adott a mélyben, visszahozva az ütést a kissé eltúlzott basszus rovására.

A podcastok vagy hangoskönyvek hallgatása kellemes élmény a JBuds-on is, mindaddig, amíg az EQ-t kikapcsolja a Bass Boost előre beállított értékén. Ez egy kicsit túlságosan mélyre állította a hangokat, de a többi EQ mód jól szólt.

Meglepően jó ANC, meglepően makacs mikrofonok

Jerome Thomas / MakeUseOf

Rengeteg alacsonyabb árú fülhallgató rendelkezik ANC-vel, de sok esetben nem igazán csinál semmit. Ennek érdekében meglepődtem, amikor bekapcsoltam az ANC-t a JLab alkalmazásban, és rájöttem, hogy körülöttem minden csendesebb lett. Nem ez volt az a hatalmas különbség, amit a legjobb, ANC-vel ellátott fülre helyezhető fejhallgatóktól kap, de észrevehető változást hozott.

A Legyen tudatában mód – amelyet gyakran átlátszóságnak is neveznek – egy másik történet volt. Ez annyiban működik, hogy könnyebben hall mindent, ami körülötted történik. Ez azonban természetellenes, és olyan érzést kelt, mintha egyre kisebb késést hallana az „igazi” hang és a fülhallgató meghajtóin keresztül pumpált hang között.

  [Explained] Felhasználók hozzáadása a Sudoershez az Ubuntuban

Lehetséges, hogy ez volt az én felülvizsgálati egységem, de a beépített mikrofonok itt csak utólagos gondolatnak tűnnek. Beltéri tesztfelvételt készítve meglepődve tapasztaltam, hogy a JBuds alig kapta el a hangomat. Amikor kihoztam őket egy szellős napon, sok szavam szinte hallhatatlan volt.

Ezeket a fülhallgatókat nem érdemes megvenni annak, aki egész nap telefonál.

Jelentős akkumulátorkapacitás és újszerű töltés

Jerome Thomas / MakeUseOf

Bár nem ez a leghosszabb akkumulátor-élettartam, még a kedvező árú vezeték nélküli fülhallgatók esetében is, a JBuds ANC3 akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A fülhallgatók több mint kilenc órányi lejátszást tesznek lehetővé egyetlen töltéssel, a tok pedig további közel négyszer tölti fel teljesen, így összesen akár 42 órányi lejátszási idő is lehet.

Amikor készen áll az újratöltésre, a fülhallgatók nagyjából másfél óra alatt töltődnek fel a tokban. Eközben a tok körülbelül két órát vesz igénybe a töltés a beépített USB-C kábel segítségével.

Lehet, hogy a beépített kábel nem az a praktikus funkció, aminek látszik. A legtöbb esetben a szabványos USB-C porttal csak a kábel egyik végére van szüksége. Ezzel a rövid, beépített USB-C kábellel megfelelő USB-C portot kell találnia. Ha bármilyen más típusú portról kell töltenie, szüksége lesz egy adapterre.

Vásárolja meg a JLab JBuds ANC 3-at?

A JLab JBuds ANC 3 hangaláírása biztosan nem fog megfelelni az audiofileknek, de egy szórakoztató hangzású fülhallgató-készlet hallgatható. Az a tény, hogy az ANC ilyen árért olyan jó, mint amilyen, kicsit nevetséges. Ezt a 42 órás akkumulátor-élettartamot sem érdemes leszámítani.

Másrészt nem minden nagyszerű. A beépített mikrofonok telefonálásra szinte használhatatlannak tűnnek, a Be Aware transzparens mód kényelmetlen módon mindent felerősít, és a házba épített USB-C kábel sem tökéletes megoldás. Rámutathat az iffy érintőgombokra is, de legalább ezeket letilthatja.

Még ezekkel a hátrányokkal is, a JBuds ANC 3 stabil költségvetésű fülhallgató, és figyelembe véve, hogy mindent meglehetősen alacsony áron csomagolnak, ez egy olyan vásárlás, amelyet valószínűleg nem fog megbánni.

JLab Jbuds ANC 3

A JLab JBuds ANC 3 olcsón kínál vezeték nélküli fülhallgatókat, meglepően jó hangzást, kellemes illeszkedést és még hasznos zajszűrést is biztosít. Csak ne vásárolja meg őket, ha főként hívásfogadásra és -indításra tervezi használni őket.