Így nézheti meg, és mire számíthatunk

Kulcs elvitelek

  • Az Apple WWDC 2024 rendezvényére június 10. és június 14. között kerül sor.
  • A vitaindítót élőben tekintheti meg az Apple YouTube-csatornáján, az Apple webhelyén vagy az Apple TV alkalmazásban.
  • Az eseményen az iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS és visionOS következő jelentős iterációit várjuk.

Arra számítottunk, hogy az Apple 2024 márciusában jelenti be az OLED iPad Pros-t, de a cég meglepett minket azzal, hogy felfedte az éves WWDC 2024 eseményének dátumait. Itt van minden, amit az Apple elárult a WWDC 2024-ről, és arról, hogy mit várunk tőle.

Mikor lesz a WWDC 2024, és kik vehetnek részt rajta?

Egy Apple Newsroom bejegyzésa vállalat elárulta, hogy 2024. június 10. és június 14. között tartja éves WWDC eseményét. A fő vitaindító eseményre június 10-én kerül sor, majd a fejlesztők személyesen találkozhatnak az Apple csapatával, és részt vehetnek speciális tevékenységek.

A fejlesztők mellett az Apple a Swift Student Challenge (2024) ötven kiemelkedő nyertesét is meghívja egy háromnapos élményre. Kérelmet a címen is benyújthat Az Apple WWDC 2024 különleges esemény oldala ha szeretne részt venni az eseményen, feltéve, hogy tagja az alábbi csoportok valamelyikének:

  • Az Apple Developer Program vagy az Apple Developer Enterprise Program jelenlegi tagjai
  • Apple Entrepreneur Camp öregdiákok
  • A Swift Student Challenge nyertesei (2022-2024)

Mikor és hogyan nézd meg a WWDC 2024-et online

John Gress Media Inc/Shutterstock

Ha Ön is olyan, mint a legtöbbünk, akkor otthona kényelméből nézheti az Apple WWDC eseményét. Bár az Apple még nem osztott meg hivatalos részleteket, a WWDC vitaindítóját élőben tekintheti meg Az Apple YouTube csatornája június 10-én délelőtt 10 órakor (PT), ha az előző évek mutatnak valamit.

Ezen kívül meg kell tudnia nézni a vitaindító eseményt Az Apple weboldala vagy a Apple TV alkalmazás ha több lehetőségre van szüksége.

Mit várunk az Apple WWDC 2024 eseményén

Az Apple WWDC-je történelmileg egy szoftverközpontú esemény volt, és időnként meglepő hardverbejelentéseket tettek. Az Apple például több terméket is bejelentett a WWDC 2023-on, köztük a Vision Pro headsetet, amelyet 2024 februárjában értékeltünk.

Az Apple WWDC vitaindítója azonban legtöbbször az iOS, iPadOS, macOS, watchOS és tvOS következő jelentős iterációira összpontosít. Mivel a Vision Pro már elérhető, ezen az eseményen a visionOS következő iterációjára is számíthat. Végül is az Apple a következőket nyilatkozta a blogbejegyzésében:

A WWDC24 a legújabb iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS és visionOS fejlesztésekre fókuszál.

Számomra az az érdekes, hogy Greg Joswiak, az Apple Worldwide Marketing vezető alelnöke az X-en (korábban Twitteren) jelentette be az eseményt. Gyorsan észrevettem, hogyan írja nagybetűvel az „Absolutely Incredible” szavakat.

Ez azt jelenti, hogy az AI (mesterséges intelligencia) lesz a fő hangsúly ezen az eseményen? Szeretném remélni, de csak az idő dönti el.

Akárhogy is, nagyon sok oka van annak, hogy izgatott legyen a WWDC 2024 miatt. Ha Ön iPhone-felhasználó, bepillantást nyerhet az iOS 18 kínálatába. Vagy ha Mac gépe van, akkor kíváncsian várhatja, mi lesz a következő macOS számára. És ki tudja? Az Apple akár új hardverrel is meglephet minket. Szóval maradj velünk!