Elveszett Android-telefon keresése (5 módszer) – 2023

Az Android mobilok divatosak és mindenki által használtak. Az Android mobilok megváltoztatták a mobilok jelentését. A mobilok ma már nem korlátozódnak a hívásra és a fogadásra.

Androidos mobilokkal tudunk internetezni, játszani, zenét hallgatni, PDF-eket olvasni és doc fájlokat olvasni. Az Android mobilok minden területen versenyeznek a számítógépekért.

Mindenki Android-eszközt használ az olyan új funkciók miatt, mint a kiváló minőségű kamera, a nagy sebességű CPU és a nagy mennyiségű RAM és tárhely, a teljes érintés-támogatás, a gyors internet stb. Az Android-eszközök nagy mennyiségű adatot és személyes adatot is tartalmaznak.

Meg kell tehát védenünk adatainkat és eszközeinket. Néha véletlenül elvesztettük Android-eszközünket, vagy valaki ellopta az eszközünket. Ha Ön is szembesül ezzel a helyzettel, akkor ez a cikk valóban Önnek szól.

Az Android okostelefon az Android Eszközkezelő nevű intelligens funkciót kínálja az elveszett Android-eszközök megtalálásához. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan találhat meg egy elveszett Android-eszközt az Android eszközkezelővel.

  Hogyan találhatja meg Android telefonja IMEI-számát

Lépések az Android telefon megtalálásához az Android Eszközkezelővel.

1. lépés: Amikor új Android telefont vásárol, először engedélyeznie kell az Android eszközkezelőt, amely a beépített Android eszközkövető. Az Android Eszközkezelőt a Beállítások -> Adatvédelem-> Eszközadminisztrátor menüpontban engedélyezheti. Ez készülékenként változhat.

2. lépés: Android-eszközére is be kell jelentkeznie Google Fiókjával, és az eszköz szinkronizálva lesz telefonjával.

3. lépés: A telefon adatkapcsolata mindig be lesz kapcsolva, így az eszköz az Android eszközkezelő segítségével található.

4. lépés: Ha az eszközt elveszíti, gyorsan meg kell nyitnia az Android-eszközzel szinkronizált Google-fiókját.

5. lépés: Az Android eszközkezelő használatához látogassa meg a következőt:

https://www.google.com/android/devicemanager

VAGY kereshet a Google-on, hogy megtalálja az Android-eszközömet.

6. lépés: A biztonság érdekében ismét felkérjük, hogy jelentkezzen be Google Fiókjába.

7. lépés. Az oldal meglátogatása után az Android eszközkezelő felkérte a helyadat-szolgáltatás használatára. Az Elfogadás gombra kell kattintani.

8. lépés Ezt követően megjelenik az alábbi képernyő.

  A Terrain Home egy alkalmazásindító az intelligens univerzális kereséssel [Android]

9. lépés: A felső kerek ikonra kell kattintania a telefon megkereséséhez, majd néhány másodperc múlva megadja Android-eszközének hozzávetőleges helyét.

10. lépés Használhatja a csengetés gombot is a telefon teljes hangerővel történő csengetéséhez, amikor nagyon közel van a telefonjához.

11. lépés. A telefon adatait az Android eszközkezelővel is zárolhatja és törölheti.

Nos, a fenti módszeren kívül van néhány más alkalmazás is, amelyek segítségével megtalálhatja elveszett Android-eszközét. Azt javaslom azonban, hogy csak a fenti módszert kövesse, mivel az biztonságosabb és megbízhatóbb.

Ez egy olyan alkalmazás, amellyel valós időben követheti nyomon családtagjai telefonjait. A valós idejű nyomon követés lehetővé teszi a családtagok számára, hogy a ház többi telefonja hol található.

Tehát, ha telepítette ezt az alkalmazást a telefonjára, a családtagok tudni fogják, hol találják telefonját, ha elveszett vagy ellopták. Azonban ne feledje, hogy meg kell adnia a családtagok beleegyezését ahhoz, hogy nyomon követhessék.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi több eszköz nyomon követését egyetlen letöltéssel. Így nemcsak Android-telefonja nyomon követését teszi lehetővé, hanem laptopja, iPhone-ja, Mac-je és sok más eszköze is. Akkor is csengethet ébresztőt a telefonján, ha az néma módban van. Lezárhatja a telefont, és minden adatot törölhet az adatlopás elkerülése érdekében.

  A Vibify intelligens figyelmeztetést hoz a TouchWiz-ről az összes Android-eszközre

Ítélet.

Ezért ez a teljes módszer, amellyel megtalálhatja elveszett Android-eszközét. Mi magunk teszteltük ezt a módszert, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy teljesen működik, és minden aggodalom nélkül. Tehát gond nélkül használhatja ezt a módszert. Reméljük, hogy tetszett a cikk. És minden bizonnyal meg fogja osztani a közeli barátaival. Hamarosan új cikkel jelentkezünk. Addig is a Bye a mi oldalunkról.