10+ legjobb fájlkezelő Android 2023-hoz – [Top List]

Az androidos mobilokat manapság széles körben használják, és számos különféle funkcióval elérhetők. Az Android mobilokat azért használják, mert olcsóbbak és számos intelligens funkciót kínálnak, mint például kiváló minőségű kamerák, hang-, videórögzítés, nagy sebességű processzorok, nagy méretű RAM, nagy tárhely stb.

Mint tudjuk, az Android készülékek nagy mennyiségű tárhelyet biztosítanak számunkra. Mostantól minden okostelefon 32-64 GB bővíthető memóriával rendelkezik. Tehát nem könnyű kezelni ezt a nagy mennyiségű tárhelyet, rengeteg fájllal.

Tehát szükségünk van egy fájlkezelőre az Android számára, hogy kezelje ezeket a fájlokat. A fájlkezelő kategóriák szerint rendezi el a fájlokat, és számos műveletet biztosít ezeken a fájlokon, például kivágást, másolást, beillesztést, fájlok megtekintését és még sok mást. Ha nem ismeri ezeket a fájlkezelőket, akkor íme.

Az Android legjobb fájlkezelőinek listája.

 • Astro fájlkezelő.
 • ES File Explorer.
 • A Cheetah Mobiles fájlkezelője.
 • Fájlparancsnok.
 • Xplore Fájlkezelő.
 • Fájlkezelő az ASUS-tól.
 • File Explorer a NextApp által.
 • SD fájlkezelő.
 • Nos Fájlkezelő.
 • AndroXplorer Manager.
 • 1. ASTRO Fájlkezelő.

  Az ASTRO File Manager egy másik népszerű Android-fájlkezelő, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. 11 különböző nyelvet támogat. Ezenkívül egy App Backup lehetőséget is biztosít arra az esetre, ha lecserélnénk a mobilunkat.

    Adja hozzá az elveszett és talált információkat telefonja lezárási képernyőjéhez [Android]

  Ezenkívül beépített mechanizmussal rendelkezik, amely megöli az összes szükségtelen folyamatot, amely lemeríti az akkumulátort. Körülbelül 1 milliárd felhasználó telepítette ezt az alkalmazást. Támogatja az összes beépített alapvető fájlformátumot.

  ASTRO Fájlkezelő: Letöltés.

  2. ES File Explorer.

  Az Es fájlkezelő az egyik legjobb Android-fájlkezelő, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Ez egy könnyű alkalmazás, amely kompatibilis az összes Android-verzióval. A mérete az Android verziótól függően változik.

  Körülbelül 300 millió felhasználó telepíti ezt az alkalmazást. Beépített támogatást biztosít a RAR, Zip, Audio és video formátumokhoz. A támogatott fájlokat alkalmazás nélkül is megnyithatjuk és megtekinthetjük.

  ES File Explorer: Letöltés.

  3. Fájlkezelő a Cheetah Mobiles által.

  Ez a Cheetah Developers másik népszerű fájlkezelője, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Támogatja a RAR-, Zip-, szöveg-, hang- és videofájlokat. Ezenkívül megoszthat fájlokat WiFi, Bluetooth, Gmail stb. használatával.

  Minden Android verzióval kompatibilis. Körülbelül 50 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást. Számos különböző nyelvhez van támogatás.

  A Cheetah Mobiles fájlkezelője: Letöltés.

  4. File Commander.

  A File Commander egy másik népszerű fájlkezelő Android számára, amely szintén ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. A nevének beírásával könnyen megtalálhatjuk a fájlt, függetlenül attól, hogy a fájl valójában hol található.

    Töltse le a Google Now Launcher APK-t bármely Android-eszközre

  Körülbelül 50 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást. Ez egy könnyen használható alkalmazás, amelyhez Android 4.0 vagy újabb verzió szükséges. A fájlok visszaállításához egy újrahasznosítási CLE bin lehetőséget is biztosít, valamint hozzáférést biztosít a rejtett fájlokhoz és mappákhoz.

  Fájl parancsnok: Letöltés.

  5. Xplore File Manager.

  Az Xplore File Manager egy másik legjobb fájlkezelő az Android telefonokhoz. Ez egy könnyű alkalmazás, amely könnyen használható felületet biztosít. Ezt a fájlkezelőt csatlakoztathatjuk a Google Drive-hoz, a One Drive-hoz és a Dropboxhoz, és egyszerűen biztonsági másolatot készíthetünk az alkalmazásadatokról.

  Fájlokat is küldhetünk Email Bluetooth-on és WiFi-n keresztül. Beépített támogatást biztosít olyan alapvető formátumokhoz, mint a szöveg, hang, videó, képek stb. Körülbelül 10 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást.

  Xplore fájlkezelő: Letöltés.

  Ellenőrizze még: – Jelszókezelő Androidhoz

  6. Fájlkezelő – Asus.

  Az Aus egy másik népszerű fájlkezelő, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Lehetővé teszi alkalmazások telepítését SD-kártyákra. Ezenkívül minden alapvető műveletet biztosít a fájlokkal, például kivágást, másolást, beillesztést, áthelyezést, átnevezést stb.

  Számos különböző nyelvet támogat. Felhőalapú tárolási hozzáférést is biztosítanak. Ez egy könnyű alkalmazás vonzó grafikus felhasználói felülettel. Több mint 10 millió felhasználó telepítette ezt a fájlkezelő alkalmazást. Az Android összes verziójával kompatibilis.

  Asus fájlkezelő: Letöltés.

  7. File Explorer by NextApp.

  A File Explorer egy másik népszerű Fájlkezelő Androidhoz, ingyenesen a Google Play Áruházban. Vonzó felhasználói felületet biztosít, és kompatibilis az Android 2.0 és újabb verzióival.

    A 8 legjobb ingyenes Android-alkalmazás, amellyel GPS-en keresztül találhat barátokat

  Ez egy hirdetésmentes alkalmazás. A felhőnket a telefon adatainkkal is szinkronizálhatjuk. Támogatja az összes alapvető fájlt, például hangot, videót, szöveget és képeket. Körülbelül 5 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást.

  File Explorer a NextApp által: Letöltés.

  8. SD fájlkezelő.

  Az SD fájlkezelő egy másik népszerű fájlkezelő, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Van egy beépített tömörítési és kicsomagolási támogatás. Root hozzáférést is biztosít a rootolt telefonokhoz.

  Alapvető kivágási, másolási és beillesztési műveleteket biztosít, valamint a fájlokat nevek szerint kezeli. Ezenkívül Android 2.1 és az Android más magasabb verziói szükségesek. Körülbelül 5 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást.

  SD fájlkezelő: Letöltés.

  9. Well File Manager.

  Nos, a Fájlkezelő ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban is. Segítségével könnyen kezelhetjük a meghajtóinkon tárolt adatokat, mint a Google Drive, One Drive stb. Támogatja a RAR és Zip fájlokat.

  Segítségével egyszerűen kereshetünk és oszthatunk meg fájlokat Gmailen, WhatsApp-on, Bluetooth-on stb. Körülbelül 5 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást. Listát és rácsnézetet biztosít a fájlok böngészéséhez.

  Nos fájlkezelő: Letöltés.

  10. Androxplorer menedzser.

  Az Androxplorer egy másik Android-fájlkezelő, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Beépített szövegszerkesztőt biztosít. Ezenkívül információkat nyújt a fájlok és mappák mennyiségéről, valamint az SD-kártyákon elérhető tárhelyről.

  Természetes témáit és saját Lomtárat biztosít a fájlok visszaállításához. Fájlmegosztást is biztosít a különféle közösségi médiában. Körülbelül 5 millió felhasználó telepítette ezt az alkalmazást.

  Androxplorer menedzser: Letöltés.

  Összefoglalva, ezek a legjobb fájlkezelők az Android okostelefonokhoz. Kérjük, mondja el nekünk, hogy Ön szerint melyik a legjobb közülük az alábbi megjegyzésekben.