Töltse le a Google Now Launcher APK-t bármely Android-eszközre

Csak annyiszor tudjuk bemutatni az Androidot a „végtelenül testreszabható” kifejezés valamilyen változatával. Már megbeszéltük az olyan indítókat, mint a Dodol, a Buzz, a Smart Launcher és még sok más. Ezek a harmadik féltől származó testreszabások azonban soha nem tudták enyhíteni az elidegenedés érzését. Lehet, hogy kiválóak, de nem érzik jól magukat; még a nemrégiben ismertetett Aviate sem kivétel – zseniális, de idegen talaj. Eddig ez van. A Google úgy döntött, hogy a készleten lévő Android-indítóját letölthetővé kell tenni, és kiadta a Play Áruházban a Google Now Launcher címke alatt.

Az indító jelenleg hivatalosan kizárólag a Nexus és a Google Play Edition eszközökön érhető el, de természetesen letöltheti az APK-t (amelynek linkje a végén található), hogy telepítse más eszközökre.

A Google Asszisztens Indító párhuzamos a Nexus 5-höz mellékelt KitKat Launcherrel. Ha egy régebbi eszközön használta a KitKat indítókészletet, azonnal észreveszi, hogy a Google Asszisztens egy simítással elérhető, a kezdőképernyő bal oldalán. . Észreveheti azt is, hogy az alkalmazásfiók tetején lévő „Alkalmazások” és „Modulok” füleket eltávolítottuk, így helyet hagytak a nagyobb ikonok számára az alkalmazásfiókban. A widgetek úgy kerülnek hozzáadásra, mint az ICS előtti korszakban, lenyomva tartva a kezdőképernyőn egy üres helyet. Az alábbiakban a régi és az új alkalmazásfiókok összehasonlítása látható.

A widgetek hozzáadása mellett a kezdőképernyő bármely üres részének hosszan lenyomásával a háttérképet is módosíthatja, módosíthatja az indító beállításait, és átrendezheti több képernyőt. Eleinte egyetlen kezdőképernyője van; az alkalmazásikonok vagy widgetek jobbra húzása további képernyőket hoz létre.

A szerkesztő megjegyzése: Egy lépés a helyes irányba a Google számára. Ha Nexus 5 eszközzel rendelkezik, az alkalmazásnak „Telepítve”ként kell megjelennie a Google Playen, ami feltételezésünk szerint azt jelenti, hogy a Google indítóján végrehajtott bármilyen kisebb felhasználói felület módosítása mostantól nem igényel rendszerfrissítést. A többi Google-alkalmazáshoz hasonlóan itt is csak frissítenie kell a Play Áruházból. Sajnos az alkalmazás egyelőre csak Nexus és Google Play Edition eszközökön érhető el. Beépítettünk egy APK tükröt (az XDA-Developers jóvoltából) azok számára, akik más eszközökön is szeretnék kipróbálni, de ne feledjék, hogy nem kapnak közvetlen frissítéseket. Ha még soha nem töltött be oldalra APK-t, kapcsolja be az „Ismeretlen források” lehetőséget a Beállítások > Biztonság menüpontban, majd vigye át az APK-t az eszköz tárhelyére, és nyissa meg bármilyen fájlkezelővel (például az ES File Explorer segítségével).

Telepítse a Google Now Laucher programot a Play Áruházból

Töltse le a Google Now Launcher APK-t a Dev-Host webhelyről