Elkerülendő iMessage-funkciók Green Bubble Android-barátaival

Az iMessage szolgáltatásban sok nagyszerű dolgot tehetsz azon kívül, hogy szöveges üzeneteket küldhetsz barátaidnak és családtagjaidnak, de az Androidot használó honfitársaidnak érdemes kihagyni ezeket a speciális iMessage-szolgáltatásokat, mivel ezek nem működnek A Google mobil operációs rendszere.

Tartsd észben; egyes iMessage-funkciók továbbra is működnek Androiddal, bár talán nem olyan jól, mint más iPhone-okon. A spektrum mindkét oldalát lefedem, hogy tudd, pontosan mi működik és mi nem működik az Androiddal.

Az Android rendszerrel nem működő iMessage-funkciók

Nem meglepő módon az iMessage-funkciók többsége vagy furcsán néz ki a másik végén, vagy egyszerűen egyáltalán nem működik Androiddal.

Az Apple Pay Cash egy olyan funkció, amelyet nem fog tudni használni Android-barátaival és családtagjaival, ami teljesen logikus, mivel az Apple Pay Cash amúgy is csak iPhone-on használható. Jobban jársz, ha PayPal-t, Venmo-t, Square Cash-t vagy más mobilfizetési platformot használsz.

  A Horizon soha többé nem engedi, hogy újabb függőleges videót rögzítsen [Android]

Előfordulhat, hogy egyes iMessage-alkalmazások nem működnek tökéletesen Androiddal. A futásteljesítmény a gyakran használt iMessage alkalmazásoktól függően változhat, de én a ETA Az iMessage alkalmazás elküldi egy Android-barátnak az érkezési idejét, és bár tiszta előnézettel jelent meg az iPhone-omon, csak URL-ként jelent meg a végén. Igaz, műszakilag még működik, de nem olyan tiszta.

Ami a Tapbackeket – az üzenetekre adott hangulatjel-reakciókat – illeti, Androidon működnek, de szövegként jelennek meg. Tehát amikor a „tetszik” feliratra lépsz a szöveges üzenetükre, amelyben ez állt: „Köszönöm!” csak egy teljesen új szöveges üzenetként jelenik meg, hogy „tetszett”, ahelyett, hogy egy kis remek ikonként jelenik meg az eredeti üzenet mellett.

Ugyanez vonatkozik az iMessage effektusokra is, például szöveges vagy fényképek küldésére Invisible Ink segítségével. Androidon a hatás nem jelenik meg. Ehelyett egyértelműen megjelenik a szöveges üzenete vagy fényképe, mellette a „(Láthatatlan tintával elküldve)” felirattal. Tehát ha azt tervezi, hogy Invisible Ink-et tartalmazó meztelen képet küld egy Android-barátjának, tudjon róla, hogy az ő oldalukon egyáltalán nem lesz cenzúrázva.

  Adja hozzá az „Ok Google” támogatást a harmadik féltől származó Android-indítókhoz

A kézzel írt üzeneteket először nem küldik el. Azt gondolhatnánk, hogy az iMessages sima képként küldi el őket, de mindig csak a piros „Not Delivered” hibaüzenetet jeleníti meg. Lehet, hogy hiba, de úgy tűnik mások is találkoztak ezzel a kérdéssel is, és ez történik már egy ideje.

Ami pedig az audioüzeneteket illeti, ez a funkció még akkor sem érhető el, ha SMS-t küld egy Android-baráttal. Tehát azoknak a lustáknak, akik ott vannak, mindent be kell gépelni (bár továbbra is használhatja a hangdiktálást).

Tehát milyen funkciók működnek az Androiddal?

Kicsit elbátortalaníthat, ha tudjuk, hogy az iMessage olyan sok funkciója nem működik Androidon, különösen, ha a legtöbb barátja és családja Androidot használ. Azonban továbbra is vannak olyan iMessage-funkciók, amelyek mindkét platformon működnek, így nem vagy teljesen esélytelen.

  Használja a Microsoft Edge szolgáltatást iOS és Android rendszerhez

Kezdetben az Animoji működik, ha elküldi őket Android-barátoknak. Egy Animoji állóképet a rendszer normál képként küldi el, és jól jelenik meg; egy animált Animojit is küldenek videóként, bár sajnos elég gagyi minőségben.

Az URL-előnézetek is elég jól működnek, ha linket küld iPhone-ról Androidra. Mindkét eszköz egy szép előnézetet generál az elküldött weboldalról.

És természetesen a fotók és videók remekül elküldhetők más Android-eszközökre. Bár a videók elég szörnyen néznek ki Androidon.

Sajnos nagyjából ennyi. Nincs itt semmi meglepő, de minden bizonnyal megmutatja, mekkora előnye van az iMessage iPhone-ról iPhone-ra történő használatának.