A riasztásokra és értesítésekre nem rezgő Apple Watch javítása

Az órák olyan dolgok, amelyeket az emberek szeretnek a csuklójukra tenni és elfelejteni. Az Apple Watch nem más, mint az általa kínált további funkciók. Ez nagyszerű, ha működik, de ha az órája nem rezeg, amikor kellene, a következőképpen javíthatja ki.

Az Apple Watch kétségtelenül a legnépszerűbb okosóra a piacon, és az Apple Watch Series 4-el az Apple jelentősen megnövelte az előzményeket. A probléma az, hogy ahogy az órák egyre okosabbakká válnak, mindig ugyanazoktól a szoftverhibáktól kezdenek el szenvedni, mint bármely más számítógépen. Az Apple Watch saját hibákat észlelt, és az értesítések hiánya, mert az óra nem rezeg, elég nagy hiba.

  Hogyan lehet egy iMessage-t hangulatjelnek álcázni

Ha úgy találja, hogy hiányoznak a riasztások, vagy akár az alkalmazások szokásos futó értesítései, az nem jó. Íme néhány javítás, amely segíthet – remélhetőleg lekéste a legutóbbi ébresztőt.

Erősítse vibrációit

Az Apple Watch mindig két különböző rezgésszintet kínált. Van a standard opció, és egy erőteljesebb Prominent Haptics. Sokkal jobban szeretjük a szembetűnőbb verziót, ezért azt javasoljuk, hogy először próbálja ki.

A kezdéshez nyissa meg a Beállításokat az Apple Watchon, és görgessen lefelé, amíg el nem éri az alját. Koppintson a „Hangok és tapintások” elemre.

Ezután a Haptic Strength alatt kapcsolja be a „Prominent Haptic” kapcsolót.

  A kék fény szűrése Linuxon a Redshift segítségével

A kettő közötti különbség elég észrevehető, úgy gondoljuk, egyetért. Ha továbbra sem veszi észre a szokásos rezgéseket, ez megoldja a problémát.

Indítsa újra az Apple Watch-ot

Nem számít, milyen kicsi és karcsú, az Apple Watch továbbra is számítógép. Ez azt jelenti, hogy sajnos még ma is hasznos lehet az újraindítás. Ha olyan helyzetben találja magát, hogy az órája egyszerűen nem hajlandó rezegni, az újraindítás jó hibaelhárítási lépés.

Az Apple Watch újraindításához nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás csúszka a képernyőn.

A folyamat befejezéséhez csúsztassa a „Kikapcsolás” csúszkát teljesen balra.

Miután az Apple Watch kikapcsolt, kapcsolja be újra az oldalsó gomb megnyomásával és lenyomva tartásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Bármilyen problémát, amely miatt az óra nem rezeg a riasztásra, remélhetőleg ki kell javítani.

  A Chrome indítása inkognitómódban az asztali parancsikonról

Forduljon az Apple-hez

Ha a fenti lépések egyike sem oldja meg a problémát, akkor ideje kapcsolatba lépni az Apple-lel akár a helyi Apple Store-on keresztül, akár a számos egyéb támogatási csatornán keresztül. Apple támogatás kb.