Egyéni matricák létrehozása és használata a Snapchatben

A Snapchat számos funkcióval és történetjátékkal rendelkezik a történetek személyre szabásához. Míg a legtöbben ismerik a Snapchat szűrőket és az AR objektíveket, az egyik gyakran figyelmen kívül hagyott funkció a matricák. Valójában a cég még egyéni matricák létrehozásának lehetőségét is kínálja. Tehát ma megnézzük, hogyan hozhat létre és használhat saját matricákat a Snapchat-en.

Egyéni matricák létrehozása és használata a Snapchatben (2022)

Hozzon létre egyéni Snapchat matricákat

1. A Snapchat bejegyzéskészítési felhasználói felületén nyissa meg azt a képet, amelyről matricát szeretne készíteni a galéria ikon használatával. Ezután érintse meg az olló ikont a jobb oldali eszköztáron. Ekkor megjelenik az új matrica készítésének lehetősége. Kézzel rajzolhat szegélyt a képen lévő matricához, vagy használhatja a téglalap vagy ellipszis eszközt a kijelöléshez.

  Élő fényképek konvertálása videókká vagy GIF-ekké az iPhone-on

2. Miután kiválasztotta a képnek azt a részét, amelyet matricának kíván használni, érintse meg a sárga „Kész” gombot a matrica mentéséhez. Mostantól bárhová elhelyezheti matricáját a Snapchat történetében.

Használjon egyéni Snapchat matricákat

1. A létrehozott matrica eléréséhez érintse meg a matrica ikont a Snapchat történetkészítési felületén, és váltson át az olló fülre. Itt láthatja az összes eddig létrehozott matricát.

2. Válassza ki a bejegyzésben használni kívánt matricát, és húzással helyezze át. Ha törölni szeretne egy matricát a történetből, tartsa lenyomva a matricát, és húzza az alján megjelenő kuka ikonra.

3. Arra is lehetősége van, hogy matricákat küldjön közvetlen üzenetben. A matricákat azonban képként küldik el a chatekben. A matricája valószínűleg pixelessé válik, ha csevegésben küldi el.

  A legjobb eszközök a hálózati műveletek kezeléséhez

Törölje a Snapchat matricát

A létrehozott Snapchat-matrica végleges törléséhez koppintson a matrica ikonra, és nyomja meg hosszan a létrehozott matricát. A megjelenő promptban válassza a „Törlés” lehetőséget, és kész. A Snapchat most eltávolítja a matricát a gyűjteményéből. Megismételheti ezeket a lépéseket, ha több matricát szeretne törölni az alkalmazásból.

Készítse el saját, személyre szabott matricáit a Snapchaten

Tehát így hozhat létre saját matricákat a Snapchaten. A matricák segítségével testreszabhatja és személyre szabhatja történeteit. A személyre szabott matricák sokaságán kívül szavazásokat is létrehozhat a Snapchaten, hogy leköti követőit. További ilyen tippekért tekintse meg cikkünket a legjobb Snapchat tippekről és trükkökről.