Hogyan olvassunk Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látnának

Az Instagram sok felhasználót szerzett az elmúlt években. Ez arra kényszerítette őket, hogy a fényképek megosztásán kívül új funkciókat hajtsanak végre. Az egyik az a képesség, hogy üzenetet küldhet más felhasználóknak. Közvetlen üzenetet küldhet bármely felhasználónak az Instagramon, ha a címzett engedélyezte az üzenetek opciót. Annak ellenőrzésére, hogy a címzett elolvasta-e az üzenetet, az üzenet alatt egy kis szöveg látható, amely azt jelzi, hogy az üzenetet a címzett látta. Ugyanez történik, ha üzenetet kapsz valakitől. Egyes esetekben érdemes elolvasni az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy szöveget látna a feladónak. Ha tippeket keres arra vonatkozóan, hogyan olvassa el a közvetlen Instagram-üzeneteket anélkül, hogy láthatónak jelölné, akkor jó helyen jár. Hasznos útmutatót mutatunk be, amely megtanítja, hogyan olvassa el az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látná.

Hogyan olvassunk Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látnának

Ha el tudja olvasni az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látnák, akkor hasznos lehet, ha elfoglalt vagy nincs ideje válaszolni. Kövesse az alábbi módszereket, hogy megtanulja, hogyan olvassa el az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látná.

Megjegyzés: Az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal. Ezek gyártónként eltérőek, ezért ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana.

1. módszer: Kapcsolja ki a mobil adatátvitelt vagy a Wi-Fi-t

Ez a legegyszerűbb módja a közvetlen Instagram-üzenetek olvasásának anélkül, hogy láthatónak jelölné. Ha letiltja az internetet, majd elolvassa az Instagram-üzeneteket, a feladó nem kap értesítést. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

  Hogyan készítsünk szavazást az Instagramon

Megjegyzés: A feladó értesítést kap arról, hogy elolvasta az üzenetet, amint újra csatlakozik az internethez.

1. Érintse meg az Instagram ikont az Instagram alkalmazás megnyitásához.

2. Ha bármilyen új üzenete van, akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy értesítés.

3. Érintse meg a Messenger értesítést tartalmazó ikont.

4. Húzza lefelé az értesítési sávot a képernyő tetejéről.

5. Itt kapcsolja ki a Wi-Fi- vagy mobiladat-kapcsolatot, amelyikkel csatlakozik az internethez. Ki is kapcsolhatja őket a Beállítások > Vezeték nélküli és egyéb hálózatok menüpontban, és kikapcsolhatja a kapcsolót.

6. Menjen vissza az Instagram Messages oldalára, és nyissa meg az elolvasni kívánt beszélgetést anélkül, hogy látná.

7. Az új üzenet elolvasása után bezárhatja az Instagram alkalmazást.

Megjegyzés: A feladó értesítést kap arról, hogy elolvasta az üzenetet, amint újra csatlakozik az internethez.

Most már tudja, hogyan olvassa el az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látná.

2. módszer: Jelentkezzen ki az Instagram alkalmazásból

Amint láthatja, ez a módszer mindaddig működik, amíg nem csatlakozik az internethez, azonban ha kijelentkezik Instagram-fiókjából, akkor az internethez való csatlakozás után is elolvashatja az Instagram-üzeneteket a feladó értesítése nélkül. Ehhez kövesse ezeket a lépéseket.

1. Kövesse az 1. módszer 1–6. lépéseit az üzenet elolvasásához.

  Több kép hozzáadása egyetlen Instagram-történethez

2. Az Instagram alkalmazásban érintse meg az alkalmazás képernyőjének jobb alsó sarkában található profilikont.

3. Érintse meg a hamburger ikont a jobb felső sarokban a menü megnyitásához.

4. Válassza a Beállítások lehetőséget.

5. Görgessen le, és érintse meg a Kijelentkezés opciót.

6. A megjelenő Kijelentkezési üzenetben kapcsolja ki a Bejelentkezési adatok megjegyzése opciót a váltógomb megérintésével, majd érintse meg a Kijelentkezés gombot.

7. Kapcsolja be a Wi-Fi- vagy mobiladat-kapcsolatot, bármelyiket is használja.

8. Végül nyissa meg az Instagram alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.

Most a Feladó nem tudná, hogy látta az általuk küldött üzenetet.

Megjegyzés: Ha nem tud internet nélkül kijelentkezni az Instagramból, akkor megpróbálhatja törölni az Instagram alkalmazás adatait a Beállítások > Alkalmazások > Instagram > Tárhely > Tárhely törlése menüpontban. Ezt követően bejelentkezhet fiókjába.

2. módszer: Használja a Profilkorlátozás opciót

Egy másik módja annak, hogy megtanulja, hogyan olvassa el az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látná, ha használja a Korlátozás opciót az Instagram alkalmazásban. A felhasználók megfélemlítésének és zaklatásának megelőzésére szolgál. Ha korlátoz egy felhasználót, akkor nem fogja látni a bejegyzéseihez fűzött megjegyzéseit, és az általuk küldött üzenetek átkerülnek a kérések szakaszba, ahol nem lesznek láthatóként megjelölve. Az opció használatához kövesse az alábbi lépéseket.

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást.

2. Nyissa meg annak a felhasználónak a profilját, akinek az üzeneteit anélkül szeretné elolvasni, hogy látná.

3. Érintse meg a három pont ikont a jobb felső sarokban. Megnyílik a lehetőségek listája.

  Miért nem jelenik meg az Instagram utolsó aktív állapota? Így kapcsolhatja be a tevékenységet

4. Válassza a Korlátozás lehetőséget. Megnyílik egy megerősítő üzenet.

5. Ezután érintse meg a Fiók korlátozása elemet a megerősítő üzenetben. Ez korlátozni fogja az adott felhasználó profilját.

6. A felhasználó profiljában érintse meg az Üzenet opciót.

Mostantól anélkül olvashatja el az adott felhasználó által küldött Instagram-üzeneteket, hogy látná.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan lehet leállítani az üzenetek fogadását az Instagramon?

Ans. Az Instagram lehetőséget biztosít a felhasználóknak, amely megakadályozza, hogy más felhasználók közvetlen üzeneteket küldjenek nekik. Ezt úgy teheti meg, hogy nyissa meg a Beállításokat az Instagram alkalmazásban, majd lépjen az Értesítések > Közvetlen üzenetek és hívások menüpontra. Ezután érintse meg az Üzenetek opciót, és válassza a Ki lehetőséget az Üzenetek részben.

Q2. Hány üzenetet küldhet egy felhasználó az Instagramon naponta?

Ans. Az Instagram még nem szabott hivatalos korlátozást az üzenetek számára, de néhány felhasználó arról számol be, hogy ez valahol 50-100 üzenet között mozog naponta. Ha eléri ezt a korlátot, 24 órát kell várnia, hogy újra üzeneteket küldhessen.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan olvassa el az Instagram-üzeneteket anélkül, hogy látta volna. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.