Az eredeti Microsoft FreeCell letöltése Windows 10 rendszeren

A Microsoft korábban már telepített néhány játékot a Windows régebbi verziójára. Ezek a játékok egyszerű kártyajátékok voltak, de rendkívül népszerűvé váltak.

A Windows 10 operációs rendszerrel a Microsoft megszüntette népszerű játékait. Ehelyett a Windows 10-ben volt a Candy Crash, amely egy harmadik féltől származó játék, és senki sem szereti igazán. Nincs hiány harmadik féltől származó kártyajátékokban, amelyeket a felhasználók telepíthetnek a Windows 10 rendszerre, de ha nosztalgiázik az eredeti Microsoft FreeCell játékra, akkor is letöltheti.

Az eredeti Microsoft FreeCell for Windows 10

A FreeCell egyike volt azoknak a kártyajátékoknak, amelyeket előre telepítettek a Windows 7 rendszerre. Ha az internet valaha is leállt, ez volt a legjobb játék az idő elhúzására.

  A törölt fájlok figyelése Windows 10 rendszeren

Töltse le a Microsoft FreeCell for Windows 10 rendszert

A Microsoft tisztában van azzal, hogy a FreeCell nagyon kedvelt játék volt, ezért a cég újra kiadta UWP-alkalmazásként. Ezzel annyira megváltoztatta a felhasználói felületet, hogy az alkalmazást lehetetlen felismerni. Az eredeti játék beszerzéséhez harmadik féltől származó szoftvertárakat kell igénybe vennie.

Töltse le a Microsoft FreeCell-t innen Archive.org.
Bontsa ki a ZIP fájlt.
Futtassa az EXE-t rendszergazdai jogokkal.
Válasszon nyelvet.
Törölje az összes játék jelölését a FreeCell kivételével (a többi játékot is telepítheti, ha bejelöli őket).
Kattintson a Telepítés gombra.
Futtassa a játékot a Start menüből.

Kompatibilitás

Ezeket a játékokat eredetileg Windows 7 operációs rendszeren való futtatásra szánták, de sok olyan Windows 7 alkalmazás, amelyet nem frissítettek, még mindig elég jól fut a Windows 10 rendszeren. Ezek a játékok kompatibilisek a Windows 10 legújabb verziójával. A felhasználói felület ugyanaz, és nem történt változás. a játékhoz készült a motorháztető alatt.

  Mi a különbség a Windows és a Windows Server között?

Ha aggódik a játékok miatt, vagy ha az EXE fájl nem biztonságos, futtathatja a VirustTotal vizsgálaton keresztül. A bejegyzés írásakor megvizsgáltuk az EXE fájlt, és biztonságosnak találtuk.

Az Archive.org-on elérhető csomagból telepíthető további játékok közé tartozik a Minesweeper, a Chess, a Mahjong, a Solitaire és a Spider Solitaire.

Következtetés

Rengeteg harmadik féltől származó játék található minden egyes játékhoz, amelyet a Microsoft fejlesztett ki és alapértelmezés szerint beépített a Windows 7 rendszerbe. A legtöbb ingyenes, és egy kis részük fizetős. Az egyetlen probléma az, hogy kevesen kínálják a felhasználóknak ugyanazt a zavaró, tiszta felhasználói felületet, mint a Microsoft-játék eredeti FreeCell-je.

Azok a felhasználók, akik az örökölt játékot szeretnék futtatni, nem mindig azért teszik, mert nosztalgiáznak. A játékok nagyszerűek voltak az alkalmi szórakozáshoz, és kár, hogy a Microsoft elhagyta őket, és olyan harmadik féltől származó játékokat ajánlott fel, amelyeket a felhasználók szívesebben tartanának távol rendszereiktől.

  A nyomtatott dokumentumok előzményeinek ellenőrzése a Windows 10 rendszerben