Az Androidhoz készült linkbuborék megnyitja az alkalmazáson belüli hivatkozásokat a háttérben

A Google 2012-es tanulmánya szerint egyre többen kezdenek böngészni a weben mobileszközükön. Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt az okostelefonok és táblagépek használata, és a mobil webböngészők az egyik leggyakrabban használt szoftverré váltak. A felhasználók azonban nem csak így kommunikálnak az internettel mobileszközökön. Az ausztrál fejlesztő, Chris Lacy új és innovatív Link Bubble alkalmazásának célja a teljes mobilwebes böngészési élmény egyszerűsítése azáltal, hogy megkönnyíti a bármely alkalmazásban talált webes hivatkozások kezelését.

A Link Bubble lehetővé teszi az ilyen hivatkozások megnyitását a háttérben, miközben az előtérben továbbra is használja az aktuális alkalmazást. Miért akarod ezt csinálni, kérdezed? Nos, általában egy hivatkozás megérintésekor az Android az aktuális alkalmazásról az alapértelmezett böngészőre vált, ahol meg kell várnia az oldal betöltődését. A Link Bubble viszont egy animált lebegő „buborékban” tölti be a hivatkozást, lehetővé téve, hogy továbbra is használjon más alkalmazásokat az előtérben, vagy akár visszatérjen a kezdőképernyőre.

  Profilkép beállítása a nagyításban

Amikor a hivatkozás befejeződött, kibonthatja a buborékot, hogy kitöltse a képernyőt, és megtekinthesse a mögöttes weboldalt. A buborék újbóli megérintése minimálisra csökkenti, így visszatérhet ahhoz, amit csinált. A buborék látható marad a képernyőn, és a képernyő bármely részére húzhatja, akárcsak a Facebook Messenger csevegőfejeit. A fő cél itt az, hogy megóvja Önt attól, hogy várjon az oldalak betöltésére, lehetővé téve, hogy ezt az időt más, fontosabb feladatokra fordítsa.

Az alkalmazás ingyenes verziója egyszerre csak egyetlen alkalmazás linkjeit tudja lefogni. A fizetős változat megszünteti ezt a korlátozást.

A lebegő buborékon további műveletek hajthatók végre, miközben húzza azt. Húzhatja a felső sarokban lévő buborékok egyikébe, hogy megoszthassa a hivatkozást más választott alkalmazásokkal, vagy húzza az alján lévő „x” buborékra, hogy megszüntesse.

  A Bash Shell testreszabása a shopt segítségével

A Link Bubble emellett teljes naplót vezet arról az időről, amelyet a hivatkozások alkalmazással történő megnyitásakor mentett. Sőt, az alkalmazás előzményei közül is elérheti a korábban megnyitott hivatkozásokat, amelyek szükség esetén teljesen törölhetők is.

Az alkalmazás kezdőképernyőjének jobb felső sarkában található egy kis fogaskerék gomb, amelynek megérintésével elérheti az alkalmazás beállításait, ahonnan megadhatja az alkalmazást, ahonnan szeretné, hogy a Link Bubble elfogja a hivatkozásokat, testreszabhatja a bal felső és a jobb felső sarokban. linkmegosztó buborékok, válthat inkognitómódot és törölheti a személyes adatokat.

Alább a Play Áruház linkjeit találod a Link Bubble ingyenes és professzionális verzióihoz.

Telepítse a Link Bubble alkalmazást a Play Áruházból (Ingyenes)

  A vágólap megosztásának engedélyezése és használata a Google Chrome-ban

Telepítse a Link Bubble Pro-t a Play Áruházból (Fizetett)