A nemzetközi Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) gyökerei

A Samsung Galaxy S sorozatának legújabb zászlóshajója, az S5 az egyik legmenőbb idén bejelentett okostelefon. Ha készen áll arra, hogy megvásárolja a telefont, amint heteken belül számos piacon megjelenik, de nem biztos abban, hogy megtenné-e a lépést vagy sem, mert aggályai vannak az eszköz root hozzáférésével kapcsolatban, ne aggódjon tovább! Az XDA Senior Recognized Developer Chainfire ismét megtette ezt, a Galaxy S5 nemzetközi változatát még a megjelenése előtt gyökeret eresztette, csakúgy, mint a múltban többször is megtette a korábbi zászlóshajókkal. A következőkben végigvezetjük Önt az S5 (SM-G900F) rootolásának folyamatán a jól bevált CF-Auto-Root módszerrel.

Aki már használta a CF-Auto-Rootot, annak nem lehet gondja ezzel a módszerrel rootolni telefonját, mivel minden lépés pontosan ugyanaz. Azok számára, akik nem ismerik, a CF-Auto-Root használatával a rootolás azt jelenti, hogy egy fájlt villogtat a telefonra az Odinon keresztül, ami viszont egy egyéni helyreállítási funkcióval indítja el a telefont a SuperSU flash-re, majd automatikusan visszaállítja a készlet-helyreállítást a telefonra, biztosítva, hogy az a lehető legközelebb maradjon. hogy a gyökeresedés után is lehetőség szerint minden más szempontból készletezzen.

Felelősség kizárása: Kövesse ezt az útmutatót teljes mértékben saját felelősségére. A wdzwdz nem vállal felelősséget, ha a telefon a folyamat során eltömődik.

Figyelmeztetés: Az ebben az útmutatóban található fájlok CSAK a Galaxy S5 nemzetközi változatának, azaz az SM-G900F rootolására szolgálnak. NE próbálja meg rootolni az eszköz (vagy bármely más eszköz) más változatát ezzel a fájllal. (Telefonja modellszámát a Beállítások > Az eszközről > Modellszám alatt ellenőrizheti.)

Fontos: Az ezzel a módszerrel való rootolás Növeli a vakuszámlálót, és kiváltja a Samsung KNOX garanciajelzőjét, így a garancia érvényét veszti.

Követelmények

Eljárás

Bontsa ki a letöltött CF-Auto-Root archívum tartalmát egy mappába a számítógépén.
Indítsa el az ODIN-t a kicsomagolt fájlokból.
Kattintson a PDA gombra az Odinban, és válassza ki a CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar nevű fájlt. Ügyeljen arra, hogy minden mást úgy hagyjon, ahogy van
Kapcsolja ki telefonját letöltési módba, majd nyomja meg egyszerre a Hangerő csökkentése, a Kezdőlap és a Bekapcsológombot. Ha rendszerindításkor meg kell nyomni egy gombot a letöltési módba való belépéshez, tegye meg.
Csatlakoztassa telefonját a számítógépéhez USB-n keresztül. A tetején lévő egyik doboznak világítania kell.
Kattintson a Start gombra az Odinban, és csak dőljön hátra, és lazítson, amíg a telefon rootolódik. Csak ügyeljen arra, hogy a folyamat során NE válassza le telefonját a számítógépről.

Ennek meg kell tennie – újraindításkor az eszköz rootolt lesz, míg minden másnak (beleértve a helyreállítást is) készleten kell lennie.

[via XDA-Developers]