Apple Pencil (2. generációs) párosítása és konfigurálása

Amikor az Apple 2018 novemberében frissítette az iPad Pro-t, egy új Apple Pencilt is hozott magával. Az Apple Pencil (2nd Generation) bőven megkülönbözteti az előző modelltől, itt pedig megmutatjuk, hogyan párosítsd és konfiguráld új tartozékodat.

A 2018-as iPad Pro óriási eltérést jelent minden korábbi modellhez képest, és ugyanez elmondható az Apple Pencilről (2. generáció – innentől kezdve egyszerűen Apple Pencilnek nevezzük) is. Eltűnt a Lightning csatlakozó, amely sok kényelmetlen töltési helyzetet jelentett, és jön az induktív töltési folyamat. Szinte minden új itt, beleértve az eszköz párosítását is. Rengeteg dolga van, szóval kezdjük.

  Mi az a Microsoft Teams, és megfelelő-e a vállalkozásom számára?

Az Apple Pencil párosítása

Az Apple Pencil párosítása annyira intuitív, hogy tévedésből megteheti. Az Apple Pencil párosításához rögzítse a 2018-as iPad Pro oldalához. A képernyőn megjelenik az Apple Pencil képe, valamint a párosítási folyamat befejezésére vonatkozó felszólítás. Érintse meg a „Csatlakozás” gombot az Apple Pencil párosításához.

Az Apple Pencil dupla koppintásos viselkedésének megváltoztatása

A felfrissített Apple Pencil egyik legjobb újdonsága, hogy duplán megérinti az oldalát, és megváltoztathatja az éppen kiválasztott eszközt. Válthat néhány eszköz között, és az alkalmazásfejlesztőknek lehetőségük van felülbírálni a rendszer alapértelmezett beállításait, és létrehozni saját parancsikonokat is. Négy lehetőség van a rendszer alapértelmezett beállítására.

Váltás az aktuális eszköz és a radír között
Váltás az aktuális és a legutóbb használt eszköz között
Színpaletta megjelenítése
Ki

  Torrentek letöltése Chromebookon

A módosítások végrehajtásához nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg az „Apple Pencil” részt.

A kapott képernyőn megjelenik az Apple Pencil akkumulátorának aktuális töltöttségi szintje (ha csatlakoztatva van), valamint a kiegészítő szabályozási információinak böngészésének lehetősége. Közvetlenül e két dolog között észre fogja venni a fent vázolt négy lehetőséget. Érintsen meg egy lehetőséget az aktiváláshoz.

Miután kiválasztotta, előhívhatja azt az Apple Pencil oldalának dupla koppintásával.