A Microsoft Teams iPad alkalmazás telepítése és használata

A Microsoft Teams webes felülete majdnem olyan jó, mint az asztali alkalmazásai. Dedikált alkalmazásai is vannak iOS-re és Androidra. A bármely modern webböngészőből elérhető webes felület, a Windows 10 és macOS rendszerhez készült asztali alkalmazások, valamint az iPhone és Android alkalmazások között a legtöbb platform lefedi.

Kényelmesen használhatja a Microsoft Teams szolgáltatást asztaláról vagy telefonjáról, de ez még egy kicsi, de fontos platformot hagy ki; tabletek.

Microsoft Teams iPad alkalmazás

Az iPad már nem fut iOS-t. Ehelyett az iOS egy iPadOS nevű változatát futtatja, amely apró, de fontos szempontok szerint különbözik az iOS-től. A jó hír az, hogy bár az iPadOS és az iOS különbözik egymástól, a Microsoft kifejlesztett egy dedikált iPad alkalmazást a Microsoft Teams számára.

  A legjobb kapcsolóport-figyelő szoftver a tényleges forgalom „látásához”.

Telepítse a Microsoft Teams iPad alkalmazást

A Microsoft Teams iPad alkalmazás az összes többi alkalmazáshoz hasonlóan ingyenes. A megjelenő szolgáltatásokra a megvásárolt Microsoft Teams licenc vonatkozik, vagy ha ingyenesen használja a Microsoft Teams szolgáltatást. Az alkalmazás telepítése nem kerül semmibe.

Látogassa meg az App Store-t iPaden.
A keresősávba írja be a Microsoft Teams kifejezést.
Koppintson a Get lehetőségre a Microsoft által fejlesztett alkalmazás mellett.
Hitelesítés Apple ID jelszóval, Face ID-vel vagy Touch ID-vel.
A Microsoft Teams telepítve lesz.
Jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával.

Közvetlen link az alkalmazáshoz

A Microsoft Teams nem korlátozódik bizonyos országokra, és meg kell jelennie a keresésben, ha azonban nem, látogassa meg ezt a linket az iPadre telepített böngészőben. Fogadja el a felszólítást az App Store alkalmazás megnyitásához, és kövesse az előző szakasz 3–5. lépéseit.

  Vezessen videokonferenciahívást, ahol senkinek sem kell fiók

Használja a Microsoft Teams iPad alkalmazást

A Microsoft Teams iPad alkalmazás ugyanazt a tervezési szabályt követi, mint az iOS alkalmazás, de mivel sokkal nagyobb képernyőn van, egészen másképp néz ki.

A csevegésekhez, a csapatokhoz és más Microsoft Teams-alkalmazásokhoz az alján található sávról érheti el.
Válasszon ki egy csevegést, csapatot vagy alkalmazást, és navigálhat a beállításaiban/beállításaiban a bal oldali oszlopban.
A beállítások eléréséhez érintse meg profilképét a bal felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget a navigációs fiókból.
A Microsoft Teams iPad alkalmazás támogatja a sötét módot az iPadOS rendszeren.
Egy értekezlet indításához válassza ki a Csapatok lehetőséget a lenti sávban, válasszon egy csapatot, majd egy csatornát. Koppints a kamera ikonra a csatorna jobb felső sarkában.
A csatorna lapjainak eléréséhez koppintson a Továbbiak elemre a jobb felső sarokban.
Több fiókot is hozzáadhat a Microsoft Teams iPad alkalmazáshoz.

  Hogyan működik az Auto-HDR az Xbox Series X|S rendszeren (és hogyan lehet letiltani)

Következtetés

A Microsoft Teams iPad alkalmazás négy éves. Az iPhone alkalmazásban megtalálható összes funkcióval rendelkezik. Stabil, rendszeresen frissül, és új funkciókat kap a Microsoft Teams számára meghatározott ütemtervének megfelelően.