Gyorsabb az ExpressVPN, mint a NordVPN?

A VPN-szolgáltatók világa folyamatosan bővül, két piacvezetője néhány okos szolgáltatásnak és minden eddiginél gyorsabb kapcsolatnak köszönhetően továbbra is a ranglista élén maradhat. Az ExpressVPN és a NordVPN régóta azok a VPN-szolgáltatók, amelyek legyőzik és lenyomják magas talapzatukat. Ezt nehéz megtenni az extra funkciók széles skálájának köszönhetően, amelyeket a gyors csatlakozáson kívül mindkettő kínál.

De az ExpressVPN gyorsabb, mint a NordVPN? Összességében ez tekinthető a gyorsabb VPN-nek. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért van ez, és azt is, hogy miért olyan fontos a sebesség egy VPN-szolgáltatásban.

Miért érdemes VPN-t használni?

A VPN egy fontos technológia, amelyet mindannyiunknak használnunk kell minden alkalommal, amikor csatlakozunk az internethez. Elfedi a felhasználó IP-címét, és titkosítja a felhasználó által továbbított adatokat. Ezzel jelentősen hozzájárul az internetfelhasználók biztonságához, mivel ez azt jelenti, hogy az adott felhasználótól továbbított információ nem olvasható, és nem követhető vissza hozzájuk. Ez kulcsfontosságú annak megakadályozásához, hogy a hackerek hozzáférjenek az internetkapcsolaton keresztül küldött érzékeny adatokhoz. Az internetes csalás egy hatalmas probléma, amelyet oly sokan segíthetünk megelőzni VPN használatával.

Miért fontos a VPN-kapcsolat sebessége?

Az internetkapcsolat használatának egyik legnagyobb frusztrációja a lassú sebesség. Hihetetlenül frusztráló, ha pufferelésnek van kitéve, vagy a lassú kapcsolat miatt nem tud hozzáférni egy teljes webhelyhez – és sajnos néha a VPN-ek ronthatják a helyzetet. Egyes VPN-szolgáltatóknál a bevezetett szoftverről ismert, hogy hatással van a felhasználók online élményére.

A NordVPN és az ExpressVPN egyaránt arról ismert, hogy gyors csatlakozási idejük van. Ez fontos, mert azt jelenti, hogy az előfizetők valóban használni fogják a technológiát! A VPN használata létfontosságú, mint korábban említettük, az online biztonság fenntartásához. Ha azonban a szoftver annyira lelassítja az internetkapcsolatot, hogy egyszerűen nem praktikus az online kapcsolattartás, a felhasználó gyakran azt az álláspontot képviseli, hogy VPN nélkül néha meg kell tenni – vagy teljesen nélkülöznie kell mindenkor.

Mostanában sokan használjuk számítógépeinket, táblagépeinket vagy okostelefonjainkat videotartalom streamelésére vagy egyéb online tevékenységek végzésére. A lassú VPN-kapcsolat megőrizheti biztonságát kedvenc tévéműsorának nézése közben, de pufferelésnek is kitéve a felhasználót, vagy egyszerűen képtelen lesz megnézni a műsort pixelezés nélkül. A játékosok azt tapasztalhatják, hogy játékaikat erősen megszakítják a szünetek, így az online idő semmissé válik. Ha VPN-kapcsolatot használ, hogy biztonságban tudjon lenni, miközben ilyen tevékenységekben vesz részt, ezért létfontosságú, hogy olyan VPN-t használjon, amely megfelel az adatátviteli igényeinek.

Gyorsabb az ExpressVPN, mint a NordVPN?

Mind az ExpressVPN, mind a NordVPN meglehetősen jó hírű kapcsolati sebességet kínál. A felhasználók többsége azt fogja tapasztalni, hogy bármelyik képes olyan kapcsolatot biztosítani számukra, amely megfelel az igényeinek. A nehéz felhasználók és szakértők azonban azt tapasztalhatják, hogy szükségük van az ExpressVPN villámgyors kapcsolataira. Mindkettő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan töltsenek le tartalmat és streameljenek videókat pufferelés nélkül, de az ExpressVPN olyan gyors csatlakozási sebességet kínál, ahol a használt VPN-kiszolgáló található. Ez kulcsfontosságú azoknak a felhasználóknak, akik a világ minden sarkában szeretnének feloldani a tartalom letiltását a webhelyekről – függetlenül attól, hogy mire férnek hozzá, vagy mennyi adatot igényelnek.

Következtetés

A VPN-sebességek kulcsfontosságúak annak vizsgálatához, mielőtt előfizetne egy VPN-szolgáltatóval. Ha olyan szolgáltatót választ, amely gyenge kapcsolati sebességgel rendelkezik, akkor azt fogja tapasztalni, hogy hajlamos egyáltalán nem használni a technológiát – még akkor is, ha fizet érte! Míg a VPN-szférában folyamatosan jelennek meg a zavarók a piacon, az ExpressVPN és a NordVPN két olyan szolgáltató, amelyek régóta sikeresek gyors kapcsolati sebességüknek köszönhetően. Az ExpressVPN a NordVPN-t a posztra emeli, ha a kínált sebességről van szó, de a mindennapi felhasználók számára bármelyik szolgáltatónak több mint kielégítőnek kell lennie.