Vezessen videokonferenciahívást, ahol senkinek sem kell fiók

Ha nagy csapatban dolgozik, a hatékony kommunikáció a kulcsa bárminek. A csapat minden tagjának tudnia kell, hogy mi történik valójában, ezért a csevegés központi helye lesz a kézenfekvő megoldás. A csevegőszobák már évtizedek óta léteznek, és minden célnak megfelelnek. De a legtöbb ilyen szolgáltatás megköveteli, hogy először regisztráljon egy fiókot, majd tetemes havi díjat kell fizetnie, és a dolgok itt kezdenek igazán zavarossá válni. Az Appear.in azonban a videocsevegés más felfogása, amely kiemelkedik a tömegből azáltal, hogy lehetővé teszi ingyenes csevegőszobák létrehozását és akár 8 személlyel való megosztását, lehetővé téve számukra, hogy fiók létrehozása nélkül videokonferenciát folytassanak.

Valószínűleg az Appear.in által kínált legnagyobb előny a többi videokonferencia-alkalmazáshoz és -szolgáltatáshoz képest, hogy nem kell semmit sem telepítenie a számítógépére. A csevegőszobája néhány lépéssel jön létre, és a webböngészőből közvetlenül elindíthatja a videokonferenciát. A szolgáltatás jelenleg támogatja az Internet Explorert, a Firefoxot és a Google Chrome-ot, és teljes mértékben kiterjesztés nélkül működik.

Miután meglátogatta az Appear.in webhelyet, egyszerűen írja be a chatszobája nevét a webhely kezdőlapjának beviteli mezőjébe, és kattintson a Létrehozás gombra. Csevegőszobájának tetszőleges nevet adhat.

A szolgáltatás ezután engedélyt kér a számítógép mikrofonjának és kamerájának használatához. Egyszerűen kattintson az Engedélyezés előugró ablakra a böngészőjében, és már kész is.

Az Appear.in ezután egyedi linket hoz létre a chatszobáddal, amelyet kioszthatsz a chat résztvevőinek. Például, ha a csevegőszoba neve wdzwdz, akkor az URL valahogy így fog kinézni www.appear.in/wdzwdz (nincs itt senki).

A linkre kattintva a résztvevő csatlakozhat a csevegőszobához, feltéve, hogy van webkamerája, és természetesen hozzáférést biztosított az Appear.in-hez. Amint azt korábban említettük, a chat-szoba linkjét összesen legfeljebb 8 személynek lehet kiosztani. A chat-szoba területén megtekintheti az összes résztvevő összes videóját. Nemcsak videokonferenciát tarthat velük, hanem szöveges üzeneteket is küldhet, ha akar. Bármely videoablak menet közben is teljes képernyőre váltható.

Az Appear.in azt is lehetővé teszi, hogy véglegesen igényeljen egy szobát, ha regisztrálja annak URL-címét és nevét az e-mail címével. Ez lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy nagyobb irányítást és rugalmasságot kapjon a helyiség felett, például testreszabhatja a háttérképet, beállíthatja a szobakulcsokat, és kioszthatja azokat meghatározott személyeknek, valamint néhány további jutalmat. Az Appear.in jelenleg elérhető a weben és az iOS-en.

Látogassa meg az Appear.in webhelyet