A legjobb eszköz a közösségi média kezelésének javítására

A Tailwind alkalmazás egy kötelező közösségimédia-kezelő eszköz a közösségimédia-profilokhoz, legyen az Instagramon, Pinteresten, Facebookon vagy bármely más platformon.

A közösségi média hálózatok bővülnek. Ma már szinte mindenkinek, aki mobiltelefont használ, van fiókja a közösségi média platformon. A befolyásolók, a bloggerek és a vállalkozások kihasználják a közösségi médiát, hogy növeljék népszerűségüket és eladásaikat.

De a bejegyzés létrehozásától kezdve a szerkesztésen és feltöltésen át, majd a bevételszerzésig minden kézi végrehajtása jelentős időt, erőfeszítést és néha pénzt igényel.

Itt jön be a Tailwind, mint közösségimédia-kezelő eszköz. Kezeli és optimalizálja profiljait, és segít a marketingben is. Egyszerűbbé teszi az organikus forgalom létrehozását a közösségi média platformokon a tökéletes poszttervek és stratégiák révén, és segít a forgalom növelésében kevesebb befektetéssel.

Ebben a cikkben megvitatom, mi az a Tailwind alkalmazás, hogyan segíti az influencereket és a bloggereket márkáik növelésében, valamint néhány alternatíváját.

Essünk neki!

Mi az a Tailwind?

Hátszél egy intelligens online közösségimédia-menedzser, amely lehetővé teszi vállalkozásának bővítését olyan népszerű közösségi oldalakon, mint a Pinterest és az Instagram.

A Tailwind alkalmazás elsődleges célja, hogy minden vállalkozás számára megkönnyítse a marketinget. Speciális marketingeszközöket kínál több követő megszerzéséhez, a bejegyzések optimalizálásához és a profilok egyéb aspektusainak kezeléséhez.

A Tailwind lehetővé teszi még egy kisvállalkozás számára is, hogy nagyvállalatokhoz hasonlóan marketinget végezzen, de anélkül, hogy nagy marketingcsapatot kellene felvennie. Mostantól marketingkampányokat tervezhet, egyedi tartalmat hozhat létre, és egyszerűen megmutathatja a tartalmat a megfelelő közönségnek anélkül, hogy ez befolyásolná a mindennapi feladatokat.

A Tailwindot Danny és Alex alapította, akik kezdetben megoldásokat fejlesztettek ki az előttük álló marketing kihívások leküzdésére és az üzleti növekedés javítására. Ütemezési és elemzési eszközöket építettek a közösségi média tartalmaihoz.

Az első verzió 2015-ben jelent meg, és más vállalkozások marketing igényeinek kielégítését célozta. 2019 végén a Tailwind átépítette a fő áramlást, hogy kevesebb idővel és erőforrással előmozdítsa a többcsatornás marketinget. Ebbe beletartozik Tailwind Createegy új e-mail marketingszolgáltatás, a Replier.ai és még sok más.

Hátszél a Pinterest számára:

A Tailwind segítségével rövidebb idő alatt ütemezheti a tűket hetekre és napokra. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a Smartloop, a SmartSchedule és a közösségek. Naponta maximum 25 tűt ütemezhet be. Hozzon létre több táblalistát, és egyszerűen rögzítse őket egyetlen kattintással. Ezenkívül a Google Chrome és a mobilbővítmények segítségével nyomon követheti az összes ütemezési tevékenységet.

Hátszél az Instagram számára:

A Tailwind olyan funkciókkal segíti az online forgalom egyszerű növelését, mint a Hashtag Finder, Content Optimization és SmartSchedule. Néhány perc alatt megtervezheti minden nap Instagram-bejegyzéseit, és hagyhatja, hogy a Tailwind automatikusan közzétegye őket a megfelelő feliratok, idő és kialakítás alapján.

Jellemzők

Hátszél Lehetővé teszi, hogy több száz, kifejezetten a Facebookra, a Pinterestre és az Instagramra optimalizált, lebilincselő bejegyzést hozzon létre anélkül, hogy kiváló tervezési készségekre lenne szüksége a közösségi médiához.

#1. Tailwind Create

Tailwind Create automatikusan generál tartalmat vagy bejegyzéseket a közösségi média platformokhoz. Ezzel magabiztosan alkothat, és „majdnem kész” terveket generálhat. Fényképeit több kiváló minőségű bejegyzéssé alakítja át.

Mostantól varázslatos módon gombostűket hozhat létre a Pinteresten, és a fényképeket személyre szabott gombostű mintákká alakíthatja. Ezenkívül a Tailwind előnézeti képet nyújt a tűmintákról, hogy megtalálja a megfelelőt. Minden talált kitűzőt szakszerűen a Pinterest-elköteleződéshez terveztek.

Íme néhány feladat, amelyet ezzel az eszközzel végezhet el:

 • Válthat az elrendezések, fényképek és színek között, hogy megtalálja a tökéletes megjelenést.
 • Készítsen szemet gyönyörködtető történeteket és bejegyzéseket automatikusan a Tailwind testreszabható és gyönyörű sablonjaival.
 • A Tailwind elkészíti a márkaképeit és beállításait, hogy gyönyörű Instagram-történeteket és -bejegyzéseket készítsen.
 • Hátszél több Facebook-bejegyzést generálhat egyetlen kattintással.
 • Válasszon több száz, kifejezetten a Facebook számára készített optimalizált bejegyzés közül, és adja meg közönségének azt, amit látni akar.
 • Ezenkívül egy e-mail eszközt is kínál, amely vonzó e-mail tárgysorokat írhat vállalkozása számára. Ezzel időt takarít meg, és eredményeket ér el. Könnyedén megtalálhatja és átalakíthatja az ügyfeleket az AI-alapú e-mail és a közösségi média kombinálásával.
 • Létrehozhat kampányokat, és elküldheti azokat közönségének, hogy maximális átkattintásokat, konverziókat és megnyitásokat érhessen el.
 • Hozzon létre egy visszacsatolási hurkot, amely emlékezteti Önt a marketingcélokra.
 • Automatikusan küldhet utólagos e-maileket, hogy meleg érdeklődőket szerezzen az ügyfeleknek, üdvözölje az új érdeklődőket, és a meglévő ügyfeleket rajongókká alakítsa, így megoszthatják márkáját családjával és barátaival.
  Hogyan kell játszani a Castle Crashers-t Linuxon

#2. Hátszél menetrend

A Tailwind intelligens közösségi média ütemezője időt takaríthat meg a közösségi médiában való bejegyzések létrehozásával a Pinteresten, a Facebookon és az Instagramon. Manuálisan hagyja ki a bejegyzéseket, és egyszerűen tegye közzé a közösségi média bejegyzéseit.

 • Pinterest ütemező: A Tailwind’s Pinterest Scheduler segítségével gyönyörű gombostűket készíthet, eredményeket mérhet, és növelheti az elérést. Segít a tűk ütemezésében és a vizuális tervezésben a legjobb időpontokban. A Tailwind böngészőbővítménye segít gombostűk létrehozásában a világ minden tájáról, és minden gombostűt néhány kattintással elküldhet a legrelevánsabb táblákra.

Ezenkívül optimalizálhatja a gombostű címét és leírását, hogy a megfelelő opciót kapja. Végezze el a szükséges módosításokat, ütemezze be a Pinterest-bejegyzéseket, és kész.

 • Instagram Scheduler: Segít megtervezni, optimalizálni, elemezni és létrehozni a bejegyzéseidet, hogy a vállalkozásodra koncentrálhass. A Tailwind automatikusan közzéteszi videóidat és bejegyzéseidet az Instagramon. Az elköteleződés fokozása érdekében ütemezheti az összes tartalmat, beleértve a történeteket és a több képes bejegyzést is.

Tegye tisztán a feliratokat azáltal, hogy ütemezi a hashtageket a megjegyzések közzétételéhez. Az Instagram Scheduler maximalizálja a növekedést a SmartScheduler, a Hashtag Finder és az időtakarékos parancsikonokkal. A Tailwind Schedule egy fogd és vidd rácsot és előnézeti lehetőséget kínál a bejegyzés ütemezéséhez.

Val vel Hátszél közösségimédia-menedzsereként soha ne fogyjon ki az ötletekből, mivel feliratsablonokat és személyre szabott bejegyzési inspirációt kínál. Az intelligensebb elemzések segítségével ellenőrizheti a profil teljesítményét, közzéteheti az ellenőrző és összefoglaló jelentéseket, valamint forgalmat generálhat egy márkás céloldallal.

 • Facebook ütemező: Hozzon létre értelmes kapcsolatot követőivel és rajongóival szórakoztató és inspiráló képek segítségével.

Az ütemezőkkel konzisztens maradhat anélkül, hogy meg kellene emlékeznie, mikor kell közzétenni.

#3.Tailwind Optimize

Szerezzen meg mindent, amire szüksége van a közösségi hálózatok teljesítményének maximalizálásához, intuitív betekintésekkel, intelligens javaslatokkal és egyszerű jelentésekkel. Így jobban kiépítheti online jelenlétét, és jobb döntéseket hozhat. Megtervezheti és ütemezheti az Instagram-bejegyzéseket és pineket a megfelelő időpontokban a jobb elköteleződés érdekében.

Növelje elérhetőségét a leghatékonyabb hashtagek használatával. Minden közzétett bejegyzésben található egy „link az életrajzban”, amely megkönnyíti a közönség számára az oldal felkeresését és a bejegyzéseiből való vásárlást.

#4. AI-Enhanced Marketing

HátszélAz elképesztő marketingeszköz fejlett mesterséges intelligencia segítségével pillanatok alatt elkészítheti a közzétételre kész példányt, így Ön könnyedén marketingtehet. Használjon mesterséges intelligencia marketingeszközöket, hogy több tartalmat tervezzen, írjon lebilincselő példányt, és szabadítson fel időt. Meg fogod kapni:

 • SEO eszközök
 • Chatbot tanácsadó
 • E-mail marketing
 • Másolás optimalizálás
 • Videó Marketing
 • Blogbejegyzések
 • Reklám példány
 • Termék listák
 • AI képek
 • Hashtag generátor
 • E-kereskedelmi hirdetések: A mesterséges intelligencia segítségével hirdetéseket hozhat létre, és automatikusan maximalizálhatja ezeket a hirdetéseket az értékesítés és a forgalom növelése érdekében. Növelje az üzlet lehetőségét a könnyű és gyors növekedéshez a mesterséges intelligencia segítségével. A forgalom és a rendelések növelésére optimalizált egyedi hirdetésekkel nagyobb forgalmat irányíthat e-kereskedelmi üzletébe.
 • Tartalom másodpilóta: Ez az a marketingeszköz, mint a személyi edző, amely könnyen követhető és személyre szabott marketingtervet ad, hogy mindig tudja, mit kell létrehoznia, hogyan kell növekednie, hová kell összpontosítania és mit szerezhet be. A tartalom másodpilóta segít létrehozni a ROI-t a rendelkezésre álló idővel.
  Hogyan lehet letiltani a Netflix előzetesek automatikus lejátszását

Most már nem kell küzdeni az írói blokkal, a szerkesztéssel és egyebekkel. Tailwind szellemírója a fejlett mesterséges intelligencia kifejezetten a hatékony marketingszöveg tervezésére lett hangolva és kiképezve. Természetes hangzást állít elő tökéletes nyelvtannal, és optimalizálja ezeket a másolatokat, hogy elérje céljait.

#5. Analytics és teljesítménykövetés

Miközben a közösségi média marketingjén gondolkodik, elfelejti azokat a statisztikákat és stratégiákat, amelyek a marketing alapvető fogalmai. Megfelelő cél, terv és mérések nélkül nehéz megérteni, mi működik a legjobban a közönség számára.

A teljesítmény nyomon követése nélkül minden bejegyzés vagy kitűző értelmetlenné válik. A közösségi média mutatóinak méréséhez négy olyan tényezőre kell összpontosítania, amelyek segítenek meghatározni a közösségi hálózatok előnyeit. A tényezők az elérés, a hang részesedése, a konverziós mutatók és az elköteleződési mutatók.

A Tailwind segítségével nyomon követheti a közösségi média platformjaihoz szükséges alapvető elemzéseket. Minden adatot emészthető információkra bont és segít nyomon követni az elemzéseket és a teljesítményt.

Árazás

Hátszél különféle ártervei vannak, számos funkcióval attól függően, hogy mire van szüksége:

 • Örökre ingyenes: A Tailwind ingyenesen kínál időtakarékos funkciókat. Ez egy Pinterest-, egy Instagram- és egy Facebook-fiókhoz, havi 20 bejegyzéshez, havi 20 bejegyzéstervezéshez, 5 Tailwind közösséghez, alapvető elemzésekhez, korlátlan e-mail-kapcsolatokhoz, 10 szellemíró kredit/hó, 20 e-mail küldés/hó stb. .
 • Pro: Szerezzen be mindent, amire szüksége van márkanövekedésének fokozásához, havi 12,99 USD áron, ha évente számlázzuk ki. Ez magában foglal egy Pinterest-, Instagram- és Facebook-fiókot, 100 bejegyzést/hónap, 200 bejegyzéstervezést/hónap, smart.bio egyéni hivatkozást, fejlett elemzést, 200 e-mail küldést/hónap stb.
 • Haladó: Ha több márkája van, ezt a csomagot havi 19,99 USD áron kaphatja meg éves számlázással. Ez magában foglal két Pinterest-, Instagram- és Facebook-fiókot, 1000 bejegyzést/hónap, korlátlan számú bejegyzéstervezést, 250 Ghostwriter kreditet/hónap, 500 e-mailt/hónapot, korlátlan számú Tailwind közösséget és még sok mást.
 • Max.: Korlátlan hozzáférést kaphat több fiókjának kezeléséhez, havi 39,99 USD áron, ha éves számlázást kap. Ez magában foglal három Pinterest-, Facebook- és Instagram-fiókot, korlátlan bejegyzéseket/hónap, korlátlan bejegyzéstervezést, 500 Ghostwriter-kreditet/hónap, korlátlan számú Tailwind közösséget, 5 felhasználót, 1000 e-mailt havonta és még sok mást.

A Tailwind több tervet is kínál vállalkozása számára, magasabb e-mail-küldéssel és egyéb funkciókkal. Ehhez felveheti a kapcsolatot a csapatával.

Ha még mindig több lehetőséget keres, nézzen meg néhányat a legjobbak közül Hátszél alternatívák.

Alternatívák

#1. SocialPilot

Hatékony publikálást, éleslátó elemzést, zökkenőmentes együttműködést és intelligens AI-asszisztenst kaphat közösségimédia-marketing céljaihoz a SocialPilot segítségével. Könnyen használható felülettel rendelkezik a folyamatos innováció ösztönzésére, és hatékony terveket kínál.

Jellemzők:

 • Közzététel: A SocialPilot segítségével könnyedén ütemezhet és publikálhat tartalmat a közösségi média platformokon. Kategóriájában a legjobb közzétételi funkciókat kínálja, beleértve a többhálózatos támogatást, a testreszabást, a tartalomstratégiát, az ütemezést, a tartalom tárolását és a posztok létrehozását mesterséges intelligencia segítségével.
 • Elemzések és jelentések: Letöltheti az elemzéseket a marketingstratégiákkal kapcsolatos döntések meghozatalához. Többcsatornás elemzést, kombinált analitikai jelentéseket, fehér címkével ellátott jelentéseket PDF formátumban, valamint a közösségi jelentések egyszerű beállítását kapja.
 • Elköteleződés: A SocialPilot közösségi postafiókjának használatával tartsa folyamatos beszélgetést az aktív közönség bevonásával. Zavarmentes beérkező üzeneteket, véleménykezelést, közösségi kapcsolatokat és emberi beszélgetéseket kínál.
 • Együttműködés: Használja ki az együttműködési funkciókat a munkafolyamatok gördülékenyebbé tételéhez. Hatékonyan koordinálhat, valós idejű jóváhagyási értesítéseket kaphat, jogosultságokat és szerepköröket állíthat be, valamint kezelheti a munkafolyamatot.
 • White Label: A SocialPilot segíti az ügynökségeket, hogy eszközeit használhassák bevételi források létrehozására az eszköz testreszabásával, a biztonság egyszerűsítésével, az URL-ek testreszabásával és az analitikai jelentések személyre szabásával.
  A szótár használata a Microsoft Edge-ben

Ha nem biztos a SocialPilot alkalmazásban, kipróbálhat egy 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy megértse, hogyan javítja a márka növekedését.

#2. A későbbiekben

Tapasztalja meg a Later szolgáltatással, hogy egyablakos ügyintézésben minden közösségimédia-marketing-igényét kielégítse, és növelje márkáját azáltal, hogy lenyűgöző bejegyzésekkel és dizájnokkal vonzza be a közönséget.

Jellemzők:

 • Ütemezés és közzététel: A bejegyzések létrehozásával, szerkesztésével és ütemezésével tartsa frissen és rendezetten közösségi médiatartalmait.
 • Linkin.bio: A TikTok és az Instagram bio segítségével egyéni hivatkozással organikus forgalmat irányíthat online boltjába, blogjába vagy webhelyére.
 • Elemzés: A Later elemzésével megértheti, hogy melyik tartalom működik jobban. Könnyedén hozzájuthat a betekintéshez, és megalapozott döntéseket hozhat.
 • Tartalomkészítő eszközök: Ezzel a funkcióval egyedi márkatartalmakat kereshet. A kreatív eszközök lehetővé teszik a média rendszerezését és szerkesztését, így könnyen megtalálhatja a keresett tartalmat.

A Later 14 napos ingyenes próbaverzióval is rendelkezik, így megtudhatja, melyik csomag jobb a márkájához.

#3. Sprout Social

A Sprout Social hatékony megoldást kínál közösségi média marketing igényeire. Felszabadítja a közösségi hálózatokban rejlő lehetőségeket, hogy átalakítsa marketingstratégiáját szervezete minden területével együtt.

Csapata üzleti értéket nyerhet ki, megerősítheti piaci pozícióját és növelheti a bevételt. Azonnali döntések meghozatalához gyorsan juthat értékes információkhoz, és gyorsabban láthatja az értéket. Növelheti márkáját anélkül, hogy újjá kellene építenie a technológiai halmazt. A Sprout erős partnerséget ápol a különböző alkalmazásokkal, hogy segítse Önt a további növekedésben.

Adjon a Sprout Socialnak 30 napig ingyenes próbaverziót, és fedezze fel a legösszetartóbb és legrobusztusabb közösségi média üzleti megoldást.

#4. Küldhető

Növelje ügyfeleit, vonzzon új közönséget, érje el céljait Küldhető, és széles körben fejlesztheti márkáját. Nyomon követést, ütemezést és jelentéskészítést kínál a közösségi média platformján.

Jellemzők:

 • Közvetlen ütemezés: Ütemezze be havi munkáját percek alatt, és szabja személyre bejegyzéseit helyekkel, profilcímkékkel és hashtagekkel.
 • Bejegyzésötletek óceánja: A Sendible automatizált RSS-hírcsatornáival, a Google Alerts-szel és az ünnepnaptárral gyorsan szerezhet vonzó bejegyzéseket.
 • Tartalom testreszabása: A Sendible segítségével vizuális elemeket adhat hozzá a Canva, Pexels vagy GIPHY kínálatából, és testreszabhatja azokat a beépített képszerkesztővel.
 • Jelentések és trendek: Automatizált jelentések segítségével megjelenítheti eredményeit, és megismerheti a legjobban teljesítő bejegyzések részleteit, hogy megismerje a stratégiát.
 • Közönség elköteleződése: Gyorsan válaszolhat a közönség megjegyzéseire, említésére és közvetlen üzeneteire egy központi postafiókban.

A Sendible segítségével 14 napos ingyenes próbaverziót vehet igénybe.

#5. Puffer

Építsen organikus közönségbázist a használatával Pufferközösségi média marketing eszközei. Négy módon segíthet:

 • A puffer megmondja, hogy mit és mikor kell közzétenni, hogy a tartalom kiemelkedjen. Ez segít abban, hogy kattintásra érdemes tartalmat ossza meg közönségével, hogy több kattintást érjen el.
 • Hashtagekkel osztja meg bejegyzéseit a megfelelő platformokon, hogy a márkaneve növekedjen.
 • A tartalmat a közösségi média platformokon teszi közzé, így óriási időt takarít meg. Szerezzen be automatizált jelentéseket munkájának bemutatásához.
 • Az eszköz megkönnyíti az együttműködést. Szabadon dolgozhat a puffer jóváhagyásával és engedélyfolyamataival.

A csatornák számának és a számlázási ciklusnak a kiválasztásával bármilyen konstrukciót választhat. A puffer ingyenes azon vállalkozások és magánszemélyek számára, akik elkezdik használni a közösségi hálózatokat.

Következtetés

Hátszél megkönnyíti a bloggerek, a közösségi média befolyásolói és a vállalkozások számára a közösségimédia-profilok kezelését és a szükséges tartalom megfelelő időben történő közzétételét, hogy minél több közönséget vonzzanak. Ezenkívül közösségimédia-marketing statisztikákat is tartalmaz, amelyek segítenek a jobb döntések meghozatalában.

Ütemezheti a bejegyzéseket, hogy azokat a megfelelő időben tegye közzé anélkül, hogy manuálisan tenne közzé tartalmat különböző közösségi hálózatokon. Segít időt és erőfeszítést megtakarítani, valamint organikus, valódi forgalmat generálni az Instagramról és a Pinterestről, lehetővé téve marketingcéljainak elérését.

Tehát, ha egyszerűbbé szeretné tenni a közösségi média fiókkezelését, próbálkozzon Hátszél!

Következő lépésként a legjobb közösségi meghallgatási eszközök a növekvő üzlethez.